ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2009-07-08 00:07:28
Вашето мнение относно Произшествие в Шинджуку може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от homeboykilla на 2009-07-08 00:24:15
Много добър филм. Лично на мен много ми хареса.
публикувано от kiki_86 на 2009-07-08 00:55:57
Добър е филма:thumbsup:
публикувано от sp0r на 2009-07-08 11:38:15
Дано е добър ама няма как.. Джеки няма слаб филм :thumbsup:
публикувано от Plew на 2009-07-08 11:37:00
Страхотен филм. Не съм очаквал от Джеки такъв смислен филм да направи. Браво!
публикувано от gushka_ на 2009-07-08 12:31:10
На мен ми хареса,доста нетипичен за Джеки филм и за жалост нямаше от неговите боища,но пък има доста голям смисъл.Сериозен филм:)
публикувано от gadmin на 2009-07-08 13:43:40
Супер смислена и нехарактерна за Джеки БОЗА. Ако искам да се случи нещо умно и съдържателно, ще чета класици. Джаки, к;во става, одъртя ли :thumbsdown:
публикувано от sp0r на 2009-07-08 13:56:08
Може би най - слабият филм от които гледах тая седмица :(
публикувано от rambolet111 на 2009-07-09 00:31:13
какво ли разбират 16 годишните ви мозъци... но всеки със вкуса си, филма не е за кино, но е 9/10 за пред РС-то, не е за със приятели, но определено си го бива и показва интересни сравнително нови неща на зрителя. Накратко сюжета: старт от мизерия-> престъпност-> драматичност, задоволителен екшън + стандартна мъдрост (задружие и т.н.). Хубав Ъп :)
публикувано от no1else на 2009-07-09 00:47:45
да супер шматки свикнали да гледат Джеки Чан само да се бие .филма е страхотен
публикувано от Silotsos на 2009-07-09 07:55:02
един много добър фрим !!
публикувано от koko_92_vip на 2009-07-09 13:44:45
Филмът е страхотен. Верно не с некви специални ефекти и супер откачени боища, но той пресъздава реалността такава каквато е и как хората преживяват една "метаморфоза" когато се доберат до властта. Наистина върховен филм :) които просто неможе да се опише, а трябва да се изгледа ТЕГЛЕТЕ !!!
публикувано от xb на 2009-07-09 18:22:20
сюжета на филма наистина е добър! жалко само дето чичо джеки не ступа всички чайнииз & джапанийз генгста :lol:
публикувано от alexbon на 2009-07-09 18:51:19
много готин:thumbsup:
публикувано от deltaforce на 2009-07-09 20:25:33
Истински филм за това как много хора по света оцеляват веки ден. Браво на Джеки Чан, браво на ъпа!
публикувано от ldlalov на 2009-07-10 14:30:46
Филмът е драма. Изобщо не е в стила на Джеки Чан. Жалко, че не прочетох коментарите! Иначе изобщо нямаше да го свалям. Не обичам драми. Дори бойни изкуства няма. Този път е изневерил на себе си.
публикувано от nickpeev на 2009-07-10 15:28:01
Здравейте, аз съм голям фен на Джеки Чан но, честно казано не мога да разбера хората които коментират, че филма реалистичен. Това освен, че е най-слабото подобие на смислен филм , които съм гледал с участието на Джеки е и най-фантастично, невероятно, нереалната боза сътворявана последно време. За сведение на хората които още не са направили грешката да го гледат: Джеки е тракторист в някво село и заминава нелегално за Япония да търси няква кифла, той е мега морален и добър, човен и съвсем естествено решава да стане гангстер. Макар, че не показва никакви бойни умения през целият филм тои приема офертата да убие двамата най-големи боса на престъпни фамилии от Якуза съвсем сам с едно 15 сантиметрово ножче. И това разбира се е възможно защото голяма и финансово силна организация като Якуза явно също е ударена от финансовата криза защото средно на 15 нейни члена един можеше да си позволи пистолет а всички други бяха костюмари с поцинковани водопроводни тръби за оръжие. Битките (до колкото могат да се нарекат така) между различните банди бяха по-скоро пиянска свада за 2 кила бакър между 20 циганина в к-л Факултета. Горещо преторъчвам на всеки със здрав разум да не си губи времето с тази идиотщина.
