ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от fogost на 2008-03-23 17:51:01
Вашето мнение относно Порция "Гигант" може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от galadon на 2008-03-24 19:02:12
този филм е не само поучителен ....той е супер поучителен !
публикувано от Scenery на 2008-03-24 17:15:08
LOL
WTF
OMG
публикувано от GanjiGanjev на 2008-04-03 23:00:26
Браво , гледах филма с интерес. Колкото да и вреди на McDonald's , толкова и рекламира марката. Работил съм там 9 г. Много напрежение , много нерви и т.н.(изградена кариера до управител на ресторант 5 г.)Но впечатленията ми са положителни . И до ден днешен поддържам връзка с ръководството.
Искам да кажа само едно обаче , че McDonald's малко повече ми е взел от здравето , отколкото ми е дал - неща като мениджърски курсове,работни навици, дисциплина и т.н. Плюсовете са много , но си има големия минус.
За един млад човек , това е чудесен старт.
ха ха ха ха ха ха ха
Ник президент ае ти в тая верига ли почна да сваляш филмите а?Кажи честно с лаптопа ли ходеше на работа :П Даваи още филми в раздела с научно популярните филми каде се загуби
публикувано от njiop на 2008-03-24 19:19:14
Здравейте всички :)
Искам да споделя мойте наблюдения сварзани с Mc'D;ще ме попитате откаде ги имам? А ми там работих 5 години;УПравлението там е под сякълва дисциплина;Управляващия Митко Костов,който е "дясната" ръка на г-н Лисиков;А най-големия дупелизец е Иван Илиев,небезизвестният германски селянин;Преее***л не един и друг ученик с пари...Но тва си му е в стила,а и той иска да се издигне до Супер вайзер :thumbsup: Няма проблеми той вече е такъв...В Mc'D в БГ ситуацията е доста зле особенно лятото по родното ни черноморие;Сандвичите сахнат и искат МНОООГО нат действителната им цена;Ускапяването е сериозно :grrr: Нека да споменем и за екслуатацията на деца които работят след 20:00 часа ,тай като недостига работна рака за това попитайте съседа на г-н Илиев ,Никола Буровски :) И така съвет от ватрешен човек не се хранете в тая мизерия да не говорим за NIGHT смените;През ноща се продават сандвичи които са на по 1 час;И така ако има вапроси задавайте пез проблеми:)
публикувано от tremazolgmail на 2008-03-24 20:29:41
хах как се надебелява от Mcdonalds храна /// работя от 9 месеца всеки ден ям по 6 Cheeseburger-а + закусвам в нас + в училище се тъпча + вечеря макар и малко насила и съм 65 кг. :lol::lol: то си е до начин на живот ако бръмчиш наляво надясно с колата и седиш пред компа по цял ден ще надебелееш много ясно... поуката макар и скрита покрита е че градския транспорт е най-ефективния фитнес !
публикувано от drago9009 на 2008-03-24 20:00:12
ако си работил за тези нещастници и ти ще ги плюеш, ако не вярваш отиди да поработиш, аз работих от 1997 до 2000, голяма пръчка и се нагледах на простотии, върнах се след 3 години за да изкарам един месец комантировка на морето, як купон след работа, но на бачкане пръчката си беше същата, ако някой е дупедавец и обича да прави с....и , това е неговото място, след командировката си палих гумите и се спасих,а стандартите съм гола вода и примерите как било в сащ, нищо общо, в сащ е голяма мизерия, евтино, работят много пенсионери, черни, недъгави, хигиена-нулева и т.н.,хапвайте си вкъщи ,там е най -вкусно,информацията за всичко написано до тук е подтвърдена с очите ми.
публикувано от thomas на 2008-03-23 18:09:45
Невероятен филм. Заслужава доста повече мегабайти - примерно HD 720p. Ама надали го има изобщо издаден на нещо повече от DVD...
публикувано от GSimeonov на 2008-03-23 18:20:22
когато гледах филма през половината време или бях зяпнал или с прехапани устни. Знаех какво представляват боклуците им но чак пък толкова...
публикувано от spiralkinda на 2008-03-23 18:28:28
Доста поучителен филм, трябва да се гледа задължително! ;)
публикувано от ico1730 на 2008-03-23 18:47:19
невероятен , страхотен , велик , наи интересния филм правен някога в нашата човешка история ! просто без да съм го гледал не знам как съм живял на този свят ! :lol: :thumbsdown:
публикувано от torpedo на 2008-03-23 18:50:47
Браво!
