ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от plame74 на 2017-04-17 12:28:08
Вашето мнение относно Петдесет нюанса по-тъмно (2017) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Altitude на 2017-04-17 12:43:29
Филмите на Уве Бол са по - интересни от тая помия. Че и трета книга има. Ужас. Значи от помия хората вече правят милиони. Сбогом Земя. Здравей Марс.

Нека всеки който се изкаже ласкаво за тая помия да гори на кладата и душата му да не намери покой Никога.

Единствено името на филма и цялата поредица отразява действителността на Булгаристан. ХА ХА ХА.

Do Not Go Gentle Into That Good Night

Through the darkness of future past
The magican longs to see
One chants out between two worlds:
"Fire... walk with me."
публикувано от Battleground на 2017-04-17 13:21:04
Как може, някой да гледа тая простотия, че да му и хареса на всичкото отгоре?

Следващия сигурно ще се казва "50 нюанса свинско" :D :D

Altitude, е прав, че на Уве Бол филмите са за предпочитане пред това тук!
публикувано от ivanivanov_at_arena на 2017-04-17 14:28:24
Абе не знам кой е Ува Бол, ама щом филмите му изобщо се сравняват с този, значи са много тъпи и те !
публикувано от Tohi на 2017-04-17 23:45:14
Тази част не беше лоша. Определено филма не е за всеки, просто защото не могат да осъзнаят, че има много различни хора на света с различни проблеми. Всичко щеше да е по - хубаво ако хората приемаха различното. Не да ми убиват хора на клади защото не вярват в някакви догми сляпо.

Качеството на филма е добро. За 19инча монитор :)
публикувано от Altitude на 2017-04-20 14:46:12
Няма нищо стойностно в Разврата. Гледайте Сблъсък на Световете. Не съм религиозен, но началото на филма е потрсаващо

Genesis 6:12-13

And God looked upon the earth, and, behold, it was corrupt; for all flesh had corrupted his way upon the earth.

And God said unto Noah, The end of all flesh is come before me; for the earth is filled with violence through them; and, behold, I will destroy them with the earth.