ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от K_O_L_E_V на 2013-07-07 16:00:46
Вашето мнение относно Planet.RE-think.2012.1080p.Blu-ray.Remux.AVC.DTS-HD.MA.2.0-KRaLiMaRKo може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Dr3adLoX на 2013-07-07 17:40:04
Ал Гор е гладен :D
публикувано от nemanikoi112 на 2013-07-08 07:46:22
Dr3adLoX, не се стряскай бе, брато - ако обеднееш толкова от зеления заговор, надеждата ти е в рециклирането. То ще става все по-изгоден бизнес и такива като тебе много ще се търсят за общи работници по първично сортиране на отпадъците.
публикувано от lpoolbg на 2013-10-03 21:17:08
добре бе прочетох ви коментарите и съм леко потресен , а най вече от това , че няма субтитри и принципно нянам ниищо против ама части от филма са на други езици освен английски и почти всичко написано (не казано ) е на немски ?! Иначе как може да сте такива единият не гледал филма щото бил гледал 50 такива WTF мен от къде разбра ? Другият пък зачеркна цялата конспиративна индустрия (все нещичко е вярно най малкото тези технологий за климатичен контрол тепърва ще се развиват и може би се развиват и преди да устроим света си така , че не милиарди и дори трилиони да се харчат за отбрана и войска вместо за подобравяне на човечеството е логично да има опастност от използване на такива технологий с не добри за човечеството цели ) . Не знам английски субтитри някой ?