ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Son-Goku на 2009-06-22 19:46:14
Вашето мнение относно Пазителите може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от monolith на 2009-06-23 02:10:26
Изгледах го и аз най-накрая този филм и честно казано останах със смесени чувства.Бойните сцени ме изкефиха(макар,че не бяха толкова много) историята обаче малко не ми допадна много....тва си е мое мнение разбира се!Човекът направил коментар за преувеличеността с драмата в някои моменти от филма има право и споделям мнението му,сякаш за моменти се отделяхме от основната прогресия на историята и се отдавахме на безмислен "bullet time" и уж подходящ саундтрак.В крайна сметка филма за мене заслужава 6/10,но и аз несъм кой знае какъв кино критик.Enjoy!;)
публикувано от emilmlo1 на 2009-06-23 00:23:52
Филмът е уникален! Той е едновременно пародия, но и върха на американската култура (комикс, филм, изкуство). Направен е по невероятен начин.
Но е само един филм, да се пишат лоши коментари и да се реве е ужасяващо... като не се харесва един филм може да се спре или човек да излезе от кино салона.
Филмът наистина е невероятен и си струва да се изгледа.
публикувано от 1heluvaguy на 2009-06-22 22:24:50
За труда на ъплодера - браво и благодаря!

Иначе на кино-прожекцията не знаех да се смея ли или да плача. Сигурно аз нещо не съм наред, или вече съм се сбабичосал, но ако мнението ми означава нещо: филмът е пълна боза. Скучен, на моменти лишен от мярка, с особено тъпо заснета секс-сцена и безумен финал с претенции за дълбочина... още не мога да си простя, че платих да го гледам. Сега някой някъде в слънчев Холивуд ме бройка за почитател и си хвали с мен като част от общата бройка. Скръб! :thumbsdown:
публикувано от pyrron на 2009-06-23 12:51:26
Филма а култов и ще се гледа години на ред като класика , за да го разбереш трябва да знаеш малко световна и американската история , алтернативна вселена е създадена перфектно , дава стимул за да се замислиш дълбоко над живота и човечество. Внимание: кои очаква още една американска боза стил Spiderman да изчака няколко години и да гледа филма когато порасне. 10/10 от мен. SORRY FOR MY BULGARIAN , STILL LEARNING.
публикувано от Magence на 2009-06-23 16:29:50
Филма е невероятен, но не е за всеки. Това не е Spiderman. Не е и X-man. Не е Superhero екшън филм в който идеята е с много ефекти добрия герой да натупа лошия накрая. Филма е правен по комикс който сам по себе си е спечелил много награди и според много критици е най-добрия комикс за всички времена. Така че преди тъпи коментари свързани със сюжета прегледайте комикса.

Главните герои са развити много добре. Вселената също. Началната шапка е едно от най-добрите въведения за филм което съм гледал. Но както някой написа нужно е да познаваш история за да разбереш филма напълно.

Пълната версия която ще излезе след месец два просто ще е шедьовър. Но е над 3 часа и ще се гледа на DVD. Никой няма да пусне толкова дълга прожекция уви.
публикувано от irhen на 2009-06-23 19:06:32
Пародия, която се взима на сериозно - това е филма! Жалко задето създателите си повярваха че в тая клоунада има някакви поуки, смисъл, или въобще някаква значимост.
публикувано от tips на 2009-06-23 22:38:07
dobyr e
публикувано от superpotrebitel на 2009-06-23 23:51:15
Качество???
публикувано от Rocco_Siffredi на 2009-06-24 02:13:58
Не мога да го разбера този филм много много доста е обаркан,голяма фантасмагория е ,защото е правен по комикс.Честно казано не знам защо има толкова голям рейтинг в www.imdb.com бих гласувал със 3-ка.Смисъла на филма е от тъпа Мейк лов нот Уор!
публикувано от tzveti10 на 2009-06-25 10:12:23
мнооого тъп филм:thumbsdown::sick:
публикувано от hakansukur на 2009-06-25 21:41:31
Филма не е тъп (изключение на края), но е доста странен -_- все пак може да се гледа :) изгледайте 30 минути ако не ви хареса - спрете, защото в останалата част няма да намерите нищо по различно от първите 30'те минути :| качеството е кофти също :'(
публикувано от Rekli на 2009-06-30 18:47:09
Филма е много скучен иначе става за едно гледане.