ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от yvetted на 2008-07-12 14:08:44
Вашето мнение относно Piazza delle cinque lune може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от svetlio1946 на 2008-07-12 16:56:41
Иве, в некакъв случая не съм искал да те засягам!
И моля, не приемай така написаното от мен.
Това кинопроизведение ми е нужно професионално, иначе не бих "врънкал" за формат XviD
Добрo лято ти желая от все сърце.
Sv. T.
:D

публикувано от yvetted на 2008-07-12 14:10:21
[color=#FF00FF][b] Приятно гледане.[/b][/color] :)
публикувано от danbgtorr на 2008-07-12 14:23:40
Ивет, благодаря за превода и качването на филма. :)
публикувано от svetlio1946 на 2008-07-12 16:18:53
Здравейте.
yvetted, всичко е добре когато ПОВЕЧЕ люде биха се възползвали от този великолепен филм!
Не ще ли е възможно "гигантоманията" да се...намали?
:)
Тогава би било идеално, нали?
:)
Св. Т.
публикувано от yvetted на 2008-07-12 16:32:22
[color=#FF00FF][b] Светльо, вероятно за хиляден път ти казвам, че предпочитам да качвам в този формат и не желая подобни коментари относно гигантоманията. Като не ти харесва по една или друга причина, просто не сваляй!
Що се отнася до рипа - може и да има такъв, може и да няма.[/b][/color]
публикувано от MartoBG на 2008-07-12 17:33:28
Мерси за филма.Супер е.Чакам с нетърпение следващ хит от Вас.
публикувано от stern на 2008-07-12 21:20:58
Здравейте.
yvetted, всичко е добре когато ПОВЕЧЕ люде биха се възползвали от този великолепен филм!
Не ще ли е възможно "гигантоманията" да се...намали?

Тогава би било идеално, нали?

Св. Т.

Пусни го през ДВД Шринк...махни екстрите, които всъщност са няколко трейлъра, махни и руското аудио и voila, печелиш 1 ГБ и самия филм се записва без загуби на 1 нормално (еднослойно) ДВД:D

За фима - брависимо на качилите го, невероятна наслада е да се гледа:thumbsup:
публикувано от woogie на 2008-07-12 21:39:43
Не е "бон тон", когато получаваш нещо даром (в случая този великолепен филм) и да почнеш да проявяваш капризи и да хленчиш. В случая ДВД ШРИНК решава въпроса.
публикувано от fellini на 2008-07-12 23:44:14
Големи благодарности!:) Това което прочетох като информация за филма ми напомни за 70-те години и политическите детективи на Франческо Рози, Дамяно Дамяни и др.:)Що се отнася до рипмрън и то повтарящо се, смятам така: рипмрън = спам:grrr:И отново голямо благодаря на Madame!:)
публикувано от vinvd на 2008-07-13 07:03:58
Светлине ,какъв е този твой физически недъг за който пишеш от как те помня,че можеш САМО Хвид да гледаш ??!! А като капак на всичко го искаш за професионална употреба ?! Съвсем професионално ще ти кажа ,че когато изготвям материал от 750 кадъра с Алфа в суров вид достига до 5 ГБ. Май нещо при теб ..А? А за да ти мине заболяването и да влезеш в семейството на "гигантоманите" /въпреки ,че това са хора които вадят по 2-3 хл. само за субб./ 2-3 бири по-малко на седмица и ето - вече гледаш филм на 6-8 ГБ.И няма да седна да ти обяснявам,че тук се събират хора които държат на качеството и уважават труда на тези които го предлагат защото те знаят КАКВО е КАЧЕСТВО !
...Ивет , сега теб те почвам :D - забелязах,че обръщаш внимание на х264 ,което мен лично много ме радва.Много се надявам точно Ти да се заемеш и с този формат защото ще съм спокоен относно крайният резултат.
п.п. - Личен съвет - обемът над 8.3 е рисков при носителите 8.5 и след време има голяма вероятност да покаже грешка...и много поздрави на всички манияци на високото качество :punk:
публикувано от vinvd на 2008-07-13 07:11:47
...които държат на качеството и уважават труда на тези които ни доставят такива филми с това качество. Ивет..сега теб те почвам:D - Много се радвам,че вече обръщаш внимание и на х264 защото точно на теб се надявах да обърнеш внимание на този формат.Отговора Защо е известен - С качество компромиси няма:thumbsup:
публикувано от maminsladak на 2008-07-13 08:58:12
Нужен ти е професионално в DivX? :D
Да не си шофьор на автобус и да искаш да го прожектираш на пътниците? Тъй де, на 1 DVD да искаш да качиш 2-3 филма....

Я си сваляй всичко в оригинален формат, пък оттам на сетне го прави каквото ти душа сака.
публикувано от 10ccc на 2008-07-13 12:47:58
Бъдете снизходителни-сигурно човекът има малък хард и не може да си позволи да го изтегли.
А за какви професионални цели му трябва-това са приказки с които иска да си повдигне самочувствието.
публикувано от dimb на 2008-07-20 00:46:53
yvetted, много бих искал да запиша един филм качен от теб - "В бой идут одни старики". Има ли някакъв начин да го качиш отново, защото стига до 63% и спира, а виждам, че има интерес към него и от други.
публикувано от jumi1972 на 2009-05-17 21:52:59
[font=palatino linotype][[b][size=2]Страхотен , сериозен филм !
А това , че е девятка - само може да ме радва . Такива предпочитам за личната си колекция ![/size][/b][/font] :yes::wave: