ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от tyrbo на 2007-06-19 14:56:19
Вашето мнение относно Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Morrowind на 2007-06-19 15:21:47
Велика е игричката:) SOT e по-добра, като цяло, но тук има великия момент с тъмния принц;)
Само WW не радва в поредицата, ама няма как....трябва и такива да има:)
Теглете:)
публикувано от jekot на 2007-06-19 15:47:21
Браво,чудесно,перфектно! Страотна игра , връткал съм я 2 пъти. Играх даже Clone версията защото Starforce бива преудоляван чре [url=http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=22723]Deamon Tools 4.08
публикувано от DragonSpeed на 2007-06-19 16:12:59
Относно оня големия от арената всичко си е добре убива се сас speedkill.Бягаш по края на арената и тарсиш места за катерене като намериш качваш се и се задейства speedkill.SpeedKill се задейства мисля 3 пати.Парво си забива6 камата в едното око после в другото и за финал близо до врата(това е сас Speedkill)Той остава на малко крав и го биеш по краката докато не падне и умре.Убиваи го и продалжавай защото нататак играта става по интерсна:)
публикувано от MusicMiX на 2007-06-19 16:14:55
Страхотна игра :) Сваляйте :cool:
публикувано от datacenter на 2007-06-19 16:17:13
Абе... всичко хубаво, ама защо само 2 и 3 качихте... давайте по ред на номерата... 1...2...4 :D
публикувано от NoLight на 2007-06-19 16:27:00
браво,мерси много... сега ако качите Sands of Time и Warrior Within ще е супер :thumbsup:
публикувано от jojjo на 2007-06-19 16:44:59
Голяма веселба е това. След малко се впивам отново. Браво.
публикувано от nikip на 2007-06-19 18:05:18
ПОКЛОООН!Тази игра е сред най-великите,които съм играл и абсолютен мега-гига-турбо ХИТ!Теглете и изобщо няма да съжалявате :yoji::yoji::yoji:
публикувано от fotbalman на 2007-06-19 19:18:06
Мн добра игра,ама не ми въври като хората щото съм с видео карта UniChrome иначе знам ,че тая игра върви и на Nvidia MX

публикувано от Gang_Related на 2007-06-19 20:09:36
До колкото помня не можеш да се трансформираш когато си искаш в тъмния принц.Просто то само на определено място те трансформира където трябва да го минеш с него.Иначе играта е уникална! в този стил няма равна и няма и да има в близките 10 години!тотален хит!!!
публикувано от S!N!S7ER на 2007-06-19 20:11:36
абе някой може ли да ми намери или да ми каже направо какво казваше принца като превъртиш играта... беше нещот от сорта на "...времето е буря сред океан..." :?::?::smartass:
публикувано от Freddyy на 2007-06-19 20:37:50
Mерси, ще се пробва :)
публикувано от nikip на 2007-06-19 21:33:11
Ами виж в www.youtube.com на филмчетата на персиеца ги има всичките и там се чува какво говори нашият човек.всички реплики :)))
публикувано от Jetcho на 2007-06-19 22:17:44
Браво за играта,ама да помоля някой да качи World Championship Snooker 2007 :)
публикувано от grigorius на 2007-06-20 01:17:40
ВЕЛИКА ИГРА. :thumbsup::thumbsup: Тази поредица никога няма да се измести от личния ми топ 5 (Half-Life1&2; [b]Prince of Persia Trilogy[/b]; StarCraft; Diablo 2; Halo)
публикувано от NoLight на 2007-06-20 06:35:25
тъй като нямам DVD записвачка, а искам да си я запиша играта дали има някаква възможност да се намери отнякъде на дискове ? :rolleyes:
публикувано от gadag на 2007-06-20 07:28:27
можеш да си разделиж iso файл-а с winrar на дискове и готово. :)
публикувано от l3upyc на 2007-06-20 08:43:25
Стигам до едно място с една горяща сграда.Там има една статуя,която я управлявам с едни ръчки,само че не знам какво трябва да направя с нея.Мисля,че трябва да счупя едната стена,обаче как ще стане плс хелп!!!:(
публикувано от tarantulat на 2007-06-20 09:31:57
l3upyc трябва да разрушиш една врата със тази статуя (вратата е пред статуята).
А играта е супер просто цялата трилогия е яка всяка от тях съм врътвал и незнам по колко пъти 8)
така че теглете няма да съжалявате :thumbsup:
публикувано от DragonSpeed на 2007-06-20 11:22:55
Аз минах нивото сас статуята.Счупи се вратата излязох и почна второто надбягване с колсесници гоня един бос бласкам го от колсеницата и падаме двамата на земята после идва брат му и почва кеч.Винаги ме бият единя с меча другия с брадва.
Моля помогнете как да ги убия ???
публикувано от DarthVeider на 2007-06-20 12:16:43
любимата ми игра няма друга просто е ВЪРХА най яката която сам играл :thumbsup::thumbsup::thumbsup:8):fun::P:D
публикувано от Kopeleto на 2007-06-20 12:45:58
Май трябваше да биеш тоя с меча (той май беше постоянно в блок но ти продължавай да го биеш до като не дойде брат му) и като дойде ти се одместваш в страни забива си брадвата в земята и трябваше да направиш спиид кил и на двамата май не мога да се сета отдавна играх играта.Дано да съм ти помогнал :blush:
публикувано от DragonSpeed на 2007-06-20 16:32:05
Копелето

Много ти благодаря !!!:)
публикувано от nasi94 на 2007-06-20 18:31:51
дали тази игра се стане за dirext 9.1:D
публикувано от DragonSpeed на 2007-06-20 21:38:41
qorat парво пиши на кирилица и после задавай въпроси
Отностно твоят въпрос без disc-key играта няма да тръгне потарси го.Когато заредиш имиджа в cd-устройството го отвори и там тарси файл за четене отваряш го и там пише един код това е cd-key или disc-key (все едно и сащо).Това е пишеш кода и играеш.
публикувано от ReGsHu на 2007-06-21 07:48:02
А ако някой отпусне малко SEEEEEED равен нямада има:)Айде благодарско за разбирането предварително.
публикувано от lolmen на 2007-06-21 19:23:57
awe bugvali vi na film4etata we
????
публикувано от ReGsHu на 2007-06-21 21:14:50
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!!
При 4 Гб със скорост 6 Кб тая игрица ще се свали тамън за Коледа. Айде малко отворете кранчето и Сийдвайте повечко. Не е готино, когато трябва да се чака толкова време. Айде и да пишете на Кирилица ей:guns:
публикувано от awsome на 2007-06-21 21:56:25
:thumbsup: Най - добрата игра !!! Само че ако не сте играли 1 и 2 няма да разберете нищо от 3тата част ! А само да питам дали ще има продалжение ... 4та част ?
публикувано от nasi94 на 2007-06-22 11:40:42
на мене ми се истегли за 2 дена:D
публикувано от Gladiator6 на 2007-06-22 14:16:52
проблем в началото :( кажете ми като ви пусне как се качвате горе :( щото между двата съндъка има голямо растояние и принца неще да скача пробвах с десния на мишката и пак нестава. Благодаря предварително.
публикувано от adolf0464 на 2007-06-22 15:16:33
abe pi4ove 6o igrata vurvi tokos bavno imam si4kite iziskvania dori i mnogo otgore
публикувано от wesviki на 2007-06-22 16:11:50
Кakъв е този спедкил как се задейства
публикувано от MaTpecko на 2007-06-23 02:50:41
nqkoi 6te kaje li DISK KEY kakav e ili ot kade da go vida,deto go iska za d apo4ne igrata
публикувано от MaTpecko на 2007-06-23 02:56:05
кажете от каде да го взема тоя диск кеи ,плс, 4е играта наи добрата и ми се играе
публикувано от driksame на 2007-06-23 11:16:43
neznam za vas no na mene mi svalq igrata s 500 kb/sec i do 2 4asa e gotova:lol::thumbsup::D:)
публикувано от lolmen на 2007-06-23 12:00:27
tctcctt awe pi4ove cd key ne e nujen prosto kopva6 kraka i speed killa em kato ti stane orujieto sinio i natiska6 LMB!!! eee LAmeriii :P
публикувано от hopepper на 2007-06-30 22:28:56
Здравейте :) Имам проблем :( Стигам до една празна зала, в коята има само фонтан, от който да пия вода. И след това незнам какво да правя :( Това е точно на седмия Save (The Ruined Palace) Моля помагайте, защото много ми се играе, а игрицата е адски здрава и кърти отвсякъде:fun::wizard::w00t::yoji:
публикувано от nepoznat325 на 2007-07-02 14:08:28
пичага точно от дясно на фонтана има коридор,оттам пътя е еднопосочен :p
публикувано от mokasinkata на 2007-07-03 10:16:28
пи4ове убих тая гадната жена после принцесата се разсурди като ме видя какво съм 4удовище и избяга а аз влезнах в една зала в която има вода , покатерих се на стената, на балкона врутнах ръ4ката и се затвори някво дръвено на стената и падна една преграда в един канал и по натам незнам кво да правя
публикувано от Worms123 на 2007-07-03 14:29:57
Тая игра не е за изстарване,а "Speedkiil" се задейства като натиснеш "Е" на клавиатурата когато ти го дава като на клип(НО ТРЯБВА ДА ТИ ПОСИНЕЕ НОЖА)
публикувано от marina15 на 2007-07-04 00:03:08
http://www.gamespot.com/features/6141385/index.html На този сайт има пълен walkthrough guide за играта. За всяко ниво ти е казано накъде да вървиш и къде да скочиш. Въпреки че предпочитам да си го измисля сама по-интересно е :P . Иначе за самата игра - всичко е неветоятно, но се изискват страхотни нерви докато се минат някои нива, особено колесниците - те са просто отвратителни ;) .
публикувано от dirtydog на 2007-07-04 12:37:17
аве торента е нещо прецакан тегля го на другата сутрин ми изписва 100% ??? После като го спра и го пусна
пак Хооп 30% ???? е как става и тогава тегли малко и спира(изписва 100).
Просто казвам че има проблем със торента не е от НЕТА ми да не кажете така.
И thx за сайта ама като нямям играта гледам много хора са я взимали ? seed...
публикувано от judo на 2007-07-04 20:35:12
Ето ако се затруднявате..!!!Играта е страхотна..тази серия ми се стори по-кратка от предната,но все пак играта е страхотна!!!Приятно цъкане!!:

