ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2010-07-01 18:00:30
Вашето мнение относно През червеевата дупка С01 Е04 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sddrm на 2010-07-01 21:46:33
Много добра поредица. Може би единствената която някога ми е харесвала.
публикувано от traveler123 на 2010-07-01 21:56:43
Мен ако питаш най-фалшивата поредица от всички е. Но като съм гледал всичко друго, няма начин, ще се гледа и тази. Предимно недоказани, лесно опровержими хипотези на незнайни учени под 30 г. :) Но няма лошо да се видят нови гледни точки.
публикувано от jesus на 2010-07-01 23:30:55
а субтитри ? нивото ми не е чак толкова високо за да разбера какво говорят . ако истърва някоя дума може и да истърва целия смисъл . имам желание да изтегля епизодите и да следя за нови , но без субс .. : /
публикувано от stan_petkov на 2010-07-06 08:31:36
Само аз ли му разбирам малко трудно на Морган Фрииман английския ? Гледал съм филми без субтитри , ама тук едно изречение не мога да вържа , с неговият акцент и той сам не си разбира някой път какво говори :lol:
публикувано от afireinside на 2010-07-08 22:33:38
traveler123, пич земи погледай и прочети малко повече преди да пускаш неадекватни коментари.Въобще като гледам нищо не си изгледал и ако мислиш че това е фалшиво явно си нямаш никаква идея в тая сфера.Естествено че не са напълно доказани няма начин да говориш за такива работи и да са напълно опровергани.Плюс това тея учени въобще не са незнайни явно толкова си и запознат с това:thumbsdown:.По мое мнение това е супер яката поредица която всеки трябва да изгледа:thumbsup:
публикувано от vku6ti на 2010-07-12 22:57:50
Traveler ти и да изгледаш некое епизодче пак толкова неедекватно ще се изкажеш. Засега единствено 3 епизод беше доста под нивото на първите два, но тематиката си му е толкова изтъркана. Невероятно добре режисиран е до тук сериала, браво.
публикувано от koterman на 2010-07-21 21:07:09
Добър си му е английския, много ясно говори даже ...
публикувано от ranis5 на 2010-07-26 00:33:55
Какви доказани неща искате, тук става дума за най-невероятни главоблъсканици и теории. В съвремената физика от 30-40 години няма нищо значимо, което да е доказано. Поредицата е най-добрата, която и аз съм гледал, в пъти по-добра от всичко на Каку-то.
публикувано от _O_D_I_N_ на 2010-07-26 12:59:32
Аз лично съм изключително доволен, че най-после виждам по-нова поредица с най-новите разсъждения, теории и така нататака.
Колкото до по-горните коментари, хич не ми е ясно как може, да дефинирате "недоказани теории". Когато говорим за астрономия, астрофизика и физика на елементарните частици, нещатата са толкова абстрактни и толкова сложни, че всеки един пробив колкото и малък да е, е крачка напред в разбирането ни за естеството на нещата. Всъщност, дори учените в поредицата сами изтъкват колко малко знаем и колко малко разбираме и колкото повече си мислим, че знаем, толкова повече осъзнаваме, че нищо не знаем !

Искам само да направя една забележка, в резюмето има една доста голяма грешка,която е хубаво да се поправи !
"Морган Фриймън ще е наш домакин, в преминаване ни през тунела на черна дупка..."
WormHall не е тунел на черна дупка, а е червеева дупка и няма нищо общо с черните дупки ... няма да изпадам в подробности, мисля че още в първи епизод беше обяснена разликата ! Просто ще е хубаво да се напише: " Морган Фриймън ще е наш домакин, в пътуването ни отвъд червеевата дупка..." примерно :)