публикувано от nickpeev на 2009-07-10 15:31:36
Макар че не показва никакви бойни умения той все пак приема офертата на настоящият мъж на жената която обича (чийто живот е спасил по-рано във филма незнайно защо) да убия съвсем сам двамата на-големи боса на престъпни фамилии с помоща на едно 15 сантиметрово ножче.
публикувано от nickpeev на 2009-07-10 15:35:49
И това разбира се е възмойно защото огромната и могъща Якуза явно е ударена от финансовата криза и на всеки 15 нейни члена само един мойе да си позволи огнестрелно оръжие - всички други са костюмари с поцинковани водопроводни тръби. А битките между престъпните групировки за преразпределение на териториите приличат пове4е на пиянска свада за 2 кила бакър между 20 пияни мангала в к-л Факултета.
Горещо препоръчвам на всеки психически здрав човек да пропусне гледането на тази умопомрачителна тъпня
публикувано от n00bLeS на 2009-07-10 20:05:58
екстра е филмчето..
публикувано от Guardian на 2009-07-10 19:17:48
Най-накрая излезе добър филм, в който не се блъскат и стрелят роботи, или в който няма супергерой, който да раздава шамари наляво и надясно, и пак хората се оплакват. Самата история се отнася за бедността, която кара хората да имигрират, отчуждението и разделението на етно групи, тежкия живот и недостойната работа, която са принудени да вършат в чужбина, както и влиянието на властта и парите върху тези прослойки.Е, ако не искате такъв филм, винаги може да си изтеглите филми за майката на Стифлър или за стрелящи роботи. Хубаво е да има всичко за всякакви вкусове.
публикувано от Guardian на 2009-07-10 19:18:52
.... всякакви вкусове. Аз харесвам и ефектни филми и такива като този. Аз лично го харесах
публикувано от prodigara на 2009-07-10 19:35:42
На мен лично филма не ми хареса. Джаки стария Джаки вече се е поуморил. От всичките му филми тоя е най-слабия. Но Джаки си е ... :)
публикувано от Arena333 на 2009-07-11 01:19:44
Джаки Чан имаше стил.
То беше лек, развлекателен и разтоварващ.
Филмите му бяха за цялото семейство, без претенции за актьорска игра и въпреки това хората ги обичаха и ги гледаха.

Какво разочарование!
Гледахме го с децата със съответното очакване и изведнъж горене на ръка в печката за кестени, отрязване на ръка по възможно най-бруталния начин...
Децата ми крещяха от ужас, аз не можех да повярвам на очите си и веднага отпратих децата...

Огромно разочарование!
Абе Джаки - и ти ли Джаки...
Нали не си мисли че ще измести с китайскито си детско актьрско майсторство ще измести екшъните на пазара.
По-добре да си седи в нишата и да не се бута там където не му е мястото.
:thumbsdown:
публикувано от Arena333 на 2009-07-11 01:23:35
...Нали не си мисли че ще измести с китайскито си детско актьрско майсторство - топ екшъните на пазара.
По-добре да си седи в нишата и да не се бута там където не му е мястото.
И без това ми е писнало от малоумия, кървища, супермени, спайдърмени, батмени, гамени, педали, наркотици, идиоти, кръв, лайна и каруцарски език!
:thumbsdown:
публикувано от aruta4 на 2009-07-11 02:57:33
Много хубав и качествен филм, отдавна не бях гледал подобно нещо на такова високо ниво. Джеки Чан ме порази с играта си и визията си в този филм, аз лично изобщо не очаквах, че може да участва в такъв смислен и драматичен филм. Мисля, че му прави голяма чест работата му тази кинотворба.Препоръчвам филма на всички които обичат стойностното и вълнуващо кино, напоследък това е рядкост. Браво и на режисьора, справил се е отлично с работата си.