Местонахождение на всичките „life upgrades”:

Първи „life upgrade”: При пьрвата трансформация на героя като Тъмният Принц и след това отново възвръщането на тялото на Светлия Принц,след малко катерене и биене с инферии,достигате до едно помещение с два изхода.В единия има няколко капана и в края на коридора save fountain,но все още не преминавайте през него,а през другия,който води към първия „life upgrade”.

Втори „life upgrade”: Този ъпгрейд се намира преди първото чудовище-KLOMPA.В помещението има няколко маси и две врати.Ще забележите,че на една от стените има dagger switch.Активирате го и двете порти се отварят.По близката води до арената,където преди нея има save fountain,а по отдалечената-до втория „life upgrade”.

Трети „life upgrade”:За пьрви път след като видите Везира да убива един от вавилонските стражи се превръщате в Тьмния Принц,а след като достигнете залата,в която отново си ставате Светлия Принц,дрърпате лоста,за да отводните водата от помещението,след което се огледайте наоколо за стьлб,на който можете да се покатерите.След като го изкачите,трябва да достигнете до колът,зад който има една синия завеса,а зад нея има дупка,която води до третия „life upgrade”.

Четвърти „life upgrade”:След като унищожите КАМЕННОТО ЧУДОВИЩЕ (THE GOLEM) ще забележите save fountain.От дясната страна на фонтана ще забележите една малка дупка.Претълкулвате се през нея и достигате до фонтана за четвъртия „life upgrade”.

Пети „life upgrade”: „Life upgrade”-ът се намира в залата с ансансьора.След като подскачате насам-натам,от балкон на балкон и направите около обиколка,ще стигнете до мястото,където има две врати.Избивате двете Enchantress и виждате един лост.Той отваря по-близката врата до него,но тя не води към ъпгрейда,а другата порта.Погледнете към коридора на ансансьора и ще забелижите три dagger plants,на които се изкачвате,а над тях има една плоча,която трябва да натиснете.Тя отваря вратата,която е по-далече от вас.Задължително трябва да забавите времето,за да успеете да влезете в портата,която води до петия „life upgrade”.

Шести „life upgrade”: Когато достигнете save fountain на име „THE MIDDLE TOWER”,ще забележите на стената dagger switch.Активирайте го и излезте през врата,която ще се отвори.Убивате двете Enchantress,след което тръгвате към трите дървени етажа.След като стигнете до третия етаж,избивате тримата стражи и няколкото невидими,след което пренасяте камъка от единия до другия ансансьор,който ще се понесе надолу и трети ще се появи.Тичате по стената и скачате в новия ансансьор,след което се прехвърляте на една дъска.Оттам започвате да подскачате по дървените стени,докато достигнете до една дълга дъска,която води до една малка дървена платформа,на която има гълъби,които се плашат като скочите при тях.Тук обърнете внимание,защото ъпгрейдът се намира точно под нея.Как да го достигнем?Скачате на балкона,който води до един коридор пълен с капани,но не минавайте все още оттам.Трябва да се надвесите се по средата на тази платформа,след което ще видите една дъска.Пускате се и сте на нея,ще забележите още една,която се намира пред една дупка в стената.Скачате и ще видите един коридор,който води към шестия „life upgrade”.

Как да унищожите най-трудните чудовища по пътя ви?

KLOMPA: Едно огромно,грозно,дебело,без долното си чене,намиращо се на една арена,някога било човек чудовище.Ето как да го убиете:
Първо трябва да се качите до нивото на главата му.Това става чрез достигане на една от двете платформи разположени на арената.Когато се качите на една от тях трябва бьрзо да минете през тясната дъска и като екранът ви покаже,че можете да използвате speed kill,действате.Трябва да натиснете левия бутон на мишката в правилното време три пъти.Като на всеки път ви се забавия екрана,разбира се.Тогава вадите едното око на чудовището.Операцията се повтаря още един път от другата платформа,след което KLOMPA става напълно сляп и вече не ви вижда.Тогава ви остава единствено да отидете зад него и да започнете да режете краката му като се пазите да не ви смачка или удари,докато не дойде моментът за третия speed kill.Извършите ли тази операция успешно,чудовището умира.

MAHASTI: Една луда жена,подскачаща насам-натам,както и много бърза,облечена в някакви лилави дрехи.Не се притеснявайте за нея,ще ви увера,че се убива много лесно.
Първо я биете със Светлия Принц.По едно време тя ще ви блокира удара и вие ще трябва да цъкате постоянно левия бутон на мишката,докато я ритнете.След това пак я биете,докато стигнете до втори блок.Там вие ще се трансформирате в Тъмния Принц.MAHASTI ще скочи на третата сграда и ще ви чака.На самия терен има четири сгради-две по-големи и две по-малки.На големите ще скача „лудата жена”,а на свяка малка ще има по един Illusion.Какво да направите?Сега ще ви обясния.Минавате по стената,която се намира на ваше дясно и стигате до един Illusion,убивате го,за да му вземете пясъка и след това стигате до другата висока сграда.Там трябва да забавите времето и да понабиете MAHASTI,след като свърши пясъчната сила тя ще скочи на предишната сграда.Тук операцията се повтаря няколко пъти,докато жената остане на много малко здраве.Този път ще остане на зградата,заради това няма смисъл да забавяте времето.Започвате да я биете,докато тя не ви блокира удара и когато го направи,цъкате левия бутон на мишката постоянно,докато MAHASTI започне да дърдори.Тогава спирате да натискате бутона и чакате тя да падне от сградата.

КАМЕННОТО ЧУДОВИЩЕ (THE GOLEM): Това чудовище е наистина много лесно.Трябва да го удряте отзад по караката,докато то се наклони да си почине.През това време трябва да се качите по него и да му направите speed kill,състоящ се от едно цъкане на мишката,в тила.След това започвате да го управлявате,но чудовището бяга като лудо по един дълъг коридор.Целта е да го удряте във вратите,които са пред вас,но ако се блъснете в някоя стена ще паднете,както и гадта върху вас.Като стигнете последната порта,грамадата ще падне и ще умре за винаги,а вие ще си живеете.

CHARIOT BROTHERS (WARRIOR TWINS): След втората надпревара с колесници се озовавате в едно тъмно помещение.Там се срещате с двамата братя в един тесен кръг,който не можете да прехвърлите,защото е обграден с огън.Ето какво да направите:
Трябва да се фокусирате вьрху войнът с меча.Започвате да го биете,докато забележите как другият грозник с брадвата скача към вас.Трябва да избегнете удара му,след което той си заклештва брадвата в земята и е съвсем безобиден за момента. Почнете да го режете с камата като внимавате да не ви бие братът му.По този начин сваляте приблизително 1/3-та от живота на гадта с брадвата и когато настьпи този момент,екраньт ви ще светне и тогава използвате speed kill,който се състои от два удара с камата,за да вземете и на двамата доста от здравето им.Операцията се повтаря още един път по същия начин,след което и двамата са мъртви.

THE VEZIER: При първия етап на битката ще трябва да се биете с меча на бащата на Принца.Натискате три пъти „Е”,а за да избягвате атаките му е нужно да скачате.Когато свалите част от живота му,той се издига във вьздуха и ви замерва със камъни,които лесно можете да избегнете чрез тьркаляне наляво-надясно.Това продължава,докато свалите 1/3-та от живота на Везира.
Ако сте извършили това,значи сте стигнали до втори етап.Чудовището ще се издигне отново във вьздуха и ще стовари около вас големи камани,които ще се вартят в крьг.Тук трябва много да внимавате да не се бльскате в тях,защото отнемат много от здравето ви.Когато стигнете до колоната,пред която е Везирът,бързо се изкачвате на нея,екранът ви светва,натискате „space” и „Е”,за да направите speed kill,състоящ се от три удара с камата.Ако успеете го изпълните,вие му режете едното крило.След това изпълнявате тази операция още два пъти.Първият-режете второто му крило,а вторият-забивате меча на бащата на Принца точно в слънчевия сплит на чудовището и си остава там.
Трети етап.Везирът се издига на много високо от вас като охка и пъшка,и заедно със себе си вдига огромна част от стените,за да ви цели с пясъчни кълба,докато се изкачвате по тях към него.Най-опасно е,когато сте се хванали за коловете,защото като ви удари някое енергийно кълбо вие падате и умирате,така че гледайте да не стоите много на тях.Достигнете ли чудовището,времето ще се забави до такава степен,че вие ще имате голяма възможност да направите най-лесния speed kill,състоящ се от едно цъкане на левия бутон на мишката.Забивате камата и Везирът умира.

