ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от mokani1971 на 2010-03-15 14:57:50
Вашето мнение относно Последен изпит може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Bolqr на 2010-03-15 19:18:04
Изглежда обещаващо
публикувано от jjmatrix на 2010-03-15 21:44:35
Филма е доста добър. Изгледай го и се замисли!!!
публикувано от JLH на 2010-03-16 03:58:11
Много добър! Някой захвана ли се със субтитрите, че има и ДВД:)
публикувано от Yenrak на 2010-03-17 02:05:19
За да не се получават масови убийства в щатите, ще е нужно повече от филм. Всъщност, сякаш е нужно да се случат няколко масови убийства и тук, за да си вземат поука, че на 17 не си безсмъртен, както си мислят. :)
публикувано от kdronez на 2010-03-16 23:38:29
значи това е най безмисления и тъп филм който съм гледал няма нито една сцена на ужас бюджета е сигурно 2 долара за тази помия не си губете времето

Значи за теб това,че обезобразиха 3-4 човека,парализираха 1 и отрязаха пръстите на 1-2-ма не е ужасно?Коментара ти е доста плашещ О_O.

Филмът е добър гледайте го и се замислете как се отнасяте към съучениците си и другите около вас.
публикувано от kdronez на 2010-03-17 10:14:40
За да не се получават масови убийства в щатите, ще е нужно повече от филм. Всъщност, сякаш е нужно да се случат няколко масови убийства и тук, за да си вземат поука, че на 17 не си безсмъртен, както си мислят.

Определено подкрепям мнението ти и искам да добавя още,че колкото по-бързо разберът,че "не всичко което лети се яде"толкова по-добре за тях :>.
публикувано от thewhitecrow на 2010-03-18 09:51:12
kdronez,хабер си нямаш от света,амиго!деформиран си на N-та щом си се впечатлил от един РЯДКО СМОТАН филм....и ако за тебе е драма,че гледаш подобни тъпотии,изгледай EARTHLINGS и седни да коментираме....
публикувано от kdronez на 2010-03-18 12:10:20
Деформиран на N-та степен може и да е така,но незнам мисля че в положителна насока xD.А колкото до това дали си имам хабер от света,мисля че в сравнение с теб мирогледа ми за света е доста по-голям :>.
Филмът щеше да ме впечетли ако беше по действителен случай.Просто казвам,че има над какво да се замислиш докато го гледаш :>.
О да и по това,което си написал си личи,че си един от многото тинейджъри,които спадата към графата спомената по-горе(обиждаш без причина),ако не си тинейджър просто незнам какво да кажа... (I feel sorry for you dude T_T ).
публикувано от thewhitecrow на 2010-03-22 00:02:47
kdronez
.... хубаво се позабавлявах на неграмотното ти коментарче!Не съм тийн ама никак....позамислих се наистина(докато гледах тази помия)какво говедо трябва да си,за да има над какво да се замислиш след края.....освен над загубата на време разбира се!Защото това е един зле скроен нискобюджетен филм.....но нищо,хората като тебе наричат това "КИНО"
...а ти ако не си пубер,наистина съжалявам за теб,пич,защото освен че си полу-грамотен си ВПЕЧЕТЛЕН от една тотална боза....неграмотният ти коментар е по плашещ от този на ivailotopalov ......май има над какво да се позамислиш!
публикувано от sonybass на 2010-03-22 03:10:26
трябва просто да се замисли човек над финалното изречение наистина сериозно и може би ще избегне някой голям проблем който евентуално е надвиснал над него, иначе филма е доста нискобюджетен наистина и не е особено впечатляващ, но с послание което може наистина да ни е от полза
публикувано от mdesign на 2010-03-22 11:09:21
ужасно слаби актьори,недодялан сценарии,опитали са се да поднесат някво послание ама доста куцо:thumbsdown:иначе тормоза в уч-щата не е за пренебрегване,опр.смятам че тия си заслужиха страданията:lol:а понякога психотормоза е мноо по жесток от физическия
публикувано от bitchslapper на 2010-03-23 19:24:17
Тва би трябвало да е интересно, ще се гледа.

P.S: хах тръгнали сте и вие да говорите на българин за чувства, съзнание, съвест и т.н. Тези думи не съществуват в речника на българина. Заместени са от простотия, чалга и ракия.
публикувано от xaxomeh на 2010-03-31 20:37:38
филма е готин
4алгата и ракията също
но най ве4е ракията :drunk::band:
публикувано от svetlio_be на 2010-04-23 07:37:52
като му гледам оценката в IMDB даже и трейлара няма да си правя труда да гледам