Дано накара хората да се замислят преди да посетят за пореден път един от най-големите световни убийци и осъкатители, наречен MC Donald's :grrr:
публикувано от zazabg на 2008-03-23 18:56:16
Защо американците са дебели - причините са много. Вероятно тези изложени във филма са само част от тях. Трябва задължително да се гледа - след това ще разкажа повече и за другите теории.
публикувано от wegy на 2008-03-23 19:27:12
Евала!! Най после го качиха!! Дърпайте, заслужава си.
публикувано от shadowcheto на 2008-03-23 19:34:37
Много е добър!!!!! ГЛЕДАЙТЕ !!!!! браво на Ъпа
публикувано от llacho на 2008-03-23 19:49:43
kak moa da napi6a komentar kato nemoga da go iztegla
:'(:|-_-:thumbsup::lol:
публикувано от solinax на 2008-03-23 19:54:04
Старичко :>
публикувано от daemia на 2008-03-23 20:16:28
Този филм го бях гледала доста отдавна и през цялото време ми беше страшно интересно. Много добре е направен. Аз рядко ям от Мак Доналдс, но всеки път когато си купувам нещо оттам се сещам за този филм.:lol:
Чудя се дали Мак Доналдс са съдили създателите на филма за антирекламата...
А относно вредните продукти - вида храна е само един от тях. Цигари, алкохол, какво ли не, всеки решава сам за себе си какво да консумира и как ще му се отрази. Така и Мак Доналдс - това са просто сандвичи и пържено, което можеш да го купиш не само от Мак Доналдс. Мисля, че филма не е толкова за тази храна, а по-скоро за културата на хранене и отношението на човек към собственото си тяло. Проблем, пред който американците се сблъскаха за пръв път, но както всички виждате отдавна вече не е само в рамките на Щатите, а и в Европа. Просто хората са се роботизирали дотолкова, че не обръщат вече токова внимание на качеството на храната, а главно на вкуса. И за съжаление най-вкусните неща са най-вредни.:D
публикувано от HotShot на 2008-03-23 20:21:23
По-скоро вината е 50/50. Какво са виновни МакДоналдс, че има "хора", които за година изяждат по 900 сандвича?
Иначе да - храната им е боклук.
публикувано от daemia на 2008-03-23 20:22:13
...филма е създаден не дотолкова да покаже коя храна е вредна, защото всеки си дава сметка донякъде, а това, че хората дотолкова са се роботизирали напоследък, че не обръщат вече внимание на качеството, а главно на вкуса. И естествено наи-вкусните неща са най-вредни за съжаление. Става дума за културата на хранене, която се влоши, започвайки от Щатите, но вече доста държави и в Европа за засегнати от същия проблем. А и все пак бизнеса залага на пороците на хората... И обратно - слабостта им го подхранва. :D
публикувано от jojio на 2008-03-23 20:24:16
Точно така макдоналц са най-лошите а тея дето ни пробутват доматите и краставиците с 1 милион искустрени торове че дори и вкус нямат вече те са Ок нали я не се излагайте вече секи се опитва да пробута продукта си и на никой не му дреме за здравето на човека щото и на самоя човек не му дреме(не защитавам McDonalds и тем подобни но ги предпочитам през грозните дюнерджийници кадето за хигиене не са чували, просто в днешно време никой няма време да се храни правелно) :grrr:
публикувано от daemia на 2008-03-23 20:24:44
HotShot, точно така. Предлагат се милион неща. Твое е решението какво да консумираш. Мак Доналдс просто правят пари.:)
публикувано от kellyrowan на 2008-03-23 20:37:01
MD или KFC - проблемът е един и същ! Хората затлъстяват, защото се тъпчат с консерванти,а не се движат.
Смятам, че трябва да се правят повече такива филми и да достигат до широката общественост!
Браво!
публикувано от ivanivantt на 2008-03-23 20:38:26
Всички вериги за бързо хранене са на принципа на полуфабрикати които в последствие се пържат и какво ли не. Най-вредните храни. Изключенията са малко, примерно SUBWAY , при тях можеш да ядеш нещо наистина качествени и по-здравословно!
публикувано от kellyrowan на 2008-03-23 20:50:43
Да,но на каква цена?
