Браво! е това е една много полезна програма! но наистина е разработена от PowerQuest - 8.0 си е още тяхна ( аз съм с нея от доста време). Напоследък се качват много хардкор адмиски програми с тази например ако не четете какво ви пита ами само си я разцъквате като неква екшън игричка може да си изтриете цялата информация от харда барабар с ОС-а. - тва от личен опит от преди 2 години :D - бях голем noooob (има се предвид форматиране, споко няма лошо да си разделяте харда).
М/у другото ако имате да кажем четири дяла А,Б,В,Д (на теория) и искате да си направите още един празен но има празно място единствено в "В" гледайте да го кръстите "Г" преди "Д" защото иначе ако го кръстите с буквата сле Д ще мести цял ден писта по писта информацията от "Д" - така на мен ми премества два 60 гб-и дяла цял ден за да ми направи един 10гб-ов с име "Z"! - и тва от личен опит...за жалост
А ако на някой системата му е на FAT и иска да си сваля .iso файлове над 5гб (принципно нито Биткометата нито Мюторрент го позволява при ФАТ система) само трябва да си направите един дял ( сколкото Гб ви трябва) и си го форматирате в NTFS(още веднъж: Това ще изтрие всичко, което е вътре...програмата ще ви предопреди гледайте да го прочетете :D)
Продължавайте да качвате подобни полезни програми!
Благодаря!