ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от evgenivel на 2011-05-07 11:15:18
Вашето мнение относно Пирамидата може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от waterjess на 2011-05-07 11:48:59
Звучи интересно! Ще се гледа с интересен, без да броим това, че е руско филмче!
публикувано от Kuitos на 2011-05-07 13:54:04
Е кво кат е руско !? В последно време руснаците праят доста по-добри филми от американците :cool:
публикувано от zlostar на 2011-05-07 14:00:29
а също така и доста по-тъпи...
публикувано от madara на 2011-05-07 22:43:41
Предимно тъпи, на светлинни години от големите съветски филми. Не че американците правят само шедьоври, но все пак...
публикувано от valvess22 на 2011-05-07 22:58:15
Филмът хубав ли е,или е руски?
публикувано от bzzt на 2011-05-08 01:23:17
Филмът е базиран на истинска история - който може да чете - да погледне. В общи линии е доста реалистичен - и според мен няма почти никакъв вид режисьорска измислица. преди доста време четох за случката и ми направи силно впечатление.
приятно гледане.
линка към вики - http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%9C%D0%9C
публикувано от nicko_gb на 2011-05-08 03:00:52
Какво плюете руското кино,българското го няма "никакво".За мен тези филми са много по-близо до нас,от колкото американската бълвоч.
Въпреки,че този филм не е нищо особено,това,че е руски му придава достатъчен чар,но това могат да го разберат само хора родени преди 1980г.
Алексей Серебряков е голяма работа!!!
Кто не верит,пусть не верит,
Кто там был,тот все поймет
Человека в плащ-палатке
Подовали в вертолет...
публикувано от nicko_gb на 2011-05-08 03:02:46
Может где-то, где-то рядом разорвется злая мина,
Может, где-то, где-то рядом смерть за мной уже ходила,
Он молча наблюдает, она молча выбирает,
Только шаг с тропы сойдешь - она рядом - ты поймешь.
Вдруг заклинит автомат мой, смерти я взгляну в лицо,
У последней я гранаты оборву судьбы кольцо.
Может, этот бой последний, если кто все предсказал,
До сих пор и без сомнений я дорогу выбирал.
Может, пуля та шальная для меня уже летит,
И, других не задевая, прямо в череп угодит,
Содрогаясь, цинк увидит, мать заплачет, закричит,
Слезы-слезы, их боюсь я, их мне вряд ли кто простит.
Мрачноватая картина - но есть везенье, есть судьба,
На кого молиться надо - так это только на себя.
Ну а если ты с друзьями, будет легче, и всегда,
Что в горах, что в ресторане - не оставят никогда.
публикувано от nicko_gb на 2011-05-08 03:04:07
Слезы-слезы, их боюсь я, их мне вряд ли кто простит.
Мрачноватая картина - но есть везенье, есть судьба,
На кого молиться надо - так это только на себя.
публикувано от navlek на 2011-05-08 10:37:34
Филмчето е без грешка. Много ми хареса. Хем игрален, хем документален. Благодаря.
публикувано от peterbo на 2011-05-08 19:20:28
Защо не пишете на БЪЛГАРСКИ,ние не сме руснаци,а които се чувстват такива да си ходят там.
публикувано от vasko.petrov на 2011-05-09 11:12:09
Филмчето е много добро..съгласявам се с по-горния коментар: хем игрално, хем документално...що се отнася до критиките по адрес на руското кино..само хора, които си нямат идея от кино могат да напишат такъв коментар...гледаите си Американския пай и се радвайте на живота...
публикувано от Erwin Rommel на 2011-05-09 12:59:26
Какво се карате бози и шедьоври има във всяко едно кино
публикувано от NikolaiGST на 2011-05-14 13:09:21
[b][color=yellow][size=3]Какво се карате бози и шедьоври има във всяко едно кино!!! И показва действителността за това какво се случи в бившият соц. лагер с пълна сила се отнася и за нас.Що не можем да се измъкнем от батака още?Всичко показва филма.Било е предрешено!Браво на Ъпа за чудесния филм!10/10 от мен.[/size][/color][/b]
публикувано от setekh на 2011-05-15 08:01:01
Незнам бози, незнам шедьоври ама тоя ги е разцепил и нали се сещате с толкова пари по онова време що е избран за депутат :) сега си харчи милионите ( щото милиарди не са му останали след подкупите ) обграден от елитни гардове и го боли ...
публикувано от Nolty на 2012-04-28 00:55:58
еййй мишоциии .. казано е "народ без зистория няма бъдеще" учете малко история и ще разберете...искаме не искаме сме забъркани с руснаците и от това трябва да се изкарват ползите...Това са реални събития с малко намеса и украса..Ако някои помни какво се случи с Първа Частна банка, кредитните милионери в България ще ме разбере, но половината не знаете какво е било вчера и няма как да стане...Дръжте си с американците и после давайте по 3 лв за бензин..Политиката не е за всеки и затова сме на този хал...
публикувано от mott на 2013-01-25 04:20:40
Филмът е чудесен! Както се казва прост математик достигнал до гениалната идея да направи от нищо нещо. Ама да сте чували алчни гъзове да могат да оценят нещо?
Гледайте и ще разберете.
А аз още си чакам част 2. Но ще мине време. Яовека миналата година излезе от затвора. Интересно какво е измислил :)