ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2014-11-18 01:32:37
Вашето мнение относно Пазителите на Галактиката (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sfu на 2014-11-18 21:13:22
3D ли е или...? че няма sample :(
публикувано от U2 на 2014-11-19 00:25:26
Изключeте си адблока и четete .nfo-то, бе, ебати!
публикувано от simo76 на 2014-11-19 02:05:39
Подвеждащи коментари за конверсии и прочие неверни твърдения бяха премахнати. Специално този релийз е от утвърдена група, която не се занимава с простотии, така че ако не знаете за какво говорите, се сдържайте от необосновани преценки.
публикувано от vtpanayotov на 2014-11-19 22:42:21
На мен суб ми излизат на английски
публикувано от sinyster на 2014-11-19 22:42:48
Много е добро филмчето, с флашката директно в ТВ-то си го гледах, нямах никакви ядове ;)
публикувано от lordwind на 2014-11-30 18:55:44
ползвам програмата winavi all in one Convertor и с нея вграждам субтитрите в филма само че тук не ми разпознава бг субтитрите а направо изкарва субтитрите на английски.
публикувано от Beever на 2014-12-02 22:54:51
Стрхотно приключенско филмче! Актьорския състав е супер! 3D-то е адски добро, а доколкото субтитрите хора, за най- сигурно си свървете с HDMI - кабела компютъра с телевизора и уеднаквявате името на mkv файла, srt и idx файлове и си го пускате с който плеър имате. При мен тръгна перфектно с КМ плеър. Приятно гледане.
публикувано от scum на 2014-12-25 00:10:04
Не се занимавайте с конвентори за субтитри и специални плейъри, с които да можете да ги отваряте. Има едно много просто и лесно решение, което се нарича Gom player. В самата програма си има вградена опция, с която чрез 2 клика на мишката ви прави субтитрите годни за гледане. Лесно и просто! Благодаря за торента!
публикувано от theCHOSEN_r на 2015-03-03 19:43:29
Пичове имам един малък проблем...По принцип съм свикнал да гледам 3Д риповете директно на плеъра на телевизора , супер просто е и най ми харесва качеството там, обаче при някои mkv-та зависи как са рипнати не ми излиза звук и в такъв случай съм принуден да ползвам плеър от компа с HDMI кабел, както гледам примерно Блу рей, но тях го гледам с Corel WinDVD Pro, което за мен е най подходящата програма за 3д блу рей, обаче не става за тези mkv-та, защото няма как да пусна външни субтитри на нея. Та пробвах с ПотПлеър защото най-си го тача от преди и само на него гледах на компа 2Д филми, но след половин час игра не можах да накарам филма да ми тръгне на ТВ-то на 3Д... какви ли не опции сменях и все тая, все някакви размазани картини, да не говорим че като оставя телевизора на Авто засичане на 3Д не може да засече нищо като при сносните 3Д плеъри.... Пробвах и с други плеъри но те ми товарят процесора на компа за разлика от 3Д видео картата ми, което е доста тъпо. Ако някой може да ми каже или да ми направи някаква снимка/и с опциите да го накарам всичко да върви на 3Д с този плеър или подобен ще съм благодарен.