Аз лично не разполагам НА ДЕН с кой знае какви пари за обяд, а пък в къщи нямам време да закуся.....И какво се оказва?Че трябва да се натъпча на вчеря- много "полезно".....:thumbsdown:
публикувано от Mexypko на 2008-03-23 21:07:13
За мен този филм е изключителен. И ако незнаете благодарение на него McDonalds пуснаха салатите и диетичните менюта.
публикувано от vladovg на 2008-03-23 21:14:15
Идеята наистина е добра лошото е че не се обръща внимание а проблем наисина има лично съм го испитал още си понасям последствията. Нямате си представа как един велосипед и хранене до 18:00 променят нещата
публикувано от Sem_D_D на 2008-03-23 21:34:13
ah, yes, there will big Macs :D

от една страна е изключително забавен, от друга е смразяващо близко до гадната реалност. Макдоналдс и Ко си заслужават резила, за да се стигне до този филм.
Поне Спърлок обикновено изглежда маалко по-неманипулативен от Майкъл Мур. Но пък на Морган му се наложило да спре якото поркане, преди да почне експеримента и то за дълго, иначе е щяло да светне в медицинските прегледи. Уви, никой не е идеален :)
А самото филмче просто рулира с пародията на Пълна промяна! :lol:
публикувано от kalex на 2008-03-23 21:45:02
Сега яде ли ви се МакДоналдс?
публикувано от qqq79 на 2008-03-23 21:45:42
Ето малко информация за булгарите првили нимацията във филма! И една отпднала анимационна сцена от филма.!
http://svilendimitrovfilm.blogspot.com/2008/02/my-animation-for-super-size-me.html
публикувано от silviyaYankova на 2008-03-23 21:48:07
Гледах го преди година и наистина се шокирах. :blush:
публикувано от Semkata на 2008-03-23 21:55:23
Преди ядях по веднъж на един-два месеца в МД, просто понякога сручаят го изискваше и почти винаги след това ме е боляло коремът /може би ми е чувствителен към помии/ Вече съм се зарекъл да не ям там, откакто преди 2 седмици след биг мак меню посетих кенефа в нас по голяма нужда 4 или 5 пъти..
А колкото до филма - чувал съм от преди, че бил добър.. скоро ще го погледна :]
публикувано от kellyrowan на 2008-03-23 22:33:58
Направо отвратително!Никога повече заведения за бързо хранене!!!:thumbsdown::thumbsdown:
Идеше ми да повърна от дебелината на хората,ужасно е!
публикувано от love на 2008-03-23 23:01:03
Браво... за "Препоръчваме ВИ" Браво! Добър избор!
публикувано от tokai_85 на 2008-03-23 23:46:30
Според мен за да е наистина велик филма,трябва да е обективен и всеобхватен.Конкретизирайки в една верига за хранене,режисьорът е направил грешка,която лесно може да се тълкува и като антиреклама и като пропаганда.В кръга на шегата ще отбележа,че ние не трябва да се страхуваме-стига мама да намаже една филия с лютеница и всичко е наред
публикувано от arale на 2008-03-24 00:00:46
Доволно депресиращ филм :Р
публикувано от penisman на 2008-03-24 00:14:33
Еххх ние българите всички философи сме са родили бе хаха междо другото само от едно нешто се прави натнормено тегло и тва е обездвижването като се седи пед компа по цял ден и се плуска през 1 час и почваш да търсиш причината у други хора но тя си е изцяло твоя 8)
публикувано от qqq79 на 2008-03-24 01:13:18
И н мама манджите не могт да ни спасят вече...освен ако мама не е засяла и заклала сама продуктите...всичко друго идва от силиконовата долина!
Ама и това няма значение... вече...
:-/
публикувано от 6markozavar на 2008-03-24 01:04:01
На мама Манджите му е истината и сега идвва сезона на прясната саладка ,по малко свинско ,по малко на стола пред компа и повече движение и спорт ,но при всеки човек метаболизма работи различко,има хора ядат квото има падне дали МД кфц ,банички понички ,и нищо не им се лепи,има хора пък пазат диета внимават кво ядат следът калориите и са пак дебели ,има и други от болеснто състояни или ген просто ако мама и тате са шишковци и детето става шишкаво ,много е относително затластяването при всеки индивидуално ,според начина на живот и организъм ,според изразходваните калории толко и трябват да се поемат а не за цял ден изразходвал човек 500калории само и на края на дена като тегли чертат и сметне че за деня е поелл над 3000-4000 хил калори храна кво правиме ?,ми сланинка естествено!и пак казвам при всеки е много индивидулано,но че и във филам показват истина такае ,сами решавайте .Пък повечкото движение плодове и зеленчуци се отразяват добре на организма .
