ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от top4o на 2020-09-18 11:58:38
Вашето мнение относно ПРОЕКТ LOOKING GLASS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-18 12:57:16
коментара ми за този торент, без да се обижда колегата, е:
и един мармот завива станиола в шоколад.........
ако имате елементарни познания по физика, или най-малкото сте гледали малко подобна фантастика, трябва да ви е ясно че пътуване назад във времето е парадоксално и самия този факт би следвало да ви подскаже, че е физически невъзможно, независимо от технологичното развитие.
Дейвид Уилкок е абсолютен дезинформатор. доказателства никога не са представени. само се плетат шехерезади, които се оторизират с обещанието, че идва от "инсайдер".
по същия метод мога да ви продам и хари потър за реалност.
публикувано от Mo19 на 2020-09-18 13:02:27
А какво ти е мнението за другите му събеседници като Кори Гууд например?
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-18 13:10:59
хах! мнението ми за Кори Гуд е 3 пъти по-лошо! :Д
просто ви казвам, търсете доказателства. не вярвайте в глупости, които не са доказани от нищо.
за мен лично цялата им история включително и базите им на марс и кво ли не, са абсолютна фантасмагория.
един начин по който можете да разберете до къде стига истинското технологично развитие е по това, как живеят богатите.
царя не живее на марс. живее в двореца в Врана до околовръстното.
публикувано от top4o на 2020-09-18 13:11:31
Въпрос на гледна точка. Аз се кефя и на Кори, и на Уилкок.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-18 13:19:04
физиката не е въпрос на гледна точка. физиката е физика.
публикувано от fishwet на 2020-09-20 05:07:18
Не че съм го гледал , физиката е толкова субективна колкото теорията на Айнщаин , че няма по бързо движение от скоростта на светлината, квантовата механика/физика е отричана в началто. Те хората през 15 век са вярвали , че центъра на соларната система е земята :) И инквизицията ги е горяла на клада.