ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от KameN3123 на 2018-01-30 17:18:55
Вашето мнение относно Правилата на играта може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от adXok на 2018-01-30 22:10:45
Връзките към субтитрите не работят коректно, препращат към торент страницата на филма тук в Арена.
публикувано от Debonair на 2018-01-31 11:13:48
Въпросът на ъплоудера печели жълтата фланелка за тъпотия на месеца.
публикувано от KameN3123 на 2018-01-31 17:05:48
Ако Първия не е прочел "Субтитрите са във файла с филма и не трябва да се свалят. ", то за втория коментара му е много нагъл.
Върхът на тъпотията е да не знаеш какво са вградени субтитри и защо се слагат.
Идиотщина е това да се мъчиш да ги сваляш, след като ти е написано да не го правиш.
публикувано от yuly на 2018-01-31 21:20:10
Ами в случая явно е нужен ... :P
публикувано от adXok на 2018-02-03 16:18:09
За слабоумните да поясня. Вградените субтитри обикновено се изобразяват върху полезната част от картината. Аз искам да са в долната черна лента (при този формат на филма 1:2.35, кино-формат на 16:9 монитор). За съжаление има само една експериментална версия на АssFilterMod за PotPlayer, която се инсталира допълнително за да може такива вградени субтитри в контейнер .mkv да се смъкнат в долната черна лента (на 16:9 монитор при формат на картина 1:2.35 имате черни ленти отдолу и отгоре на картината). С отделни субтитри, които се свалят в отделен файл, мога да забраня вградените и да приложа отделните и така винаги ще са ми в черната долна лента (реално - където си поискам и ги настроя да са!). Аз имам и XySubFilter, но неговите настройки не позволяват такова преместване "под картина".
Предполагам че горе-комнетиралите нямат изобщо представа за какво говоря. Ако е така, явно имате достъп до интернет - САМООБРАЗОВАЙТЕ СЕ.
публикувано от KameN3123 на 2018-02-03 19:11:06
Аз ги гледам на хардуеърен плеър на ТВ и се изобразяват точно както искаш в черните ленти на екрана.
Не разбирам какъв е проблема със софт. плеъри. Не трябва да има разлика между вградени и външни суб. това е бъг някакъв.
Предполагам знаеш как да ги изкормиш от контейнера, ако толкова искаш да са външни или си смени плеъра с по-малко бъгав.
Често ми се налага да правя корекции на тайминга, допълнително суб. се конвертират, така че вградените суб. поне са проверени.
публикувано от navlek на 2018-02-06 22:41:20
а, филмът е много добър