публикувано от aruta4 на 2009-07-11 03:01:02
Още веднъж браво на Джеки Чан за този филм, напълни ми сърцето!
публикувано от ivo_71 на 2009-07-11 08:04:41
Като прочетох коментарите, стана ясно че филма не е за дечурлига. Ще го изгледам този филм. Защото Джеки Чан няма слаб филм и предполагам, че и този си го бива.:thumbsup:
публикувано от Nikter на 2009-07-11 14:22:31
Филмът наистина е нетипичен Джаки. освен това е насочен към типично китайски проблеми и затова премиерата му на Запад закъсня много (премиерата на Изток беше април, но добро копие се появи чак сега). Във филма има доста жестокости и кървища и в IMDB си го пише - това е относно децата. Може би трябваше в субтитрите да предупредя или в торента да се напише, но все тая, филмът си е отличен за Джаки, който е и режисьор и е решил да се покаже в съвсем друга роля. Самият той е бил емигрант в Австралия.

Относно остаряването му - не се лъжете, идват и още негови филми (още един 2009 и два 2010), от заглавията на които съдя, че пак ще са в стария му типичен стил - хумор, каскади и хепи-енд.
публикувано от Halo на 2009-07-12 13:21:09
Към тия които мелодраматизират - Джаки Чен от години има две основни амплоата като актьорска работа. Типичната,с която го знаем "от детските си години" и сериозната и брутална тематика. Полицейските истории като поредица да речем, са далеч от останалото му творчество. И това е добре. С изключителен интерес следих този филм, от самото му обявяване, през тежкото орязване за да мине цензурата в китай и япония. Проблеми като тези не са чужди за никоя националност, така че тези "С децата крещяха от ужас" - STFU NOOB! Чети преди да теглиш нещо за което не даваш и пукната стотинка, и няма как да се види на родно кино. Джаки е ОГРОМЕН с каквото и да се захване, режисьора и сценариста на филма също са много сериозни имена (което смятам ще се потвърди от всеки следящ по-сериозно азиатското кино - и далеч не визирам само "филмите с раздаване на безцелни шамари"). Както самия филм ,така и рейтинга на торента е ясен - 16+. Който не му понася да се изнася. Отлична работа на ъплоудъра и на преводача.
публикувано от Halo на 2009-07-12 13:21:56
Чети преди да теглиш нещо, за което иначе не даваш и пукната стотинка, и няма как да се види на родно кино. Джаки е ОГРОМЕН с каквото и да се захване, режисьора и сценариста на филма също са много сериозни имена (което смятам ще се потвърди от всеки следящ по-сериозно азиатското кино - и далеч не визирам само "филмите с раздаване на безцелни шамари"). Както самия филм ,така и рейтинга на торента е ясен - 16+. Който не му понася да се изнася. Отлична работа на ъплоудъра и на преводача.
публикувано от Bender на 2009-07-14 18:28:52
Какво да ви кажа....всички сте свикнали да гледате Джаки Чан в непрестанни бойни сцени и не можете да вникнете в ролята му в този филм.....отличен за филма,смислен и порицателен.....
публикувано от jackiechan на 2009-09-01 14:34:13
Филма е страхотен !!! Джеки Чан и Дерек Ий са се справили страхотно с този филм актйорската игра на целия cast е невероятен особено на Даниел Ву (момчето на което му отрязаха ръката) Аз съм много голям фен на Джеки Чан аи да не кажа голяма дума ама сигурно един от най - големите му фенове. И отдавна исках да го видя в такъв филм. Виждал съм го и в други по сериозни роли като във the prisoner и crime story но този ме впечетли най - много. И относно негативните коментари ще кажа само едно заблудени глупаци.
публикувано от perverzniat на 2011-04-14 00:25:12
Надявам се няма да е нахално да помоля за малко сийд?