PC CHEATS
Prince of Persia: The Two Thrones

Тайно оръжие 1: Успешно изиграйте играта при ниво на трудност „easy”.
Извадете камата си (не трябва да притежавате второстепенно оръжие).Изберете пауза и натиснете [Ляво] [Ляво] [Дясно] [Дясно] [Нагоре] [Надолу] [Надолу] [Нагоре] [Нагоре] [Надолу].
Тайно оръжие 2: Успешно изиграйте играта при ниво на трудност „normal”.Извадете камата си (не трябва да притежавате второстепенно оръжие). Изберете пауза и натиснете [Дясно] [Ляво] [Дясно] [Ляво] [Надолу] [Надолу] [Нагоре] [Нагоре] [Надолу] [Нагоре] [Нагоре] [Нагоре] [Надолу] [Нагоре] [Нагоре] [Надолу] [Надолу].
Тайно оръжие 3: Успешно изиграйте играта при ниво на трудност „hard”.
Извадете камата си (не трябва да притежавате второстепенно оръжие).Изберете пауза и натиснете [Нагоре] [Надолу] [Нагоре] [Надолу] [Ляво] [Дясно] [Ляво] [Дясно] [Нагоре] [Надолу] [Нагоре] [Надолу].
Тайно оръжие 4: Извадете камата си (не трябва да притежавате второстепенно оръжие). Изберете пауза и натиснете [Нагоре] [Нагоре] [Надолу] [Надолу] [Ляво] [Дясно] [Ляво] [Дясно] [Нагоре] [Надолу] [Нагоре] [Надолу].
тва е от старата арена
публикувано от nasi94 на 2007-07-05 19:13:51
играта ми трагна сас крак
публикувано от dirtydog на 2007-07-06 01:06:47
какво ви става ве ееей как да я изтегля като е прецакана тегли се и спира ири торента е повреден или няма сийд
ама много хора го имат. Кажете нещо стига до 30% и после ми изписва 100???? като пусна пак става 30 и се тегли
малко и пак спира тегля с BitComet 0.90 новото и отпред на торента излиза X червен teomarech@mail.bg
:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
публикувано от judo на 2007-07-06 20:56:12
абе как може да не разбирате 4е не винаги наи-новото е наи-ка4ествено BitComet 0.90 е поредната нова но нестабилна версия на BitComet ,
последната стабилна версия е BitComet0.70 и не ти дава никакви грешки
публикувано от verakrasteva на 2007-07-06 22:28:36
немога да убия дебелака на аранета качвам се горе задействам спиидкил качвам му се на гарба и той ме хварля.някой може ли да ми обясни как да го убия
публикувано от judo на 2007-07-07 17:09:16
и помежду другото на първия бос предполагам 4е поне някои са засекли и като цъкнат "Е" правят първия спиид кил и втория не им светва в синьо ме4а ,това е защото след първия спиид кил в едното рамо принца се ка4ва на другото и там боса ви хваща преди да светне ме4а в синьо преди да да ви хване просто натиснете ДЕСНИЯ бутон на мишката за да се защитите ипосле 4ак следва втория спиид кил
публикувано от dareas на 2007-07-08 12:01:13
Хора, помогнете ми! След интрото играта ме дропва и компютъра ми се рестартира :( К'во да прая кажете бързо моля ви :wavecry:
публикувано от verakrasteva на 2007-07-08 14:38:43
зациклих на 1на принцеса облечена в лилаво как се убива някой може ли да ми каже
публикувано от dirtydog на 2007-07-09 00:40:46
някой ще ми прати ли крака на този е-майл teomarech@mail.bg много ви благодаря предварително :) :thumbsup: плс
публикувано от judo на 2007-07-09 10:12:24
абе пи4 що не 4етеш по задни коментари е тва съм го написал на задната страница:
MAHASTI: Една луда жена,подскачаща насам-натам,както и много бърза,облечена в някакви лилави дрехи.Не се притеснявайте за нея,ще ви увера,че се убива много лесно.
Първо я биете със Светлия Принц.По едно време тя ще ви блокира удара и вие ще трябва да цъкате постоянно левия бутон на мишката,докато я ритнете.След това пак я биете,докато стигнете до втори блок.Там вие ще се трансформирате в Тъмния Принц.MAHASTI ще скочи на третата сграда и ще ви чака.На самия терен има четири сгради-две по-големи и две по-малки.На големите ще скача „лудата жена”,а на свяка малка ще има по един Illusion.Какво да направите?Сега ще ви обясния.Минавате по стената,която се намира на ваше дясно и стигате до един Illusion,убивате го,за да му вземете пясъка и след това стигате до другата висока сграда.Там трябва да забавите времето и да понабиете MAHASTI,след като свърши пясъчната сила тя ще скочи на предишната сграда.Тук операцията се повтаря няколко пъти,докато жената остане на много малко здраве.Този път ще остане на зградата,заради това няма смисъл да забавяте времето.Започвате да я биете,докато тя не ви блокира удара и когато го направи,цъкате левия бутон на мишката постоянно,докато MAHASTI започне да дърдори.Тогава спирате да натискате бутона и чакате тя да падне от сградата.
публикувано от speedo111 на 2007-07-12 23:08:48
Prince of Persia-Rival Swords!!! Nqkoi da e 4uval za takava?
публикувано от judo на 2007-07-16 22:18:53
натисни десния бутон след първия спеед килл и 4ак тогава пак левия
публикувано от judo на 2007-07-16 22:24:57
"Тази иа убих без проблем но закъсах след това в не6то като двор в които има вода и не6то като жива плет по стените,мойе6ли да кайе6 от куде да се кача на горе.Мога да те ориентирам само с"

