Ето надрасках набързо един превод; толкова се тегли оттук, имам дълг да помогна ;)
--
Един млад мъж и жена се срещат на вътрешен полет. Оливър е току-що завършил студент с напрегнат график за постигането на своите мечти в бизенса и в намирането на истинската любов. Емили е дързък, свободен дух привлечен от спонтанностите и дивите екстреми. Два различни избора, два несъвместими възгледа към живота. Те може да се задържали за момента, но открито си личи, че те не си пилягат. Или не е така?
Макар че те се разделят и продължават независими, не успяват напълно да се отърсят един от друг. Сблъсквайки се един с друг година след година, в град след град, чрез техните поремящи се кариери и нови връзки, винаги излежда остават достатъчно неща, които да ги държат разделени. Но същевременно има нещо напълно необяснимо, което излежда ги тегли един към друг.
Има нещо в начина по който те се смеят заедно, в начина по който си говорят, в начина по който те винаги са там един за друг, когато нещата се разпадат. Значи какво тогава ги спира от реализирането на романтичната им съдба? Като те тръгнат по своите собствени пътеки, те ще минат през Ню Йорк, ЛА и Сан Франциско – и през криволичещия път на съвременната любов.
--
Не съм го проверил за правописни грешки, и ако има не искам никой да ми се прави на умен и да ми го отбелязва - нямам време за препрочитане.
И ми е писнало от тези, които се заяждат за "сАм" вместо сЪм. Хората са свикнали да пишат на латинска клавиатура, на която се пише сАм. И аз също.
от по-човешка гледна точка, прощавайте за забележката. ФИЛМЪТ Е ДОСТА СПОЛУЧЛИВ ЗА ЖАНРА СИ!