ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от tony_m на 2008-03-12 22:19:54
Вашето мнение относно Pei.S.Men.Ep03.12.03.2008.SDTV.ASF може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от NERONN на 2008-03-12 22:44:21
Благодаря!:thumbsup:С удоволствие ще го гледам.:thumbsup:
публикувано от LeassTaTT на 2008-03-12 23:14:53
мноу бауну са тегли уаааааа 8)
публикувано от kalintri на 2008-03-13 11:06:42
Здравейте. Тони, благодаря, че го качваш и това предаване.
Искам да питам дали някой гледа на МАК? И по-специално на VLC за мак? Аз имам известни проблеми със звука на ASF-формата. Почти всеки път на местата където Тони е рязал рекламите ми изчезва звука и трябва да преместя малко напред или назад за да намеря място където да се появи отново. Доста често звука ми изчезва и когато само прехвърлям напред или назад ръчно. Сигурен съм, че това не е някаква липса във файла, а по-скоро е проблем на VLC при декодирането на ASF файловете, иначе до сега доста хора щяха да се оплачат. Пробвах и под XP с VLC и там се държи доста по-добре, но пак понякога когато ръчно прехвърлям и VLCто не може да намери звука, но там (ХР) е значително по-рядко. Исках само да разбера дали някой е имал подобни проблеми и ако е намерил решение да сподели ако може.
Иначе и с QT + Flip4mac се гледа, но там пък ако не го паузирам от време на време започват да ми се разминават звука и картината, а и като цяло не харесвам този начин на гледане.
публикувано от tony_m на 2008-03-13 11:41:33
kalintri, vlc прави проблеми с asf файловете при местене напред или назад. Гледам, че си пробвал и с XP - ако имаш възможност инсталирай си Windows Media Codecs и тогава ще можеш да гледаш през bsplayer, който не прави подобни проблеми.
публикувано от kalintri на 2008-03-13 12:00:58
Благодаря Тони.
Ще пробвам, макар и да не ми се иска да гледам през виртуалния Windows на Мак-а, но ако се окаже, че това е решението за безпроблемно гледане, ще го използвам като вариант за ASF само.
публикувано от kumin на 2008-03-13 15:12:17
Браво че го качвате , но има ли шанс да качвате и Джоуи които го дават в понеделник след Пеи с мен! Благодаря предварително :)
публикувано от tony_m на 2008-03-13 17:52:18
tombabgsf, под описанието на торента има линк:) иначе е елементарно: peismen.bg
публикувано от tombabgsf на 2008-03-13 16:54:15
спокойно си го гледам с windows media player и media player classic незнам защо имате трудности , а и имам един въпрос , немога да открия страницата на предаването , не мисе варва да няама такава или пък форум , ако няакои може да ми помогне ще се радвам , благодаря предварително
публикувано от danku на 2008-03-13 20:44:32
мн повече ме кефи от айдъла, с удоволствие го гледам и много се забавлявам:thumbsup: