ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-07-11 15:03:44
Вашето мнение относно Приятели с деца може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от 3nd less love на 2012-07-12 15:48:20
thankssss
публикувано от stasungera на 2012-07-15 13:37:58
Не искам да критикувам тракера, защото страшно много го харесвам, но има нещо определено, което ме дразни страшно много в последно време. Оставяте резюметата на филмите на английски. Доста дразнещо и неприятно е, защото не всички го разбират този език и колкото аз да разбирам основната идея, все пак езикът не ми е на такова ниво, че да разбера за какво става въпрос. Предполага се, че това е български тракер, а досега всичко е на английски. Не мога да разбера каква е тази мания, да оставяте торента недовършен... или поне за мен е такъв. :/ Винаги трябва да търся резюметата на филмите през гугъл на български, за да реша дали да го сваля или не.

А относно филма: не е лош, не е нищо особено, но става за убиване на времето. Общо взето е разпускащ. :)
публикувано от angelaangel на 2012-07-18 18:31:25
До: stasungera - Запиши се на курсове по английски и ще си решиш "проблема"! :))
публикувано от simeon.sharankov на 2012-07-30 14:38:44
Мога ли да изтегля субтитри от някъде?
публикувано от AN47OLI на 2012-09-01 04:31:34
angelaangel не там работата в курса тракера е БГ изискват писането на латиница а торентите не са им на ниво а и се пускат филми с лоши качества снимани от кинопрожекция къв е смисала като нищо не се вижда и филма не е преведен трябва да се сложи ред малко за да бъде всичко както трябва да има вид не пореден торент сайт ArenaBG.Com се води за най добрия пак работите са нахвърлени както цялата ни държава пари се печелят пак е пълна мизерия. Шъ мъ извиняяш!
публикувано от matrix7777 на 2012-09-01 06:56:37
мерси.
публикувано от pimp_bg на 2012-09-01 16:57:54
Човека си е прав да изрази мнение и е хубаво да го послушате, защото тракера е български в крайна сметка!!!Стига сте правили плоски забелешки и опити да поттиснете даден човек от това че не знае АНГ...докато го хулеше можеше да му драснеш на бързо едно резюме!!!Само в нашите "саитчета" и "форумчета" се среща това непрестанно с...е, вместо да се помогне!!!Спрете се малко комплексарчета!
публикувано от amaru2 на 2012-09-04 16:46:02
Ммм да и в крайна сметка живеем България и лично аз се годрея с езика си!!! Никой не е задължен да знае английски, за да гледа филми в български торент сайт!!! Все гледаме да се перим пред чужденците, пренебрегвайки себе си и нашенците! В България се пише на Български и КИРИЛИЦА!!! Ако има недоволни чужденци, да научат Български, да ги вида колко ше се справят!!!
публикувано от jamesm на 2012-09-07 08:49:24
До Stasungera, надявам се това да помогне:
Резюме: Филмът "Приятели с деца" разказва за двойка, която става свидетел на рязката промяна в поведението на техните женени приятели - промяна предизвикана от появата на деца в семейния живот.

За да си спестят този стрес, и за да може живота им да бъде по-разнообразен, те вземат решение: първо да се сдобият със собствено дете, a след това да започнат да се срещат с други хора с надеждата да не заприличат на останалите, според тях, “скучни двойки, които вече не знаят как да се забавляват.”