ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2014-05-02 01:56:48
Вашето мнение относно Помпей (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от viper_80 на 2014-05-02 15:30:33
да ви кажа честно филма не ми хареса много не доизмистлени неща се видяха като изригването на вулкана и цунамито след това
публикувано от viper_80 на 2014-05-02 15:34:10
всеки интересуващ се поне малко от георафия човек ще знае че няма как вулкан да изригне изведнъж и няма как да се образува цунами от волкан което да се движи кам самоят него. Да беха гледали поне малко нешенал джиографик преди да направят тоя филм
публикувано от Renegat на 2014-05-02 23:11:22
Може дае имало и земетресение по същото време, от там цунамито!
публикувано от peshets на 2014-05-05 18:02:37
Хора, никой не ви иска мнението за сюжета и сценарият на филма. Като сте го гледали просто кажете: субтитрите съвпадат ли, качеството на картината отговаря ли и има ли смисъл да се тегли( в случаят има). Колкото до това дали вулкан може да изригне изненадващо- да, може. Вечерта си лягаш, а на сутринта не се будиш. Лавата може да има скорост ок 120 км/час и т.н. Все пак не забравяйте,че това е филм и всеки сценарист и режисьор може да прекроява каквото си иска от действителни събития..
публикувано от Crash73 на 2014-05-13 02:27:23
Много бозав филм, едвам го изгледах. Най ме подразни визията на главния герой, как пък не го бяха избръснали или сложили перука поне, да изглежда ПОНЕ малко по-различно от Джон Сняг.... Същото покерфейс изражения, тих говор, лицево окосмяване и къдрици. Да не би да са снимали Помпей в почивките между сериите на Game of thrones? хахах
Нямаше достатъчно мистерия, мен лично с нищо не ме заинтригува тоя филм. Напоследък май само такива ги правят...
публикувано от GLADIATOR на 2014-12-28 22:20:58
Падам си по такъв жанр филми, но този мека казано ме разочарова...