Аз лично съм изключително доволен, че най-после виждам по-нова поредица с най-новите разсъждения, теории и така нататака.
Колкото до по-горните коментари, хич не ми е ясно как може, да дефинирате "недоказани теории". Когато говорим за астрономия, астрофизика и физика на елементарните частици, нещатата са толкова абстрактни и толкова сложни, че всеки един пробив колкото и малък да е, е крачка напред в разбирането ни за естеството на нещата. Всъщност, дори учените в поредицата сами изтъкват колко малко знаем и колко малко разбираме и колкото повече си мислим, че знаем, толкова повече осъзнаваме, че нищо не знаем !
Искам само да направя една забележка, в резюмето има една доста голяма грешка,която е хубаво да се поправи !
"Морган Фриймън ще е наш домакин, в преминаване ни през тунела на черна дупка..."
WormHall не е тунел на черна дупка, а е червеева дупка и няма нищо общо с черните дупки ... няма да изпадам в подробности, мисля че още в първи епизод беше обяснена разликата ! Просто ще е хубаво да се напише: " Морган Фриймън ще е наш домакин, в пътуването ни отвъд червеевата дупка..." примерно :)