ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Besnia2005 на 2008-07-10 23:27:59
Вашето мнение относно Panzer.Command.Kharkov-SKIDROWw може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от SAGITARIUS на 2008-07-11 02:44:17

Това си е лично мое мение но това е много тъпа игра и с лоща графика и е от жанр които ми е писнал да виждам.
Дано да има хора които да имат желание да я играят ианче труда на ъпа ще е напразен.
публикувано от krummstadt на 2008-07-11 05:56:56
играта може и да е тъпа но......как можа да кажеш че жанра е тъп!!!:grrr:
това е един от най зрелищните и реалистични жанрове !!!:grrr: но това си е мое мнение :lol:
публикувано от 10ax на 2008-07-11 12:32:36
Много зле, много зле, Седларов!
1.Гадна графика, която изстисква ресурси...
2.Лошо озвучаване на войниците (повтарят една и съща реплика, каквато и заповед да им дадеш), няма да споменавам звуковите от оръжията. Пълна скръб (звучат като малко като бластери(?!?))
3. Неприветлив интерфейс, който отблъсква новите играчи. Туториалът изобщо не е информативен...

Препоръчвам я на хардкор феновете, аз не мога...
Май ще си пусна Panzer General 2
публикувано от svruss на 2008-07-11 15:22:32
Всичко е въпрос на вкус, но най дразнещият проблем на играта е че не тръгва. След като избереш кампания или битка като дадеш старт играта зависва когато се опитва да зареди интерфейса.
публикувано от krasimir74 на 2008-07-11 19:24:41
защо не тръгва наистина:blush::blush::grrr::grrr::no::no::no::no::no::no:
публикувано от SAGITARIUS на 2008-07-11 19:50:55
Кога съм казал че жанра е тъп ??? Чети внимателно преди да говориш !!!
Ми жанра за световните войни се изтъркал толкова много че се преанаситих да играя подобни игри. Ти не мислиш ли че са излезнали прекалено много игри за световните войни, клкото и да е зрелищтно като е прекалено много, втръсва.
публикувано от yuliankk на 2009-02-01 07:08:23
1.БЛАГОДАРЯ ЗА ИГРАТА ПРЕДВАРИТЕЛНО...УПОРИТО ЩЕ Я СВАЛЯ СЛЕД "ПЪРВА ЧАСТ" КОЯТО Е ЗА ПРОБИВА НА РАУС(6ТД) И ХЕРМАНН ХОТ(4ТА) ЗА ДЕБЛОКАЖ НА ПАУЛУС(6А).
2.В "ПЪРВА ЧАСТ":ИЗБОР НА БРОНЕБОЕН ИЛИ ФУГАСЕН,СЪЩО И ПОДКАЛИБРЕН,СПОРЕД ЕДИНИЦАТА ДОРИ КУМУЛАТИВЕН БОЕПРИПАС...ВИЗУАЛЕН ТОЧКА ОТ ПОЙНТА НА КОМАНДИРСКАТА КУПОЛКА,КОГА ЛИ ЩЕ ВКЛЮЧАТ В ИГРА ВИЗИЯ ПРЕЗ ТАНКОВ ЕПИСКОП...?!
3.ИГРАЯ ВСИЧКО В КОЕТО ИМА ОПЦИЯ ГЕРМАНЕЦ ПО ПРИЧИНА ЧЕ ДЯДО МИ(R.I.P.)БИЛ ХАУПТМАН В 36id(mot.)ПОД КОМАНДВАНЕ НА ХАНС-ГЕОРГ РАЙНХАРДТ В 41panzercorps!
-АКО ИСКАШ "УМ" ИГРАЕШ ВЕЛИКИТЕ НО ГРОЗНИ STEEL PANTHERS-ПОРЕДИЦАТА,ИНАЧЕ "ПРОЩАВАШ" НЕДОСТАТЪЦИТЕ В ИГРА КАТО ТАЗИ...
-МЕЙЛА МИ:german_tiger@abv.bg
публикувано от yuliankk на 2009-02-01 07:16:15
Мейла ми е:
german_tiger@abv.bg

Играя STEEL PANTHERS-поредицата...
Обменям над 800 книги за всв на скан и отделно в библиотека други.
Източниците са на български,германски,английски,руски,полски,френски,също архивни ленти за ВСВ!