публикувано от 6markozavar на 2008-03-24 01:09:48
Кометарите дадоха няква грешка ими съкрати писаниците на половина ,и за това допълвам тука каквото бях написал
:" ,според изразходваните калории толко и трябват да се поемат а не за цял ден изразходвал човек 500калории само и на края на дена като тегли чертат и сметне че за деня е поелл над 3000-4000 хил калори храна кво правиме ?,ми сланинка естествено!и пак казвам при всеки е много индивидулано,но че и във филам показват истина такае ,сами решавайте .Пък повечкото движение плодове и зеленчуци се отразяват добре на организма .
публикувано от djee3 на 2008-03-24 03:23:47
Значи тук в САЩ има час на име здраве кадето говорим за МкДоналдс наркотици спин и така нататъка. Ето какво ни казаха на нас. Какво е вредното в Мк Доналдс? Вредното е че хлебчетата им са пълни със захар което прави бургерите супер калорични. След филма тук в Сащ е имало 2 ефекта първо са махнали super size menu и са добавили салати и такива работи. Но знаете ли какво? Тези салати дето уж са здравословни имат повече захар даже и от бикмака. А това че някой хора се отказват от Мк Доналдс след гледане на филма не е най умното решение. Филма ви учи че не трябва всеки ден да се яде МкДоналдс не че вобще не трябва да се яде. 1-2 пъти на месец нищо няма да ви стори. Също така трябва да се реголирате колко да ядете не да отидете и 5 бик мака на веднъж да изгълтате. Ако не си спомняте за тези който са гледали филма там имаше един бургер ман който от 9 години яде само бургери. И какво? Той е слаб и здравословен защо? Защото знае как да се регулира яде 2 бик мака на ден и не си позволява кола и такива работи ако му се пие кола яде само 1 бик мак ... и това е..
публикувано от djee3 на 2008-03-24 03:27:36
да ядете всеки ден а не че вобще не трябва да ядете.. вищте по време на филма показаха 1 пич маи му викаха Burgerman дето от 9 години я кара само на Бургери. И какво той е слаб. Защо? ами защото той е на диета само 2 бик мака на ден и 1 кола нищо друго (говоря по памет гледал съм филма 20 пъти сорри ако бъркам малко) Така че няма нищо лошо да ядете Мк Доналдс но 2-3 пъти на месец максимално тогава няма да ви стане нищо. Но ако сте като тъпите американци дето по ръбат по 5 бик мака на ден ... тогава може да си резервирате място при сумистите ....
публикувано от and1hotsauce на 2008-03-24 11:22:27
Значи хората в Русе се хранят здравословно!!! понеже тук затвориха Mcdonald's поради фалит..първият в света фалирал Mcdonald's :lol:
публикувано от anus69 на 2008-03-24 13:16:48
мдам М'К Доналдс но въпреки филмчето пак много хора ще си похапват там без да им мигне окото иначе филмът е хубав показва какви **ина ни поднася М'К Доналдс.честито :smile:
публикувано от ssprfly на 2008-03-24 14:19:41
Тоя филм е като тайфун за веригата дебелариуми..много яко ше им го набият.. пфф огладнях.. >:) :D
публикувано от cclluubb на 2008-03-24 15:52:38
от Българска страна филма е правен от "зографикфилм"
през 2004 беше номиниран за "оскар" за документални филми,спечели друг филм за убийствата по училищата,това е болна тема за американците,естествено,когато беше представен на фестивала във Варна ,след кратък размисъл организаторите решиха че нямало да го излъчват защото "нямало интерес"към подобен жанр филми.
След филма,МД спряха менюто "Суперсайз" и нищо друго.
този за котото пише че е "автор" на анимацията...най добре да вземе да напише от кое студио е правил анимацията и по чия поръчка...аман от самозванци
публикувано от mar4i на 2008-03-24 16:53:00
Уникален филм!!! Любим ми е. Хубаво е че американците почват да се усещат кви балъци са :)
публикувано от Defiler378 на 2008-03-24 22:10:02
Ха-ха браво мом4ета...
