ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от mexus на 2011-06-27 15:12:05
Вашето мнение относно Под прикритие С01 Е11 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Florentino Perez на 2011-06-29 18:07:08
в общи линиий най добрия Български сериял суздаван до момента евала има яко интрига , като цяло много ми харесва дано продължава да се прават яки Бг продукций макари и ниско бюджетни много добре са се справили еваларка:thumbsup:
публикувано от mexus на 2011-06-27 15:15:44
От [url=http://bnt.bg/]БНТ 1[/url] и [url=http://podpriktitie.bg]podpriktitie.bg[/url] пак пуснаха епизода с пъти по-лошо качество (вместо 1.5 ГБ - 0.5..) [size=4][b]Моля залейте им сайтовете с оплаквания, както вече аз направих - та дано вземат някакви мерки![/b][/size]
публикувано от isuspm на 2011-06-27 15:54:27
Официалното излъчване на сериала е по телевизията и там е винаги с добро качество. Това да го има сериала свободно за сваляне в интернет, да се посвети цял сайт с толкова много бонуси в него, да се осигури мощен стрийминг сървър и пр. - това е много голяма свобода за интернет средата. Всичко останало, което искате е прекалено. Всяко нещо си има граници.
публикувано от mexus на 2011-06-27 16:31:47
сериала по тракерите + това им се облекчава трафика от сайта.

Да не говорим, че епизодите от сайта секат и на 10MBps (Megabytes Per Second) BG Peer канал....
публикувано от isuspm на 2011-06-27 16:32:06
Имаш проблем с твоята "цифрова" кабеларка - обърни се към нея. DHT операторите излъчват държавната телевизия отлично. БНТ не излъчва в HD, благодарение на политиката на предното правителство и престъпното им обвързване с медийни босове. Очаква се да ни глобят от ЕС. Има и още за казване.
публикувано от mexus на 2011-06-27 16:38:19
Проблема не е в моята кабеларка.
Предаването е еднакво с това на Bulsat и ITV....
Зрението ми е достатъчно добро да видя разликата (няколко пъти съм сравнявал качеството от предишните епизоди в сайта и излъчването по "цифровата".

Да цифровата телевизия в България - аналогова картина по цифров сигнал... няма какво повече да кажа. (освен, че ши*аната чалга я предават на HD).

Българина си купува хубави телевизори и НЯМА къде да ги ползва (освен, ако не сваля пиратско съдържание от интернет).
публикувано от Mdjo на 2011-06-27 18:31:00
Това ли е последният епизод от сезона? Има ли вече инфорамция за сезон 2?
публикувано от spk на 2011-06-27 18:36:25
[b]@ Mdjo - [/b]ще има още един епизод от първи сезон. За сезон 2 още няма информация, но 100% ще има. ;)
публикувано от Molaram на 2011-06-27 20:12:25
е сега Джаро наистина си намери майстора...от небитието се завръща Александър Миронов и ще му разкаже играта...
публикувано от spiralkinda на 2011-06-27 21:44:52
Сто процента ще има втори сезон, след като продуцентите преговаряха с Микеле Плачидо за участие в сериала, сигурно престъпленията ще придобият международно ниво :).
публикувано от hueman на 2011-06-28 00:36:00
Изразявам съгласие с това каквото isuspm каза за това че телевизия като БНТ във Америка примерно няма. Никой там не пуска веднага нищо толкова скоро след излъчването по малкия екран поради страх да не загубят контрол върху аудиториата. За това казвам евала на БНТ.
Изпълнението и дистрибуцията обаче мисля че под юрисдикцията на camera.bg или SIA.
И именно те се е*ават със качеството. Почнаха супер... и е уакаха. Интересното е че промотата не са енкоудвани във х264 и са със доста висок битрейт (3 871 Kbps за последния) а пък целия епизод е 3 пъти по нисък битрет и съответно 3 пъти по лошо качество. От 9 епизод насам експериментират с х264 и усират картината. Аудиото е под пълна критика също.
Искам да попитам mexus защо 9ти епизод който той е качил е 1.5ГБ е пък файла на podprikritie.bg e 0.5ГБ?
публикувано от hueman на 2011-06-28 00:38:18
съответно 3 пъти по лошо качество. От 9 епизод насам експериментират с х264 и усират картината. Аудиото е под пълна критика също.
Искам да попитам mexus защо 9ти епизод който той е качил е 1.5ГБ е пък файла на podprikritie.bg e 0.5ГБ?
публикувано от mexus на 2011-06-28 03:03:32
Не мога да ти кажа със сигурност. Може да са го сменили... последните 2 епизода се remux, предишните съм нагласял енкода спрямо оригиналния битрейт (съмняваме да съм сбъркал нещо).

x264 е доста добър кодек, друг въпрос е, че се изисква “майсторлък“ ....

Както и да е ... сериала е доста сполучлив, дано за втори сезон се постараят повече с представянето му в интернет.
публикувано от DjBS на 2011-06-28 03:23:50
@hueman - от начало го бяха качили 1.5ГБ, и аз си го свалих така, но после пробваха нещо, даже и името му бе сменено на test.mp4...
публикувано от mexus на 2011-06-28 03:33:58
демек сме хванали промоцията :lol:
публикувано от vldol на 2011-06-28 04:33:34
На какви дебили давате ъплоудърски права ве хорица? Колко слабоумен трябва да си да рипваш на 720p от някаква смешна аналогова телевизия? А NFO файла къде ти е юнако? И на всичкото отгоре друг още по голям мозък е сложил това недуразумение в препоръчаните торенти :lol::lol::lol::lol:
публикувано от antzi на 2011-06-28 08:49:47
Качеството е перфектно за Интернет стрийминг... По-високо качество иска по-висока скорост и поради големия интерес води до претоварване на сървъра, "насичане" и скапване на гледането на всички. По-добрия вариант е да пуснат версия с високи резолюция и качество (720p на 4-5Mbps или 1080p на около 10-11Mbps) за сваляне - може и да стане след края на сезона.
публикувано от bokomoko на 2011-06-29 08:41:48

Значи влизаш в службите, получаваш ноу-хауто на нещата и вече можеш да се плъзнеш по печелившия ръкав..

КОРУПЦИЯ пропива СИСТЕМАТА, която има права да посочва кой-какво заслужава според законите, заобикаляйки последствията, които ТЕ самите заслужават, в следствие на издигането си на отговорни постове...

ебасимуси.
Такъв е дизайна на СИСТЕМАТА изначално, това е пътеката..
публикувано от NIKI6_6_6 на 2011-06-29 16:47:13
Според мен, Съни е жива и здрава и работи като компанйонка, извличам мнението си от думите на Иво,който каза на Марто следващия път той да вземе наема, и че имало ново момиче в стриптийз клуба, което щяло да му хареса на Марто.
публикувано от ivanovdv на 2011-07-03 22:43:14
Айде качвайте 12 епизод ,че го изпуснах!!!!:thumbsup: