ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от shock на 2012-06-01 22:21:49
Вашето мнение относно Прекалено голям, за да се провали може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Longanlon на 2012-06-02 10:14:35
"като почти всички работят, за да спасят американската икономика"

хахаха оптимист

почти всички работят за да напълнят собствените си джобове, американската икономика се вижда колко я "спасиха"
публикувано от mierda на 2012-06-02 11:25:12
То не е въпрос само на американската икономика.... С този модел който се използва в момента от Федералния Резерв имат страшно много противоречия с Белия Дом... Според мен Бернанке колкото и да е добър, когато политиците почнат да взимат още и още назаем и се получава такъв балон, който като избухне тази криза ще ни се струва нищо в сравнение с тази която идва.... А причината за кризата е ужким факта че финансовите институции са били прекалено свързани... ми с кой друг да работят? Като нямат информация за физическите лица и им дават лоши марджове как да няма да са "прекалено голями да падат"... Още повече че Lehman Brothers нарочно ги оставиха точно по политически причини... Играта е голяма и никой няма да допусне истината до обществото под формата на такъв филм... това е малко да покрие положението
публикувано от Son-Goku на 2012-06-04 19:15:52
Когато излязат ще бъдат качени. Мисля, че знаеш!
публикувано от ma3xa1993 на 2012-08-22 21:22:13
Какво става ще има ли субтитри?