RIP, Heath!!!
На всички дето дадоха малоумни коментари ще кажа само едно: Няма НИКАКВО значение какви роли е играл и какво е правил. Факт е, че хийт беше един от най-талантливите млади актьори и в последно време направи страхотни роли, които ще се помнят винаги.
Най-трагичното е, че е само на 28, тоест колкото мен...
Аз лично не знам да е бил наркоман и страшно изненадан, а също така и не го вярвам. Последният негов филм който гледах бе Candy - моментално стана един от най-любимите ми филми за ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. Този филм не е от най-известните му филми, но пък със сигурност е най-хубавият му филм. Не е толкова известен може би защото е австралийска продукция и тематиката на филма е малко ъндерграунд, а именно НАРКОТИЦИ. Той играе наркоман, живеещ заедно с приятелката си, която също се друса. В крайна сметка от филма става ясно едно - как понякога най-удачното нещо за двама човека е да се разделят - при тях двамата беше неизбежно, пречеха си. И слава богу, поне във филма това ги спаси от дрогата...
Казвам всичко това, защото след като чух за случилото се сетих именно за въпросния филм. Не го вярвам, че е бил наркоман, но пък нищо не се знае... За всеки случай ролята му на такъв е превъзходна и ви препоръчвам да изгледате филма.
Субтитри за него няма, а също така мисля, че го няма и никъде по наште тракери, затова би било добре ако някой го качи, пък аз бих се натоварил с превода.