И при мен няма публика, както и не се сменя ден и нощ на стадионите, рекламните пана също.
Предполагам че е защото детайлите са ми на Low, но аз съм с много слаба видеокарта - ATI Radeon 9000 Pro 64 MB
Затова пък ще ви споделя впечатленията си:
1. Инсталация
Мина супер бързо и гладко, не ми е искало допълнително място в С:, но още при започване на инсталацията зададох Custom Setings и си дадох пътят до D:, не си инсталирах менюта и коментари на други езици освен английски.
Сложих крака на PROPER VITALITY (ще пробвам оригиналния крак от торента да видя дали ще се появи публиката) и стартирах играта.
Уточнявам, че крака си е No CD и не е нужно да маунтвате.
2. Игра
Страхотно изживяване. Като изключим, че нямаше публика (може би е резната, а не от картата) с моите скромни възможности я подкарах на 1024х768, детайли Low (компютъра ми е Athlon 2100+, 1.73Ghz, 512 MB RAM) като не ми е засичала никога, върви гладко и много добре.
Движението на играчите е супер изпипано, съдийте за разлика от F*** 08 показва завидни реакции при тъчове, фалове и преки свободни, при свирване със свирката показва накъде да се изпълнява и прочие.
Играчите имат супер движения, много реални и наистина сякаш си на мач, получават си страхотни положения, а не като при F*** 08 да имаш дежа ву за нещо което вече си видял.
3. Недостатъци
Играчите при спринт са малко нереални, не се изморяват много и са доста бързи. Трима противници могат да разцъкват в квадрат на половин игрище и аз с един мой играч да гоня топката и да успея да я отнема.
Някак нереално ми се стори при положение, че играя на най-висока трудност и да побеждавам т.к. не съм много добър играч (изиграх само три мача може компютъра да не ми се е настроил още :-D ) при положение че на най-висока трудност на F*** 08 изкарвам равен (разбирайте 1:1 или 0:0) или побеждавам минимално с 1:0 Естестввено играя с геймпад, иначе няма смисъл.
Страхотна игра, няма да ми омръзне никога, на най-ниско ниво на детайлите, лицата на играчите, екипите им и топката са 2 класи над F*** 08 представям си какво е на High
Толкова от мен, нека и други за споделят впечатленията си и приятна игра
Edit:
Връщам си думите назад за нивото на сила ;-)
Започнах да играя купа, водех 1:0 до 80 мин, след това тотално ме надиграха, наистина Teamvision-a е луда работа, научи се на моите действия и противодейства много ефективно - краен резултат - загубих с 1:3
Оказа се че в началото съм побеждавал лесно, т.к. състоянията на всичките ми играчи бяха Exelent а на противника Terable
Играта става все по интересна и по интересна, трябва да сменя компа за да се насладя на детайлите, btw и с двата крака нямам публика, при вас как е, нека някой който е с добра карта и може да си позволи Middle и High детайли сподели каква е разликата, какво се добавя и т.н.
Edit:
Все пак взех си 1-вата купа макар и след продължения :-)