1-ви варянт.Ми потърси едно за захващане
2-ви варянт.Отиди до наи близката колона исе качи възможно наи горе след тва отско4и към стената след тва пак към колоната после пак към стената и така оки?
публикувано от fozyyi на 2007-07-17 18:06:39
Абе аре молиа ви ниакои да ми прати сеиф след пурвиа бос дето е на арената.Не мога да го убиа копелето.Се не мога да го забиа този нпож.3 дена се му4а и не става.Молиа ако ниакои има сеиф след пурвиа бос да го прати на renji_san@abv.bg
Предварително благодариа.
публикувано от tetondakota на 2007-07-18 21:27:38
Здрасти НЕНАКОЗЕН,благодаря за прекрасните указания.Обаче като му извадя очите и започна да му кълцам краката все успява да ме срита или смачка.Направо вече нямам никакви нерви.Нали краката трябва да ги кълцам с обикновени удари?Налеи моляте още малко указания ,че направо вече взе да ми писва да тъпча на едно и също място.
публикувано от tetondakota на 2007-07-19 01:38:54
И аз успях!!! Ще убиете тази гад само ,ако стриктно следвате указанията на НЕНАКОЗЕН!И запомнете-много е важно да не избързвате ,нито пък да изоставате със спид кил,особено когато правите третата серия за да разпорите гърба му.Пожелавам успех на НЕНАКОЗЕН и на всички останали!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от kickfly на 2007-07-19 11:13:05
Minimum Requierments
800 mghz 256 ram 64 mb vram Gforce 3 Ti
or better
публикувано от verakrasteva на 2007-07-20 22:43:54
стигнах до една стая с вода кадето се сейфа след като убих принцесата как да се ка4а на горе има една дарвена платформа но немога да я мрадна за да се ка4а някой знае ли как става
публикувано от tetondakota на 2007-07-21 00:11:15
здрасти Ванче,виш в предишните коментари обяснението на НЕНАКОЗЕН,успех!И между другото не пиши на латиница,защото все ще се намери кои недоволен от...да ти направи забележка.:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от petko andreev на 2007-07-22 21:57:54
как да эабавя времето
публикувано от tetondakota на 2007-07-23 00:07:00
Слеко,еднократно чукване по клавиш R :fun:
публикувано от petko andreev на 2007-07-23 16:36:25
тя устава с малко крьв блолкираме , но не эапочва да плямпа
публикувано от verakrasteva на 2007-07-23 23:03:27
как да преместя голямата статуя от 1ния край на другия с 2те ра4ки.ебати зациклянето
публикувано от tetondakota на 2007-07-24 00:05:26
Успявам да изблъскам MAHASTI от платформата ,но тя има още живот,въпреки ,че я няма никъде ,а на мен просто ми свършва живота и умирам.П.С. тя така и не започва да говори нищо.Убеден съм ,че някоя дребна подробност ми убягва.моля ви някой да ми опише по подробно ,как да я убия накрая ,в последния бой.(headbang)
публикувано от petko andreev на 2007-07-25 20:54:08
лудада жена устава беэ кръв,а пък продължава да се бие
публикувано от tetondakota на 2007-07-27 22:18:55
Защото не си копирал крак в директорията на играта.
:-O:-O:-O
публикувано от kyri на 2007-07-28 11:02:28
Имам проблем! Източих Везира до момент в който тои се издига доста на високо във въздуха.и започвам да се качвам на първия камък,след това на втория и на третия кол овисвам и няма на куде да продълйа и докато се усетя той ме е бутнал и съм мъртъв! търсих някуде клип със самото му убийство но не намерих.дано някои да пише как става. Мерси предварително:)
публикувано от tetondakota на 2007-07-28 16:06:21
Здрасти,Джейсън.Убиваш няколко дами и няколко илюжън.Качваш се на втория етаж.там по същия начин убиваш пазачите и другите дами.Но на последната тераса, след като убиеш пазача,влез вътре в стаята.в дъното в ляво има тясно пространство.Там започваш да скачаш странично от стена на стена и по този начин се озоваваш на следващия етаж.Не търси винаги най-трудния начин. :thumbsup:
публикувано от alexis1985 на 2007-07-29 20:27:41
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
:P:P:P8)8)
hot games!
публикувано от VaSsiL на 2007-07-30 12:38:30
abe hora stignah tuka do edno mqsto deto trqbva da otrepesh ohranata i odgore na terasata te 4aka edin strelec nqma prosto pyt na nikade ot kade sa minava ???:(
публикувано от VaSsiL на 2007-07-31 00:13:22
абе хора стигнах тука до едни стражи единия стрелеца е на една тераса и другия доло тоя дето е доло го убожам обаче след това незнам как се стига горе навсякаде обиколих ама съм като в капан :(
публикувано от Unstoppable на 2007-08-01 11:17:07
Няокй ще ми каже ли cd key-a ?
публикувано от Unstoppable на 2007-08-01 11:27:22
Явно не съм единствения който няма папка Crack??А до колкото разбрах без нея не мога да играя.Моля ви помагайте
публикувано от Unstoppable на 2007-08-01 11:46:54
tetondakota брат виждам че ти ги чаткаш нещата ама можеш ли да ми кажеш защо нямам папка Crack че напрао издивях у нас честно ти казвам.Моля те хелп-ни малко
публикувано от Unstoppable на 2007-08-01 13:29:40
Моля ви бре хора помагайте.Адски много искам да я джиткам тази игра.Някой който и да е ако може да ми каже защо нямам папка CRACK ще съм му много благодарен
публикувано от tetondakota на 2007-08-01 22:51:23
След,като маунтнеш исо файла,клик върху виртуалния диск с десен бутон.След това отваряш с експлоер, папка КРАК е горе в дясно .Като я отвориш копирай и двата файла от нея в директорията на играта.:thumbsup:
публикувано от p_burgata на 2007-08-03 21:55:19
awe ako nqkoi ima save sle king"s rod da go prati na e-mail armagedoncho@mail.bg pls 4e mn mi trqbva
публикувано от Whooop на 2007-08-05 19:06:15
Това цензурираната версия ли е -_-
публикувано от k_k_ivanov на 2007-12-21 18:39:26
abe kak se minavat oneq dvamata:purviq detoe s bradva
vtoriq detoe s Mech:-O
публикувано от k_k_ivanov на 2007-12-21 18:40:55
a
публикувано от tetondakota на 2007-08-10 21:23:17
Този Везир бил много отворен!Джейсън докъде стигна?:punk:
публикувано от tetondakota на 2007-08-11 20:10:40
Убих Везира!Убих ги всички!:yoji:
публикувано от Morket на 2007-08-14 10:37:43
аве извинете ама на каде триабва да варта оная статоя на баща ми :(
публикувано от tetondakota на 2007-08-14 21:40:11
Пълен неграмотник!Никога ли не си ходил на училище?Първо се научи да пишеш, после да въртиш статуи!:w00t::w00t::w00t:
публикувано от stanimirs на 2007-08-16 10:44:19
когато си пусна играта и на 1-то филм4е по едно време ми рестартира компа.знаете ли за6то
публикувано от ShadowRogue на 2007-08-19 02:04:07
Чувяам нещо за 4 че се прави,или че ще се прави верно ли е?
публикувано от tetondakota на 2007-08-20 00:22:47
Здрасти,Iriana,върни се в коментарите по-назад и виж обяснението на НЕНАКОЗЕН и ако се справяш със спидкиловете точно навреме,ще успееш.:thumbsup:
публикувано от sisity86 на 2007-08-22 19:51:22
Пичове някои да има cd key,мн ще сам ви благодарен :)
публикувано от xerx на 2007-08-25 14:22:23
ми той ти пуска вртящи камъни ти ги избягваш и отиваш под него тичаш нагоре по стената и скачаш активира ти се системата за убийства |дето ти светва даджера| и това го правиш няколко пъти докато не ти даде клипче как ония не се издига още по-нагоре заедно с вартящити камъни и накрая те стават на платформи и трябва да се катериш по тях за да стигнеш пак до везира и да му направиш последния удар и да го убиеш.
публикувано от boyan93 на 2007-09-11 18:30:33
плс кажете какъв е кода
публикувано от tetondakota на 2007-09-12 21:33:08
За какъв код говориш бе човек? За главната система на НАТО ли? За къде?
публикувано от tetondakota на 2007-09-12 21:35:14
1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon tools.
3. Install the game.
4. Copy the cracked files located in the Crack directory on the DVD
to your installation directory.
5. Play the game.
публикувано от popfan на 2007-09-13 20:52:02
хора някой ако може да защто не тръгва при положение че сьм сложил крака а хардуера ми е RAM 1GB,VIDEO CARD 512MB,2.66GHz.Мерси предварително:thumbsup:
публикувано от tetondakota на 2007-09-21 23:03:07
Вие момчета с кодовете и ключовете да не би да се регистрирате,докато инсталирате? Вкрая на инсталацията,като ви пита за регистрация,избирате"never register" .След като приключите с инсталацията копирате крака(ака не знаете как питаите) в директорията на играта и сте готови.
P.S. Поне аз не си спомням да ми е искало кодове,ключове и т.н.
публикувано от nicho` на 2007-09-23 20:56:07
Добре де маунтам инсталирам копвам крака . Играта трагва но като мине на4алната анимация и компа се рестартира моля ви помогнете ми
публикувано от nicho` на 2007-09-23 21:25:17
Забравих да кайа 4е компа ми е 1.67 гига херца 512 рам 128 мб видео на XP сам
публикувано от topjoy на 2007-09-27 08:49:41
играта е супер става ми любима и е много трудна
браво !!!!
публикувано от Batman95i на 2007-09-28 08:05:55
След ония великан следва едно ниво в което принца влиза в един тунел минавам през препядствията слизам по една стълба скачам от нея и след като скоча има нещо като стая.И от там натака незнам на къде да ходял,ако знаете моля ви помогнете.Нивото се казва The arena tunnel.Благодаря предварително!!!!::-/
публикувано от raven7 на 2007-09-28 13:04:12
Абе да му се не види ка4жам му се на гарба и при последниат спиид килл тои ме изхварля кажете кво да правяя:'(
публикувано от Batman95i на 2007-09-28 14:56:15
абе raven първо трябва да натиснеш десния бутон на мишката и тогава се натиска speedkill
публикувано от corleonne на 2007-09-29 17:14:56
помогнете ми ,немога даго убия тоя великан ,някой знаели как става номера :'( мерси предварително
публикувано от raven7 на 2007-09-29 17:58:33
Абе не мога да разбера как се минава оная врата при нивото арена туннел при ония лъч със гадовете дето требваше да се убие главния.Натискам онова копче,обаче докато се усетя и врата се е затворила напълно помощ:(:(
публикувано от Blue_Terror на 2007-09-30 04:05:36
За великана: Като се качиш горе и скочиш натискаш Е след което Принца забива ножа в рамото му тогава великана те хваща и изчакваш докато видиш, че става синьо.. и удряш пак, после той те хвърля нагоре и ти му падаш на главата изчакваш и като започне да става синьо пак удар и така до края на серията.. дано съм ти помогнал успех :thumbsup:

А това за вратата не се сещам за кое точно говориш но щом се затваря бързо натисни пак където трябва зада е отвориш и веднага след това натисни R но не да задържиш, а просто го натискаш и времето се забавя тогава минавай Успех и на теб :thumbsup:

Междодругото искам да питам играта цензурирана ли е?
В смисъл при атаки можеш ли да им режеш главите, да ги цепиш на две и други такива подобни? -_-
публикувано от Blue_Terror на 2007-09-30 04:08:03
За великана не се сетих да ти кажа ако незнаеш търси място където можеш да се катериш сигурно ще го видиш :) и като се качиш най горе скачаш натискаш Е и го задържаш след което чакаш светлините и там атаката ти е обясних ;)
публикувано от re5pekt на 2007-09-30 19:36:51
наистина играта е луда превъртех я ,но разбрах че има не само един краи и ми е интересно да разбера от жас какви са
:cool:PS:при мен е добрия краи кадето всичко става хубаво и добр[img][/img]о
публикувано от Blue_Terror на 2007-10-01 16:06:18
Да, а цензурирана ли е?
в смисъл там като правиш атаки можеш ли да ги режеш на две, да им режиш кофите и други такива :D или като направиш атаката падат на земята като чувал картофи?
публикувано от min12 на 2007-10-16 18:52:45
играта може ли да се играе с джойпад?
публикувано от M!mO на 2007-10-16 22:33:29
като стартирам играта ми търси некъв КЕЙ , а съм направил си4ко както трябва с крака, кажете КЕЙА плс че ми играе много :-/:-/
публикувано от levski1996 на 2007-10-18 20:51:32
Когато скоча със спийдкил го удрям в едното рамо после се протяга с другата ръка да ме хване и да ме хвърли как да го удария ф тази ръка за да не ме хване и да ме метне:lol:
публикувано от lokosa на 2007-10-23 19:02:20
некой да каже как се минава оня дебелия грозник щото нали скачам му на едното рамо забивам му ножа но като тръгам да му забивам ножа и на другото рамо ме хваща и ме хвърля плс кажете как да го мина ????:'(:P
публикувано от bgbgbgbg на 2010-05-16 12:02:29
хора кажете как да я подкарам на линдолс 7 плс
публикувано от lokosa на 2007-10-24 13:26:09
raziol , 2007-10-23 20:25:54
и аз неможех но стана начи като му отидеш на другото рамо като тръгва да те хваща натискаш десен бутон на мишката зада се защитиш и после по сащия начин и така се минава :):):)
публикувано от xanc на 2007-10-26 22:31:25
По вупроса с великана да питам някои беше сложил саит :
http://www.gamesover.com/PoP_3/level4_5.htm и пише за някво копче [B3] ; [B1] и някви такива кви са тея
публикувано от angel_nokia70 на 2007-10-27 17:10:52
ne moga da ubiq debelia bos 6to taka ako moje nqkoi da mi obqsnite kaka da go ubiq
публикувано от munde на 2007-10-30 21:44:20
hora,edna ot vratite mnogo barzo se zatvara kak se minava:'(
публикувано от Crazy_NIki на 2007-10-31 22:24:25
хора обяснете как точно трябва да се убие тоя големия изрод! моля ви се даите някво инфо за тоя дебелак
публикувано от icomarto на 2007-11-01 16:49:43
Моля ви кажете как да убия великана опитах много начини и нестава моля кажете .
Благодаря предварително
публикувано от icomarto на 2007-11-01 17:03:33
Моля ви хора тоя дебел изрод почва да ми къса нервите
публикувано от nekov4ego на 2007-11-02 03:26:57
Опп сори за латиницата горе не се усетих:-O:(! Как да го махна?
публикувано от enjoyner на 2007-11-05 23:57:13
плс някои можели по подробно да ми обясни как да я подкарам тая игрица с тоя крак немога да се опрая ште сам много благодарен :-/
публикувано от Fidanka на 2007-11-07 18:58:10
МММооооллляяяяяя виии, как да мина двамата мутанти в огнения кръг :'(:'(:'(:'(:'( или някой ако е по-услужлив да ми даде сейф ,10 дена си скубя косите и немога и немога да ги минааа :(
публикувано от munde на 2007-11-09 11:13:30
Здравеите!Може ли някои да ми каже как се минава системата с асансиорите на нивото struktors minde:-/
публикувано от munde на 2007-11-09 17:35:29
Аиде някои да каже как се минава нивото struktur's mind.тея асансиори требва да се подредят по някакав начин,обаче какъв е-_-,се надявам вие да ми помогнете.Благодаря предварително:blush:
публикувано от munde на 2007-11-10 12:13:46
помогнете моля ви :'(
публикувано от maic на 2007-11-13 00:35:27
a we imam mnogo golqm problem :((( :(:(:( nemoga da mina edno nivo tam dto e s purvia car deto mu e odrqzano 4eineto neznam kako da napraaa ska4am mu ama nemoga da mu isto4a kruvtaa ako moge nqkoi da mi kage stupka po stupka kakvo trqbva da se napravii plsssssss..:-/:-/
публикувано от gad1976 на 2007-11-16 07:29:19
cd-key ako moje.
публикувано от cuneit на 2007-11-16 16:00:58
trqbva da go udarite kogato nojit svetne sino!!!
публикувано от cuneit на 2007-11-16 16:02:09
prepori4vam ti vednaga da si q izteglis,igrata e mno qka!!!
публикувано от cuneit на 2007-11-16 16:03:45
as se zaribqvam s neq ot 2 meseca:thumbsup:
публикувано от thefast на 2007-11-17 13:16:00
Какви са минималните изисквания
публикувано от Fidanka на 2007-11-19 17:16:04
пппппллллссссс :'( до нервна криза стигнахх :'( дайте ми сейф след двамата мутанта в огнения кръг :'( басета помогнете ми :'(
публикувано от Garanta на 2007-11-20 11:57:49
Така какво му е трудното на великана?
От двете страни има път да се качиш на нивото на очите му.Качваш се до горе скачаш и чакаш да ти забави времето само тогава с левия бутон на мищката нанасяш удар,ако избързаш падаш:).
А колкото до двамата в кръга те са доста гадни,целта е да нападаш този с меча не другия,то гласа го казва,за да може другия да забие,целики се в тебе брадвата в земята и тогава го помпаш пак ще ти даде забавяне ще ти се наложи не повече от двапати до три да го дебнеш.
публикувано от Mar4o0 на 2007-11-20 20:08:03
Инсталнах играта сичко ок краквам и после цъкам да тругне само ми зарежда отначало и край вубще няма опити да зареди играта помогнете плс
публикувано от pfkt на 2007-11-24 20:58:52
тази игра на мен не ми харесва;):-/
публикувано от r9 на 2007-11-25 18:13:52
Хора искам да ви питам едно необичайно нещо.Преди 1 месец играх и Warrior Within и The Two Trones,след това ги изтрих(след като ги превъртях,но след този един месец пак ми се доигра особено The Two Trones-e въпросът ми е следният:-Защо след като я изтрих и се опитах пак да я подкарам не ми тръгна? П.П Използвах около 10 крака,но нито един не я покара,а си имайте в предвит,че преди 1-2 месеца ми е тръгвала перфекно!МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ,ЗАЩОТО ТРЪПКАТА ОТ ТАЗИ ИГРА НЕ УМИРА-впочем още нещо:правя всичко като хората щом съм я подкарал един път не би трябвало да не ми тръгва като си я инсталирам втори път,просто копирам крака тръгвам да цъкам иконката на екрана,то ми зарежда и нищо нито се включва,нито дава някъква грешка-зарежда си там чертичките и спира нито дава гращка нито се включва и ОТНОВО ВИ МОЛЯ-ПОМОГНЕТЕ,ЗАЩОТО МИ СЕ ИГРАЕ! :-/ :( :'(
публикувано от stefannachov на 2007-11-27 18:59:37
кажете как точно се убива големият дебелак. Понеже нищо от написаното тука не върши работа. Благодаря предварително.
публикувано от stefannachov на 2007-11-28 11:08:38
кажете какво точно се прави на велекана.качвам се на платформите;скачам когато триабва;качвам му се на врата но не мога да му извадия очите;има ли значение с какво оръжие съм?
публикувано от margo12 на 2008-02-08 12:33:53
готово изпратих ги сега :thumbsup:
публикувано от thefast на 2007-12-07 18:25:45
За великана значи като се качите на платформите скачате и на натискате нинто и изведнъж играта ви ще спре за секунди и екрана ви ште стане син и ваднага натискате мишката но не по рано.Ако не успеете влезте в сайта stuckgamer.com и даите Prince of persia two thrones и ви излезат натписи това са нивата и давате The Arena (нивото с великана)надявам се да съм помогнал.:cool:
публикувано от thefast на 2007-12-09 16:37:31
Ей ти дето питащ за стаята не се сещам точно кое ниво е това но влез в stuckgamer.com дай Prince of persia two thrones и ще ти излезат натписи в колона запомни името на нивото и натисни върху натписа и изчакай да ти зареди клипчето и ште видиш как да минеш нивото. А и имай предвид че сайта зацепва но го изчакай и ште се опрай. Аз така превъртях Prince of Persia Two Thrones.:thumbsup:
публикувано от BENJIDANOV на 2007-12-22 19:48:33
kakvo da pravq s SpeedKil ne moga da go ubiq :-/ina4e igrata e velika:thumbsup::D
публикувано от BENJIDANOV на 2007-12-23 22:13:55
някой може ли да помогне стигам до глигано качвам се горе скачам за удар но не успявам да го ударя кажете какво да правя :-/:( но иначе играта е супер яка:thumbsup:
публикувано от sasho3808 на 2007-12-27 22:33:47
Мерси plamenkp, ще пробвам. Тая страшно ме изнерви.От два часа ме мъчи.Дано да стане.Мерси пак.
публикувано от Fidanka на 2008-01-03 17:38:08
чудни сте!! 5 човека сте си дали skype и ревете,че имате сейфове и ще помагате,а как ще стане това като никой никога не е на линия !??!?!!??
публикувано от firehold на 2008-01-18 18:26:23
мога ли да попитам как се минава мястото ,където има 2 глигана и не мога да ги убия за6тото идват други от една пропаст и те са винаги 2.има едно място но е много високо.моля!!!:'(
публикувано от kokolina на 2008-01-19 22:13:12
на финала на биткага с MAHASTI съм но не мога да я избутам цъкам лява мишка но не се получава моля ви помогнете ми!
публикувано от Phillippe на 2008-01-21 20:22:26
въобще не ми зарежда сетъпа за инсталация!!! дава ми "setup.exe stopped working". това се случи и като пробвах да я инсталирам от друг торент. с Виста съм - предполагам че е от нея но не знам как да го оправя. идеи? deamon tools lite (4.11) който работи с други игри.
публикувано от Phillippe на 2008-01-21 21:21:38
тръгна сетъпа някакси. тръгна играта. и ме изхвърля на едно и също място още на първото ниво ХАХАХА :) а тази игра съм я превъртал преди години...
публикувано от mohamedcom на 2008-01-28 00:25:11
thanks uploader, i love this game :thumbsup::)
публикувано от margo12 на 2008-01-29 01:21:42
ето ви крак http://free.data.bg/ivankrivodol/Soft/ComTotalCrck.rar играе се без виртуален диск :thumbsup:
публикувано от Ogidogi на 2008-01-29 20:33:36
Някои можели ми каже зашто се пускам и ми иска Disc key ???? плз кажете ми :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
публикувано от Ogidogi на 2008-01-29 21:45:22
заштото ми пише Protection System