Та и аз да кажа нещо, и аз съм служител на "McDonald's Bulgaria" от 23.01.2006г. в град Пловдив името ми е Недялко,напишете си имената и ресторантите може да се познаваме,та бях 3 месеца на съпорт лятото 2006г. на Слънчев бряг и беше много яко.Най-големия шев в фирмата или както ние си му казваме,най-големуя Клошар е Митко Костов,всеки мениджър като чуе неговото име му се изпришва задника,а като знае 4е ще идва на проверка припада,само те юркат и използват като хамали (става жупрос за момчетата,момичетата за нищо не ги бръснат).Голям "shit" е там,това е верно за гъзолизниците,които иска да се издига трябва да преспи с някой,иначе няма как,аз все още чакам от 2,5 години да се издигам в инструктор ама не ,хора на няколко месеца ми стават мениджери ,а бе хора това е отврът там.Примерно в нашия ресторант масова традиция е да идват нови хора и си хващат гаджета от мениджерите и после те ги издигат ,е бати и семейната фирма,направо няма думи.До колкото ресторантите в другите страни в България са най-добре и най-чисти и стандартите им са на мн високо ниво и хигиената,карче вчера изхвърлихме 40 соса даже и на горе Къри с истекал срок,някои от тях бяха и до 23.12.07 ;).
публикувано от bleeding на 2008-03-24 22:30:33
МИИИ .. ФИЛМА ??ЗА НЕГО НЕЩО ?????
публикувано от jelqzko на 2008-03-24 22:39:53
преди години го гледах. Вярно е, че бързата храна е вредна като цяло за организма, че в питките и салатите на МД има захар, но всеки си е индивидуална личност и сам избира какво да прави със себе си. Лично аз съм ял 2 пъти от МД и въобще не ми харесаха нещата, бяха отврат. Ако ще ям бургери - предпочитам някое от местните местенца. Лично аз с мъки успях да стигна до 63кг (трудно качвам). А ям колкото колегите от СУ, които са по 100кг!! Но и обичам да се движа - ако времето е хубаво - веднага на разходка. А като ги гледам децата по улиците днешно време - хрупат зрънчо,сникърс, едни пухкавички и ще стават още по-дебели, като висят пред компютрите. А филма цели да ни покаже какво би се случило ако сме средностатистически човек и минем изцяло на бърза храна. Няма значение дали е МД или КФС, сигурен съм че ефектът ще е един и същ.
публикувано от jelqzko на 2008-03-24 22:43:19
хрупат зрънчо, и са едни пухкавички. НО ще продължават да пълнеят, като висят по цял ден пред компютрите, а когато аз бях малък по цял ден тичахме, играхме футбол,карахме колело (сега съм на 21). А филма цели да ни покаже какво се случва, ако ядем много фаст фууд, без значение дали е МД, КФС или някое друго. Повечето хора стават, пият кафе, на работа с градският транспорт или кола, обикновено някакви бургери/пици и т.н. за обяд, прибират се от работа и вкъщи на масата. Е как да не напълнее човек...
публикувано от zazabg на 2008-03-24 23:38:38
Непременно гледайте и fast food nation филм направен по едноименната книга разказващ за това - какво съдържат бързите храни и как се произвеждат.
публикувано от Possitive на 2008-03-25 00:35:31
Братлета всичко,което е написано тука е истина както и този филм ....тфа Мс'е пълната лайнарщина , а на запад в Англия и Америка "мениджъри" и супервайзори са шибани индийци..не знам в България как седят нещата, но мисля , че хората който "гонят" кариера в Мс са доста задръстени без да се обиждат , но реално тфа е най-лошата работа която можеш да работиш 'щото да си мениджър там трябва да правиш много повече от това да си късаш гъза от работа и взимаш един поЗдрав в крайна сметка....докато има такива лай*а като Мс Бъргер Кинг КФС и оше доста ще има хора дето си развалят живота и здравето.....както се пее в една песен "SAD BUT TRUE"
публикувано от ivanivantt на 2008-03-25 00:39:02
Не атакуват само Макдоналдс, аз видях няколкократно и Burger King и KFC и Taco Bell , разбира се по-рядко се споменават. Те наблягат на Макдоналдс защото са най-многобройни, това го казват и в началото на филма. Аз лично не виждам особенна разлика между Макдоналдс и Бъргер Кинг .. или пък KFC , които учудващо как са станали известни с присъствието на думата "пържено" в името си...
публикувано от thugstyle на 2008-03-25 00:40:18
За каква гавра с McDonald's си говорим и сичко е истина ,храната там може да те убие......Super Size me !!!:thumbsup::thumbsup:
публикувано от ivanivantt на 2008-03-25 00:40:55
И като става въпрос за здравослоно бързо хранене, яжте в SUBWAY, малко по-скъпо, но пък много по качествена храна.
