ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от anton_angelov на 2011-02-14 17:01:29
Вашето мнение относно Погрешен завой 3: Бягство до смърт може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sashosandev на 2011-02-15 12:45:35
Еми всеки си има някакви граници, на мен примерно няма да са ми приятни сцените за които говориш. По принцип на един психопат като му се показват снимки с негативно и позитивно послание той ги приема с еднакво равнодушие. Не случайно децата психопати са се увеличили в днешно време и то по официялни данни. Самите медии допринасят за това. :cool:
публикувано от bakikadri на 2011-02-14 17:57:46
Ахаха Юууу много изперкал филм, пълна бозица :lol: първата част ми харесваше като излезна заедно с хълмовете имат очи, втората се гледаше, тая въобще не съм я помирисвал, чудя се кво ли ще и е различното -_- може би, че ще е по голяма боза :lol: няма значение Браво на ъпа, че го е качил да го има ;)
публикувано от vox на 2011-02-14 18:21:06
ам-ам
публикувано от sashosandev на 2011-02-14 19:23:57
Филма е сниман в България,а по-различното е, че освен стандартните туристи тоя път са включили и някакви затворници. Като се има предвид,че и нивото е спаднало от първата серия. Ако не сте ходили на Витоша може да го гледате - там е снимано и около река Струма. На мене този филм ми е гнусен.
публикувано от bakikadri на 2011-02-15 00:07:46
Нали е боза, защо питаш за 4 част :lol: а за другия пич, баце ти знаеш ли кво е тва гнусен филм? имаше един за една некрофилка която изрови труп на няколко месеца и прави супер извращения с него. после му отряза главата и я скри в хладилника. като дойде приятеля и, започнаха да правят с*кс, момичето извади един нож отряза главата на мъжа, върза му п*ниса за да е еректирал, взе главата на другия от хладилника сложи я за глава на приятеля и, и пак седна върху тялото да прави с*кс и целуваше с език отрязаната глава. а ти ми казваш че това е гнус а? :lol:
публикувано от bakikadri на 2011-02-15 16:13:45
Ами че то ако ги нямаше медиите и нета, щеше ли да има толкова болнави мозъци? Едва ли. В днешно време повечето хора са зомбирани пред ТВтата или компютрите, и много ясно че като гледат нещо извратено ще си кажат, е това е лесно, и аз ще го направя. Четох един коментар под торент на Happy Tree Friends, някакъв пише, аз мисля да прилагам такива неща в реалния живот. В скоро време някакви тихейджъри бяха убили продавачка на магазин, а тя имала само един лев в нея. И за какво е всичко тва, заради дрога. Е на къде утиваме според теб? :thumbsdown:
публикувано от zdr4maho на 2011-02-15 18:04:00
Вие хора сте болни даи да спрем филмите с ужаси да спре пушенето да спрем да се дрогирваме да спрем да се напиваме да спрем с всички пороци и да заживеем мирно е скучно .Един филм психопат не прави 2-ва филма пак децата психопати ги е имало и ша ги има
публикувано от BINAS на 2011-02-19 02:25:12
:thumbsup:
публикувано от vassss на 2011-06-11 20:33:07
Филмът е много добър има от всичко по много,просто супер.:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от alek1atv на 2012-04-16 12:22:31
xora 1dinicata i 4kata sa dobri 2kata i 3kata sa malo skapani i sadarjanieto se gybi sqka6 znae6 kwo 6te stan w sledwa6tiq moment nai dobre sa 1cata i 4kata