Enter a disc key for the disc labelled POPT2T_PLAY е това ми пише някои да ми каже плззззззззззз :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:grrr::-/:-/:-/:'(:'(:saddam::saddam::saddam:
публикувано от Ogidogi на 2008-01-29 21:55:33
някои да ми каже какав е тоя DISC KEY или откаде да го видя плзззззззззззззззз -_--_--_--_-:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:'(:'(:'(:'(:-O:-O:-O:-O:-O
публикувано от margo12 на 2008-01-30 16:41:28
не ти трябва кей ве :D
публикувано от fadara на 2008-01-30 17:03:32
здравейте, имам голям проблем с MANASHI. вече две седмици немога да я избутам, сигурно не съм достатъчно бърз. моля помагайте ако някой има save много ще съм му благодарен ако ми го изпрати на този email v.nikolaev@abv.bg
публикувано от churata на 2008-01-31 00:29:40
аве момчета някой може ли да ми каже за 1-вия бос хаха щот не моа го убия.Даже се чудя да ли вообще е възможно да се убие.Някой ако може да каже 10х предварително:):)8)8)
публикувано от margo12 на 2008-01-31 23:58:25
съгласен съм че 2 е най-трудна, но ако вземете 9 ъпгрейта за живот играете срещу дахака и така де ривал е двата трона само да ти кажа не помняа дали беше тук но http://free.data.bg/ivankrivodol/Soft/ComTotalCrck.rar за любопитните дето не знаят ако искат ще видят сами кво има не пипайте обаче ясно!!!
публикувано от churata на 2008-02-01 00:31:41
явно никой неможе да ми каже за 1вия бос как трябва да се убие и да ли е възможно вообще на Prince of Persia T2T
публикувано от margo12 на 2008-02-01 17:56:58
2 я е анй-труден за убиване 1 ви е най-лесен аи тря яти кажа стъпка по стъпка не зная ка кточно сега бешие а не ми се инсталира:thumbsup:
публикувано от fadara на 2008-02-01 19:19:30
marto s s имаш ли save след МАNASHI че вече си потроших мишката от цъкане. Много ще съм ти благодарен ако ми го изпратиш на v.nikolaev@abv.bg:(:(:'(
публикувано от margo12 на 2008-02-01 22:07:02
има мсейвове на цялата игра веи пич оная манаши е жената май се убива накрая не като исръвши хелта остава на малко и тряя да я избутаж от платформата и да падне :D
публикувано от margo12 на 2008-02-01 23:38:46
ем и на мене ми беше трудно убил съм я само 1 от много опити във всяка игра едно място ме затруднява повече ем начи като започне да те притиска с камата като се кръстосат твоя меч кама де и нейната помпиш удара като гледаш тя да е срещу пропастта да не е срещу стената като надделееш я изритва автоматично и има филмче мога ти дам сейф веднага след нея :D
публикувано от margo12 на 2008-02-02 19:10:08
ем тая уш е най-лесния бос пък на мен м ие най-труден иначе съм си минал всичко сам мно оме кефи ем имам еди нпиртел дето вика че ще има още 3 ама като го зная къв е лъжец :lol: всяка 2 дума му е измислица и мно оме дразни може и да няма
публикувано от margo12 на 2008-02-02 22:48:05
недей че ако влезе ще каже пъров ка кя е первътрял 2 за 3 часа после за 4 и накрая за 2 часа :lol:
публикувано от margo12 на 2008-02-02 22:48:42
или как си тегли 3 трие я и след 5 дена пак си еятегли
публикувано от churata на 2008-02-04 17:22:46
marto`s мерси мн брато даже го убих ти по принцип е лесно ама трябва да питаш се някак мерси още един път мн ;););):thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от margo12 на 2008-02-04 20:04:48
а ве ае ве вие кво и аз я превъртях и намелих нещата е ко от това
публикувано от fadara на 2008-02-05 21:24:42
Всъщност marto надявах се ти да знаеш как става изпращането по email. Тогава ще можеш ли да ми го пратиш по скайпа така ще стане по лесно? Благодаря -_-
публикувано от fadara на 2008-02-05 21:25:49
а скайпа ми е vnikolaev127
публикувано от fadara на 2008-02-05 21:53:22
А иначе изпращането по еmail става малко по сложно. Надявам се че имаш поща в abv. Влизаш си в пощата след това в чекмеджето, намираш в ляво на екрана късе пише добавяне на файл. Цъкаш върху "преглед" за да откриеш точния сейв за MANASHI във файловете на играта ти. След това отиваш на писане на писмо там цъкаш на "прикачи файл" и избираш файла от чекмеджето и ми го изпращаш (v.nikolaev@abv.bg):):):)
публикувано от margo12 на 2008-02-06 17:05:39
пращането по пощата е елементарна работа това става чрез пиркачане на файл дай си мейла да ти дам всичките сейвове аз личнопредпочитам скайп обаче по-бързо сигурно и веднага става:thumbsup:
публикувано от fadara на 2008-02-06 21:58:04
Написал съм си имейла и акайпа в горните коментари. Много ще съм ти благодарен ако го направиш имам нужда само от сейва след манаши
публикувано от fadara на 2008-02-08 20:39:07
много ти благодаря пич. Направо ми спасяваш живота. Остават ми само два дни за да я превъртя:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от margo12 на 2008-02-08 21:46:49
няма нищо намери сейва който ти трябва от всички иначе всичко получи нали :thumbsup:
публикувано от fadara на 2008-02-09 00:00:34
да всичко е тук. в момента се трепя с ония двама грозници, но тях ще мога да ги убия
публикувано от checho1990 на 2008-02-09 12:09:49
marqo12 аре да ми изпратиш сейфа след ония с очите че не мога да го мина. (checho1990@abv.bg)
публикувано от margo12 на 2008-02-09 12:35:48
оки но за оня големия мога да ти кажа как и на мене ми беше труден в началото но накрая успях като те хване с ръката си натискаш десни ябутон но както и да е оки чакай :thumbsup:
публикувано от fadara на 2008-02-09 13:35:16
Остана ми само да пребиа везира. И предполагам че това ще е края на играта.:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от margo12 на 2008-02-09 15:02:45
да може и така да се каже щото след това няма игра ама има един тъпотии с черния принц и белия тря го убиеш :D иначе везира ще те поизнерви тряя го чешеш после крилата след това забиваш меча в гърдите му всичко се вдига щото като му напиеш има каманаци и накрая се катериш за да го убиеш с камата финалния удар е мноо як ако искаш мога ти дам подтреин и да имаш безкраен хелт аз не ползвах такива неща обаче :thumbsup: да видиш как става ако решиш пиши да ти го пратя 8)
публикувано от fadara на 2008-02-09 19:17:14
ако се стигне до там да се изнервя максимално ще ти пиша да ми го изпратиш. благодаря:)
публикувано от margo12 на 2008-02-10 00:23:35
оки няма проблем преди знах на секундата кое да натисна за да го убия понякога тря ядесен бутон за спийд кил друг път не и това мноо нерви 8)
публикувано от fadara на 2008-02-10 11:43:06
