arewe, свалих го уж от тук, защото е БГ торент сайт и предполагах да са си направили труда (както с други филми) да окомплектоват нещата като хората.
Ако е един филм, не ми пука. Тогава алегорията ти за рая и хл*уя е вярна. Отивам и си ги свалям.
Но 60 епизода с по 2 версии на субтитри в няколкото архиви и факта, че трябва да си ги преименувам сам (уви ТВ-то не ги захапва иначе)... Чуееккк :-) Мани ти тая работа. За мен в такъв случа бг торентите се обезмислят. ;-)
Lina_22bg, гледай "House of Cards" с Кевин Спейси. Дори в момента го дават по BTV. Виж колко повече неща се случват там на минута сравнение с този сериал тук.
Едвам го издържам това мотаене. Сериала го гледам стоически, защото много ми харесва ерата, в която те потапя и историята, която разказва. Но докато (например) влезе героят и се накуми да си каже репликите с другия и после докато излезе.... Думи нямам. Реално историята във всеки епизод на Boardwalk Empire е за разказване в 30 мин. , а не в 1 час.
Казвам ти Лина, гледай го другият сериал и после пиши тук какви са ти впечатленията ;-)