публикувано от nasonen4e на 2008-03-25 00:59:23
и солети да ядеш като не се движиш ще дебелееш!

за тези дето плюят по макдоналдс, нямате си и на идея какво става вътре в "кухнята" така че не говорете че продават помий а идете да се натъпчайте с мазни баници и дюнери с птичи пера по месото...

много се дразня на такива нелепи изказвания за повръщане след като е ял бигмак
публикувано от Fruitcake на 2008-03-25 01:50:22
Забелязах доста български имена, предимно правили анимацията във филма плюс Стела Георгиева, която е редактор и е участвала в още няколко проекта!Похвално :)
Аз също съм работил в МакДоналдс в САЩ и нямаше никаква дисциплина, но пък беше добре щото ние командвахме парада :thumbsup:
публикувано от Fruitcake на 2008-03-25 01:50:35
Забелязах доста български имена, предимно правили анимацията във филма плюс Стела Георгиева, която е редактор и е участвала в още няколко проекта!Похвално :)
публикувано от zazabg на 2008-03-25 12:18:03
публикувано от johnny на 2008-03-25 12:50:15
В момента гледате най-голямата реклама на Мак Доналдс, само че повечето от вас не го разбират.

Това което вреди и е забранено винаги е по-сладко с цигарите е същата работа, гледате филмчета че вредят ама пушите.
публикувано от testoviron на 2008-03-25 14:22:14
:thumbsup:
публикувано от totem на 2008-03-25 22:15:56
Филма е добър , но го гледах преди около 3,4 години.
публикувано от jujan_ на 2008-03-25 22:31:50
:thumbsup:
публикувано от peponaki на 2008-03-25 23:20:35
Е да ама не , тва не е за България. В България МАК ДОНАЛДС е престижен ресторант, поне за повечето хора от провинцията. Тъй че няма да надебелеем от тва ..
публикувано от stvaseva на 2008-03-25 23:57:38
oh tova sie 4istata istina tazi harna e palen bokluk.v bg vsi4ki si mislqt 4e e prestijno da aqde6 v mac donalds no v usa samo bedbite qdat tam.taka e filma e strahoteh evala 4e sa go napravili.4udq se samo kak tezi zavedeniq za barzo harnene ne sa sadili tezi koito s apravili filma:D
публикувано от Dundee на 2008-03-26 00:00:11
яж бе
публикувано от mindblock на 2008-03-26 01:41:42
Май анимацията е направена от българи в тоя филм... Кирил Янакиев, Свилен Димитров...

Ееее навсякъде сме бе!
публикувано от rombon на 2008-03-26 11:37:18
Страхотен филм и доста поучителен!
публикувано от elfoo на 2008-03-26 20:45:29
определено те кара да се замислиш!!!от утре съм на диета :lol:
публикувано от Red Baron на 2008-04-02 19:41:18
Абе нямаше ли вярно такъв по новините? Както и да е - ще се гледа :) Дебеееели американкиии:lol::lol::lol:
публикувано от Shean на 2008-04-10 00:46:13
Абе има нещо в тоя McDonald's. Винаги съм се чудел как може сандвич колкото курабийка да тежи като камък, и от четири малки сандвича се наяждам и ми става тежко и гадно. Аз мразя тая фирма, защото храната там е вредна и то не самите продукти са опасни, а начина на приготвяне. И колкото и да ти е вкусно имай предвид че след време хамбургерите ще си кажат думата.
публикувано от demonik на 2008-10-16 01:03:05
Напоследък започнах да ям често в Мак Доналдс. И мога да потвърдя: наистина има пристрастяване, надебелява се, става ти тежко от толкова дребни сандвичи и след 1 час отново си гладен... Достатъчно е това, нали? KFC и другите подобни вериги не прявят изключение. Затова започвам да ям оттам рядко, даже може и почти никога... Поучих се. :)
публикувано от babana69 на 2011-01-01 16:36:44
Това е само част от проблема.....Значителна част. Нека добавим и царевичното нишесте и фрухтозен сироп, фуражите за животни от соя 75% от която е генноманипшулирана и ще допълним мизерната картина на съвременната хранителна индустрия......Забравих да кажа и за Даноне и млякото на Баба!!!......няма нищо общо с кисело мляко.....СМЪРТ НА КОРПОРАТИВНИТЕ МЕРЗАВЦИ!!!!!!