Имам няколко въпроса,към тези,които не са чели книгите,а смеят да коментират...
1.Като не ви харесва филма,защо го гледате???Смятате го за боза и за пълна глупости,ами има още хиляди торенти в сайта,изтеглете си тях и тогава излейте критиките си !
2.Който е чел книгата,ще разбере,че това не е нито пормо филм,нито садо-мазохистична сапунка,напротив- и в книгата и във филма е опитан изстрадалият живот на един млад мъж,които опитва да се промени именно заради една жена,в която постепенно се влюбва.
3.Да,изрязани са еротичните и голите сцени,но в крайна сметка,тук има и потребители под 18 години ( не,че те вече не знаят за какво става на въпрос),но говорим за деца т.е такива на по 8 10 12 години,които ако изгледат подобен филм,ще останат с впечатлението,че е грозно и недопустимо.
4.Представете си,ако вашето дете мили "критици" без мозък,изгледа филма с голите сцени и след това се обърне към вас,и ви попита "това защо,ама онова как???"
5.На мен лично филма ми хареса,да изрязани са много сцени от книгата,но все пак немогат да го направят 4 часа,освен това краят си личи,че ще още 2 части на филма,по останалите 2 книги.
5.Актьорите наистина не са подбрани много добре,но за краткият период,в които снимаха филма и гледаха да го пуснат на пазара,в крайна сметка се е получило добре,можеше да е хиляди пъти по зле..
Така.. това беше от мен!
П.С. Ценителите,които са чели книгата,могат да вникнат и да изгледат и филма,да не е точно и изцяло по книгата,но е интересн стига да откриеш гледната точка с която да го погледнеш и да го разбереш!!
Приятно гледане,качеството е добре и версията е цензурирана :)