КРАЙ!!! Най после го размазах и последния глупак. И от всичко до тук мога да кажа че лилавата кучка е най-трудна.
публикувано от margo12 на 2008-02-10 22:16:49
и аз искам 4 от както играх 2 трона не съм играл друга игра която да е нова де :thumbsup:
публикувано от margo12 на 2008-02-16 23:55:51
тия двамата ги убих за 3 часа имах мно олош ден така и така
публикувано от fantoma91 на 2008-02-19 15:44:55
awe ima li ne6to po osobenno pri instaliraneto na igrata predi bqh instaliral edna ne mi tr1gna! znam 4e trqq da mahna CD-to ama pak nestana! trqbva li da isklu4vam CD-to ili 6te tr1gne i bes da go isklu4a??:-/?
публикувано от ERIANOR на 2008-03-03 14:09:01
Готина игра.Върви ми без проблем.Направо е супер.Казвам ви теглете без да мислите.:thumbsup: :medieval::band::-D принцът е много силен :strongbench::weakbench: ако играете хубаво е килер.
публикувано от haiho на 2008-03-05 17:52:32
това е най-яката трилогия!!!!ако не сте я играли започнете от първата за да схванете историята.няма да съжалявате
публикувано от DishkiN на 2008-03-13 17:55:39
ае пичове някой ще ми каже ли какво е това left analog stick ... изписва ми го на втората мисия , където трябва да скоча и да застана м/у две стени ??? плс кажете :))
публикувано от LinKuei на 2008-03-13 18:02:53
Това е левия малък стик на джойстика..стига да играеш с джойстик разбра се :)
публикувано от DishkiN на 2008-03-13 19:30:38
ми аз играя с клавиатура ... тогава ??? -_-
публикувано от DishkiN на 2008-03-14 00:10:10
ае пичове някой ще ми каже ли какво е това left analog stick ... изписва ми го на втората мисия , където трябва да скоча и да застана м/у две стени ??? плс кажете )
публикувано от bu7cher на 2008-03-16 19:21:41
playboycheto,просто копирай крака от директорията в инсталационната папка на играта.Що се отнася до другия потребител...добре провери къде сваляш играта?Не е възможно ако имаш 16гигабайта свободно място,да ти дава,че не е достатъчно.Ако имате проблеми,питайте.При мен играта се инсталира без проблем и я превъртях.Много е добра и не отстъпва на предишните,но за мен най-добра си остава първата част. 8)
публикувано от ctef4o на 2008-03-17 10:33:01
Много често като натисна Esc ми забива.Моля помощ :'(
публикувано от zlatk0 на 2008-03-19 13:48:31
я кажете как да мина нивото с великана,че се опитам ама нешо не става.Благодаря предварително;)
публикувано от zlatk0 на 2008-03-19 17:52:37
мерси много ще пробвам;)
публикувано от zlatk0 на 2008-03-20 23:03:45
тоя тъп дебелак ме остави без нерви :axe: :@@
публикувано от deadnight на 2008-05-25 09:48:47
Тая игра не се нуждае от коментар.Превртал сам я 8-пти вече просто е убииствена.:thumbsup:
публикувано от kucigto на 2008-03-27 20:47:17
абе пичове ниакои мойе ли да ми каже тоиа код за лиценза 4е ме омачи молиа ако има савесни да ми го напише ште му бада много благодарен
публикувано от asl на 2008-03-29 10:30:52
Хора за какво като инсталирам играта не иска да тръгне пак опрайх крака:'(:'(:'(:'(
публикувано от asl на 2008-04-04 14:29:11
Хора как да е убия тази тъпа к**ка моля ви кажете:'(:'(:'( остава на мако кръв и се успява да ме убие пак на мен живота ми свършва:(:(
публикувано от marmot на 2008-04-14 11:11:22
Няко ще ми обесни ли защо след като миах оная жената,която скача натам насам, НЕМИ ДАВА ДА ПРАВА "SAVE" ....... ?
публикувано от Venci_87 на 2008-04-15 18:02:02
Ако имате проблеми вижте в [url=http://POP-bg.net]този[/url] сайт.
публикувано от InvisibleTargeT на 2008-04-22 14:47:16
xora trqbva mi cd-key molq kajete mi :'(:'(:'(:'(:wavecry::wavecry::geek:
публикувано от Venci_87 на 2008-04-26 10:41:18
ето в този сайт пише всичко за игрите http://pop-bg.net
публикувано от Venci_87 на 2008-05-05 14:33:05
В [url=http://POP-bg.net]този[/url] сайт пише как се минава всеки БОС
публикувано от ToxicaA на 2008-05-30 02:28:21
ДАЙТЕ SEED:(
публикувано от wndr на 2008-06-06 00:59:07
Имам проблем помогнете ! :( Инсталирам играта слагам крак сичко точно и като я пусна става ми черен екрана и ме изхвърля без никакъв ерор ... Като пробвам да вляза пак същото някой да помогне плс :(
публикувано от ohoboho18 на 2008-06-24 19:53:48
ЕИ КУВ Е КЕЯ НА ИГРАТА КАТО Я ИНСТАЛИРАМ МИ ИСКА КОД НЕМОГА ДА ГО НАМЕРА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
публикувано от vulgarvr на 2008-07-05 07:14:36
за тези на който им иска сд кей, след като разархивирате играта влезте в папка crack и копирайте и двата файла, след което ги поставете в директорията на инсталираната вече игра, това е всичко:thumbsup:
публикувано от scorpi70 на 2010-05-22 23:29:00
пи4 кво е това speedk и speedkill моля те кажи 4е и аз немога да го мина
публикувано от imaloda на 2008-07-29 11:18:38
Някой ако знае как се сеифа играта нека каже, защото не намирам никакво "Save Game", а няка как все да почвам от начало нали :lol:.
публикувано от imaloda на 2008-07-29 14:29:22
Момчрта и разбира се, ако има момичета разбрах как се сейфа. Просто заставаш до чешмичката инатискаш копчрто за ходене по стени. Това е.
публикувано от ilia_or на 2008-08-06 19:26:40
Трябва да има едно като статоя на лъв от която тече вода.Пиеш от нея и то ти влиза в менюто за сеифане
публикувано от hristoskof на 2008-08-08 20:27:15
Хора,моля кажете как да мина великана в арената!едвам успявам да нацелия момента кога да ско4а и после кат се ка4а на него се ме хваща и незнам на каде да хода!плс помогнете!!!:wavecry::wavecry::Boozer:
публикувано от kiler на 2008-08-11 23:26:58
инсталнах я копнах крака компа ми отговаря на изискванията и пак не ми трагва
публикувано от lordfedaa на 2008-08-29 02:12:43
Thanks $o $o much
публикувано от donraponbalon на 2008-09-17 15:22:43
хора имам проблем4е с това 4е по някое време като натисна ескеипп и ми забива и пове4е не ме пуска изобщо помогнете ми мерси предварително
публикувано от lo6koo на 2008-09-21 17:09:10
маймунска игра
публикувано от ironnnnnn на 2008-09-27 09:01:07
manqci daite cd key :weep::weep::weep:
публикувано от ironnnnnn на 2008-09-27 09:02:08
ima6 li skipe
публикувано от margo12 на 2008-09-30 12:17:27
ето демо версия на 4 http://store2.data.bg/tomkat/
публикувано от margo12 на 2008-10-04 00:34:50
няма вируси ако това си искал да напишеш спокойно
публикувано от motokara на 2008-10-05 21:08:58
даите СД кеи ПЛС ПЛС ПЛС :|:|:|:|
публикувано от pohotlivia на 2008-10-16 18:31:28
даите СД кеи ПЛС ПЛС ПЛС

ето сериен номер
Prince Of Persia - The Two Thrones CD Key

CD Key: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
публикувано от Krisooo на 2009-02-25 15:42:37
Abe da vi pitam za6to mi stiga do 55% i sled tova umira i neiska da se iztegli pove4e???????
P.S. ina4e stanah golqm fen na igrata:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
публикувано от krasi81 на 2008-10-28 18:16:19
абе засщто аз не мога да я пусна нещто ми се ебава :( давам сетуп искарва ми иконката и като натисна на нея ми дава ерор
публикувано от Leasy на 2008-11-09 20:53:01
Ако играта не ти показва възможност за speed-kill, дръпни сейф или трейнър и мини нивото.
публикувано от angel_taxi1 на 2008-11-09 20:55:26
кажете как става точно с дебелия първия спиид го целя а втория не мога да го видя тои ме хвашта и ме мята как става точно :'(
публикувано от angel_taxi1 на 2008-11-09 20:57:13
какво означава сейф или трейнър
публикувано от Leasy на 2008-11-09 21:01:36
Ами готов сейф е когато някой примерно е превъртял играта и е качил save-а си в нета. Ти просто го теглиш и избираш от коя "чешмичка" да се пуснеш. :) Примерно избираш онази точно след боса.
А трейнъра примерно те прави безсмъртен, убиваш с един удар и т.н., просто го давам като идея за да минеш нивото. :)
публикувано от angel_taxi1 на 2008-11-09 21:02:00
дръпни сейф или трейнър от каде и какво означава O:-
публикувано от Leasy на 2008-11-09 21:03:15
Мм сега като се замисля той като те хване след първия спийд кил те вдига до главата си и тогава се появява възможност за speed-kill право в окото. :) Опитай пак и този път изчакай малко.
публикувано от angel_taxi1 на 2008-11-09 21:04:13
баце имашли скаип от каде да го тегля това
публикувано от angel_taxi1 на 2008-11-09 21:21:39
ти имашли сеиф на тоя бос даиго ако имаш моля
публикувано от angel_taxi1 на 2008-11-09 22:37:05
ако някои има проблем с ниво да пише скаип ангел долна черта тахи2 имам всички нива търсих много ама ги намерих:thumbsup:
публикувано от angel_taxi1 на 2008-11-12 22:30:48
някои знаели как се минава дваисе и осмо ниво аз имам нивата запаметени но искам дая превартя тук зациклих
публикувано от meze на 2008-11-22 12:12:16
Е аз я превърях вярно с кодове един Трейнър, но е по лесна от "Войнът въте в нас"
публикувано от nnaarrkkoo на 2008-11-24 15:41:43
аре някой който я е връткал да помогне, че запецнах на едно местенце и не може и не може да продължа. Става въпрос за доста напред в играта караш там една каруца и после двама изроди с едни големи брадви те натискат и там вече приключва всичко, не мога да ги убия, просто не знам по какъв начин. някой ако знае да пише че много земаха да ме дразнят тия )))
публикувано от vasko 10 на 2008-11-30 20:50:02
какъв е крака бе хора някои ще ми каже ли
публикувано от r077kata1 на 2010-05-22 14:56:41
Abe moje li nqkoi da mi dade kod za aktivacia ili nqkakav trik za da go izbegna
публикувано от 5008 на 2008-12-11 14:45:12
ТАЗИ ИГРА Е ЯКААААА!!!!!1 ОТ ВСЯКЪДЕ!!!!:thumbsup::-O:D:lol::P
публикувано от 5008 на 2008-12-11 15:09:08
Ooooooo опраих го sorry че си изхвърлих яда.:(
публикувано от STEP на 2008-12-16 20:12:12
[b]искам да питам дали тия изисквания са най-ниските или най-високите заштото няма да ми трьгне а вьв там кадето са трите заедно пише че [/b] всичкиимат еднакви изисквания
публикувано от ssimoo на 2008-12-20 04:04:38
някои може ли да ми каже как да убия ония двамата брадвари дето се биеш с тях след като караш каруцата.:):):)
публикувано от Auto1 на 2008-12-25 19:09:52
mnogo qka igraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
публикувано от Nasyyyyy на 2008-12-27 17:43:13
искам да попитам тази игра варви ли на уиндоус Виста защото в изискванията пише че е само за XP... :thumbsdown: има ли някакав начин да трагне на Виста :-/O:-
публикувано от pita78 на 2009-01-06 16:32:50
някой може ли да ми каже как да мина нивото Арена с голямото чудовище.Незнам как да го убия.точно като се кача върху него той ме сграбчва и мята.Ако някой знае как да го убия нека ми пише ,Благодаря ви предварително.
публикувано от demagis на 2009-01-10 19:49:55
на мен ми иска CD
публикувано от dodo05 на 2009-01-11 15:04:11
bae istalirah igrata kpirah kraka ama mi iska niakakav 'disk key'ot kade da go nameria,niakoi mojeli da mi kaje moliavi se[color=blue][/color]
публикувано от dodo05 на 2009-01-11 15:13:17
на мен ми иска 'дицк кеи' от каде да го намеря,моляви помогнете
публикувано от demagis на 2009-01-15 15:28:48
kuv e dvd coda
:weep::?:
публикувано от demagis на 2009-01-15 15:37:34
[b]моля ви качете city of heroes[/b]
публикувано от ivelin86 на 2009-02-03 16:03:16
666 kak se minava taq arena to debelak si igraq 4 dena ve4e s nego nemoga go ubia
публикувано от ivelin86 на 2009-02-04 19:42:09
егати дебелиа гигант тоз гигант неще да умира ве забижа се камата ж гарба му и после тоз хжашта и ме хвърля и ништо нему цеди ебати иначе супер яка игра
публикувано от ivelin86 на 2009-02-04 19:37:45
egati giganskia debelak be nema umirane ko li nepraq ne6te i ne6te daje nego cetka hem svqtka toz noj zabivase i pak ni6to
публикувано от sunnytheone на 2012-02-20 01:07:21
някой в крайна сметка ще напишели дали тръгва на 7-ца.заболяме главата да чета всичките коменти.
публикувано от kannibalistik на 2009-02-23 18:08:40
awe spstoimirov pisal si 4e moje6 da pomogne6.
are kaji kak da mina toq debeliq 4e mi skasa nervite i ne sam mu napravil ni6ty do sega i nz kak da mu napravq ne6ty:(. mersi predvaritelno
публикувано от kannibalistik на 2009-02-23 18:12:09
еи spstoimirov писал си че можеш да помогнеш.
кажи как да мина тоя дебелия 4е ми скаса нервите.
мерси предварително
публикувано от ghergana_k на 2009-02-28 18:10:35
Помагайте! Накой знае ли как да убия този дебелия????? Взе ми акъла! Благодаря предварително!
публикувано от arenabgd на 2009-03-08 23:20:44
:thumbsup: mnogo qko az sum prevurtel i 4etirite igri na prince of persia :medieval::bike::hooray:
публикувано от coolblood на 2009-04-06 09:21:17
аве що ми дава ерор като го тегла с уторрент ? пишете на skype:huskar3 !!!:weep::weep:
публикувано от saner на 2009-04-07 11:43:54
какъв е нода
публикувано от deli_mi_ne на 2009-05-13 00:51:06
абе хора играта е яка но сам с Athlon 6000+, 2GB KINGSTON hyperX, ATI RADEON HD3870 DDR4 512MB и играта ми сече!!!!в играта ли има проблем или в компа ми ????? моля помогнете :):)
публикувано от ludvenci на 2009-05-15 19:20:33
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от ouch на 2009-05-22 17:52:59
:-/:thumbsup::blush: koda kak e pls!!!!
публикувано от ivoo35 на 2009-06-18 19:34:16
моля за помощ,инсталирах,пейстнах крака но ми иска цд ключ
публикувано от Valio9515 на 2009-06-29 09:24:24
Molq vi Pravq Vsi4ko koeto trqbva i mi iska SERiAL NUMBER kude da go namerq PLS kajete :'(:'( ina4e igrata kurti:thumbsup::thumbsup:
публикувано от hakettoo на 2009-07-03 21:46:21
qkaaa eeeeeeeeeee:thumbsup::thumbsup::thumbsup::yoji::w00t::w00t::w00t:
публикувано от patilanche на 2009-08-03 20:44:56
аз я врътнах и някои знаели дали има някви пачове или нещо подобно:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
да мпже да се играе с darck prince ако някои знае да пише.иначе играта е много яка
публикувано от qazwa на 2009-10-27 18:03:59
Някой ще ми каже ли дали може да се подкара на Windows Vista SP2 и как става
публикувано от iciniki на 2009-11-11 17:46:50
Само едно въпросче:
Това коя версия на играта е: цензурираната или нецензурираната. Доколкото знам US (американската) версия е нецензурирана. Тоест като резнеш некой пич с меча той не се просва на пода като чувал с картофи, а му пада главата, цепи се на две части и има доста кръв. Който е играл Warrior Within ще знае за какво става въпрос. Ако може някой, който е играл ТОЗИ вариант на играта да ми каже. Не я играя за пръв път, но когато я играх помня че нямаше никаква кръв. Моля не ме разбирайте като някой извратен съдист, просто изживяването, усещането и самият gamelpay в битките са много по-реалистични. Благодаря предварително. :) :) :)

Колкото до торента: Евала на ъпа :thumbsup::thumbsup:
публикувано от schinzu на 2009-11-15 12:16:19
как да мина тая част с оня черния където никой не ме бие а аз губя кръв плс кажете
публикувано от d3n1slav на 2009-12-26 22:05:32
на н-видия г-форсе 9500ГТ ште варви ли:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
публикувано от krasidkv на 2009-12-28 22:29:40
пичове мн малко сийд :-/:-/
публикувано от boring на 2010-01-09 14:26:44
awe hora kade trebva da kopiram cracka pliss kajete :'(
публикувано от bork4oo на 2010-01-15 05:42:35
Някой ще ми каже ли дали може да се подкара на Windows Vista SP2 и как става

аз сам с виста sp2 pro edition и ми варви без проблем:thumbsup:
публикувано от maxo22 на 2010-06-10 11:01:52
:cani: Някой да помогне!!!!!!!
нещо не ми разпознава процесора излиза ми некво Х още в на1алото и не знам как да я стартирам :cani:
публикувано от dankos на 2011-02-25 18:38:05
Защо ми стига до 99.9% и спира ..?????!?!?!?
публикувано от niko2010 на 2011-02-25 18:27:17
kakav e koda
публикувано от bleid на 2010-12-13 19:49:55
наи яката игра насвета:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от toresa на 2010-12-18 19:58:44
:( Нямам сейфове не знам защо е така.Играя 1-2 часа и излизам.После винаги започвам отначало и не ми дава да натисна load.Ще съм много благодарен ако някой ми помогне за проблема или даде линк с всички сейфове.
публикувано от pana12 на 2011-05-05 11:24:37
igrata e super ama sibanoto e 4e kato te pysnat s 4erniq ti se namalq kruvta :D:thumbsup::thumbsup:
публикувано от rokera23 на 2011-07-07 10:55:11
извинете играл съм я якааааааааааааааааааа ееее:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от miro70 на 2011-12-16 19:14:31
ИГРАТА НЯМА ГРЕШКА ТЕГЛЕТЕ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТЕ :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от spaidanpen на 2012-01-21 00:13:59
моля ви кажете ми как се минава първото ниво моля ви пи6ете на kufi_8000@abv.bg:(
публикувано от koko_ra4ev на 2012-02-10 13:17:51
vurvi li s 128mb video card:-/
публикувано от koko_ra4ev на 2012-02-28 11:09:21
имам:
1.5 Гб рам
2.00 Гх процесор
128 мб видео карта нВидия

ще ми тръгне ли???:-/
публикувано от SkYBlu на 2012-05-30 19:28:30
Много яка игра :D (y) :D (y)
публикувано от taragon на 2012-10-28 15:40:57
аз имам един проблем героят ми постоянно се върти като натисна да върви на някаде. Някой да знае как да го оправя
публикувано от Gencho_muzikanta на 2013-03-16 18:52:18
аре ве хора дайте малко сийд... как искате да теглим :@ мерси предварително
публикувано от mimoozka123 на 2013-06-17 14:13:07
moje li nqkoi da mi kaje sled kato kopiram kraka kude da go sloja za da startiram igrata ? :) ne sum na qsno mnogo s tezi krakove :D
публикувано от mimoozka123 на 2013-06-17 14:13:44
moje li nqkoi da mi kaje sled kato kopiram kraka kude da go sloja za da startiram igrata ? :) ne sum na qsno mnogo s tezi krakove :D
публикувано от dsazzzzzzzzzzz на 2013-08-11 18:21:33
Някой сийд ще даде ли или да си търся от другаде да го тегля.
публикувано от petarooo на 2013-08-23 18:13:21
Сийд
публикувано от koxanie07 на 2013-09-02 18:44:29
ще с ъ м благодарен на малко помощ от ъплоъдара