ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от yvetted на 2008-08-31 18:09:09
Вашето мнение относно Пиратите от силиконовата долина може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от yvetted на 2008-08-31 18:10:29
[color=#FF00FF][b] Приятно гледане.[/b][/color] :)
публикувано от Best Ripper на 2008-08-31 19:06:06
Най-споменаваните хора в компютрите:
1. Бил Гейтс
2. майката на Бил Гейтс
3. няма значение...
:thumbsup:
публикувано от victorg на 2008-08-31 20:41:03
Много добро филмче :)
публикувано от danbgtorr на 2008-08-31 22:45:00
Благодаря. :)

Един млад човек искал да стане велик писател. „Искам да пиша думи, които цял свят да чете“, казал той. „Нещо, което да предизвиква силни емоции у хората. Искам написаното от мен да ги кара да пищят, плачат и вият от болка и гняв.“ Той заживял щастливо и в момента пише „Error Messages“ за Майкрософт.
публикувано от kokosf на 2008-08-31 22:45:14
Отличен филм! Благодарности на ъплоудъра! Който иска да знае истината за Micro$oft нека гледа!
публикувано от Sem_D_D на 2008-08-31 22:59:33
хихихии, филмчето наистина къртеше фаянс и мивки, доста верни неща са оставили вътре, но просто тотално са надценили маймунката Балмър. Тоя си е бил и си е останал само мажоретка на BillG.
Иначе Ноа добре подхваща лудия месия Джобс, лудия пламък ги има в очите. Някак си историйкат по сценарийй много рязко свършва .. някак си ми се струва, че е време за продължение.
А, да, ако си вярвате, че Били е бил толкова хрисим, просто не се връзвайте, откачалка и половина е и нищо не казват за семейните му връзки и просто брутални бизнес - практики.
публикувано от rkehayov на 2008-09-01 13:25:18
Best Ripper написа: Най-споменаваните хора в компютрите:
1. Бил Гейтс
2. майката на Бил Гейтс
3. няма значение...
Мисля, че не си прав, просто си сбъркал реда! Най-споменавана е майката на Бил Гейтс...
публикувано от darkjedib на 2008-09-01 19:48:20
Готин филм:thumbsup: Колкото и да не искат да признаят противниците на Майкрософт, светът използва техните операционни системи. Епъл да си произвеждат mp3 плеърчета и монитори, и да не се занимават със софтуер, защото не им се получава.:D
публикувано от mojo1984 на 2008-09-01 20:28:08
darkjedib, ти пък се изказа... Мониторите на Епъл са модел на почти 2 години и макар да не са лоши не са нищо особено, а струват майка си, баща си, баба си, дядо си и лелинчо си. От друга страна операционната им система, разработвана с бюджет дестки пъти по-малък от този на Уиндоус, успява не само да съпернии достойно с продукта на Майкрософт, но и в моного отношения е по-добра.

А филмът наистина е много добър. Нзключително точно илюстрира факта, че ако не си арогантно, егоцентрично копеле, нямаш абсолютно никакъв шанс в големия бизнес.
публикувано от Bloomengns на 2013-07-03 07:03:36
Знам, че е стар торента, но може ли някой да го сийде?