[b]Въпрос[/b]???
Стига до моментът, когато принца се среща с бащаси, който е "зомбиран" и трябва да се бие с него, защитавайки момичето.
Покрай бащата има една камара гадове, които се съмонват постоянно нови и нови и нови и нови.
Тях успявам да ги понамачкам, криво-ляво, но когато стане така, че започна да налагам Бащата, вобще нищо не ми се получава...Даже немога да му нанеса удър. Всичките ми опити биват блокирани и обикновенно завършват с мигновенна смърт, щото явно оня е е*ахти добитъка!!!
Някаква идея как се минава този момент в червената зала където се принца се бие с бащаси и защитава момичето с лъкът?!
Ще съм много благодарен на този който ми отговори :)
Благодаря предварително.
А колкото до питането за мястото където се мести кашонът и се отваря врата, след това се дърпа една ръчка в дясно и един мост се спуска...
След пускането на ръчката мостът тръгва да се прибира и тряябва да се притича по него и да се скори отдругата страна, където имапъзел за решаване.
За тези които се чудят как се нарежда пъзелът, да прочетът следното:
1-во се взима пълнолунието
2-ро се взима затъмнената луна
3-то се взима половината луна
4-то се взима полумесецът
след което се вдигат горе и след това става мазало...
Успех на всички и ако имате някакви въпроси с удоволствие ще ви помогна, стига да съм стигнал до там или поне да си спомня ако съм :P