ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от youngster на 2013-11-13 01:45:20
Вашето мнение относно Полярен експрес може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от asenevro на 2013-11-18 21:55:45
как мога да го гледам това.не ми тръгва.не е заради компа
публикувано от kugasaka на 2013-11-19 23:02:17
файлът е бъгнат, нека администраторът се самосезира - не е за пръв и втори път
публикувано от mardafi на 2013-11-22 20:10:25
Я оставете младежа на мира . Какво толкова не ви работи ? Бъгав бил файла - откровена лъжа . В едно ДВД има десетки файлове. Няма начин това да му е за кой ли знае кой път - поради простата причина , че това е едва третото ДВД качено от младежа. И за да сме справедливи довечера когато се прибера ще сваля това ДВД и ще направя всички възможни проверки за работоспособност и съответно ще кача снимки от репортите - единствено не помня дали имам в момента празни двд9 и ще го запиша , но ако тогава всичко си е нормално - е естествено младежа да помоли администрацията да ви накаже .
публикувано от Kvint-Fabii на 2014-06-01 13:02:02
Наистина има някакъв проблем с филма. Свалих го и го записах без дори да го прегледам. Като си пуснах Блу-рея Картината ту тръгва ту спира образ на моменти е читав на моменти на някакви квадратчета. Помислих, че е от записа и веднага погледнах сваления файл на компютъра. Резултата е същия. За първи път ми се случва подобно нещо. Бъг ли е не знам, но не може да се гледа за съжаление :(