ей ъпчето, я вземи си оправи заглавието и се научете да спрете да лъжете така вече... щото ми е писнало от ей такива. Не можеш да заблуждаваш хората по този начин, като сложиш 10 филма 3-4 от които с БГ Аудио, а останалите със субтитри и да лепнеш на заглавието етикет "BG AUDIO". Не става така! За да ги сложиш под общ знаменател тва БГ АУДИО дето си го писал става излишно... Аз примерно първоначално останах с впечатление, че УОЛ.И е с БГ Аудио вече, послед прочетох забележката, но идеята е, че първоначално останах заблуден, след което Bug's Life... и той е със титри, ама на него си пропуснал да сложиш забележка, че е...беше необходимо да зареждам торента за да разбера, че отново съм останал излъган :-/ помня едно време пък някав пич беше качвал Disney & PIXAR Mega Pack в който се оказа, че над 60% от филмите вътре са на Warner Bros Ent. Само заради тези заблуди се ядосвам толкоз, щот примерно аз съм фен на анимациите, ама ти ми похаби 5 минути от ценното сутришно време, вместо да отпивам от кафето и да се поразсабудя, аз съм принуден да отправям критики... :thumbsup::thumbsup::thumbsup: Поздравявам те за торента, наистина е добър и уважавам факта, че си се постарал, не се обиждай, просто си оправи описанието.