ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от isuspm на 2020-04-06 02:20:33
Вашето мнение относно Пандемия: COVID-19 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от MandraMan на 2020-04-06 04:27:40
xD
публикувано от SlayX на 2020-04-06 12:22:44
haahah за измисления вирус и филм направиха
публикувано от KameN3123 на 2020-04-06 15:18:03
E най-сетне нещо истинско. Аман от клюки.
публикувано от GoDLeV на 2020-04-06 17:25:24
публикувано от coone88 на 2020-04-06 23:22:59
Най-отгоре в топа нещо, за което се говори 24 часа 7 дни в седмицата... Човечеството е мазохисти, които обичат да мислят за проблеми явно. Най-много някаква гадост, предизвикана от нерви от тва натрапване на толкова много информация да ви се случи и пак ще го препишат на коронавируса, а вие си се панирайте...
публикувано от nikiel на 2020-04-07 12:18:34
Няма мира за лоу левъл гениите както е видно от някой от коментарите. Все са по-умни и по-силни дори и от майката природа, която ни прати отрезвител в лицето на вируса. Не ви го пожелавам, но дали ще сте толкова умни ако се озовете в интензивното, интубирани и на вентилатор? Ае със здраве!
публикувано от BorisTheBladeBG на 2020-04-08 04:36:45
публикувано от sx999 на 2020-04-08 21:57:45
Чудя се тоя вирус колко народ трябва да изтреби за да могат някой хора да осъзнаят че положението настина е сериозно?Разбира се не е от най страшните,но няма нищо общо с сезонният грип както някой го казват.Но разбира се ако тези невярващи живееха в момента в Ню Йорк например мисля че мнението нямаше да им е същото.Относно филма не видях никаква конспирация или преекспонирания на събитията.Бяха такива каквито са в момента.
публикувано от rnd2k на 2020-04-09 23:21:02
Екстремно тъпо и аматьорско филмче, боза
публикувано от westdrayton на 2020-04-10 10:22:49
не говорете глупости, работя във спешно отделение, смъртността на някои щамове е коварна. Надявам се да не сте толкова тъпи да си мислите че всичко е измама
публикувано от ZonanFrea на 2020-04-11 01:12:03
Най-голямата лъжа в човешката история.
публикувано от hilkasqn на 2020-04-12 21:12:45
Съсипаха я тая държава...
публикувано от userarena на 2020-04-14 19:52:55
Пичаги леля ми е доктор в Испанска болница, дори няма да ви казвам колко е истинско всичко, но изглежда докато не стане грозна масовка по моргите и в бг няма да повярва простата маса, и хич не ви идва на ъкъла че е много удобно на големи играчи (русия) да пускат пропаганда че вирус няма за да може рязко да се разпространи в държавата, да има масова смърт, икономически колапс и после да си прилапат и малкото останало което още не са... ама трябва малко да щрака пипито между ушите... иначе тъкмо сме позадържали положението без много болни и почти никакви починали (което е някаква щастлива случайност вземайки предвид колко проста маса се шири по нашета географска ширина), и това създава условия пропагандата и конспирациите на силните да работи още по добре у кратунковците... дано все пак да се опазим и да не трябва по трудния начин да разбираме истината щото тогава друго ще се пее ама дано не се стига до там, че после и да ви соча с пръст и да ви припомням какви сте ги плещели преди няколко месеца файда няма да има...
публикувано от tonikurpiers на 2020-04-17 01:03:04
Вие познати в други държави нямате ли, питайте тях -имам приятели които се разболяха в Германия, Швеция,Бразилия и Чили. Някои от тях се отърваха на косъм. За пример- в Германия е жена, беше на командно дишане В КЪЩИ, защото е с мед.образование и да се оправя сама а тя има и семейство също болни, живеят в Кьолн.Това преди 2 седмици и все още е много зле...От нея знам че в моргите няма място.От Чили и Бразилия ми пратиха клипове на припаднали по улиците...За Италия и Испания също знам от познати българи които са там, ПЛАЧАТ възрастни мъже, доктори- защото им нареждат всички над 65 г. просто да ги оставят който оживее, оживее...Няма конспирации хората наистина умират, не вярвай на медии и правителство, но съм сигурна че всеки има познати по света питайте ги просто...
публикувано от PeshoSt на 2020-04-21 17:36:33
Явно бащицата ви е измислил да лекува вируса с полицейщина и репресии. Така или иначе, който оживее, оживее, някои неизбежно ще умрат, само ще се проточи по-продължително, та да е сигурно, че остатъка от икономиката ще се срине, та оцелелите да измрат от глад.
публикувано от krisync на 2020-04-23 19:26:41
haidedeiaz
Всеки интересуващ се малко или много от така наречените "конспиративни теории" е наясно в чии умове се зароди случващото се, и кой има сметка от всичко това.
Има ли вирус или всичко е преувеличение на медиите? Аз вярвам, че има защото отдавна така наречените елитни кръгове открито говорят за депопулация. Ще спаси ли положението ваксина? Не може да се довериме защото тази ваксина най-вероятно ще бъде спусната от същите хора, които създадоха проблема а целите отдавна са ясни - Нов Световен Ред. Ако някой независим учен открие ваксина или друго решение, то той просто ще "изчезне", както винаги е ставало.
Хората трябва да бъдат информирани и от там всеки сам да реши на какво да се довери: това което чуват от официалните медии или от независимите такива (т.н. конспиративни среди).
публикувано от FALKONETTI на 2020-04-24 23:22:31
Нямате ли познати или близки в Белгия, Франция, Италия, Испания... да ви разкажат как около тях всеки ден се разболяват и умират хора?!
публикувано от Kay на 2020-04-30 08:21:58
нема спасение от COVRI-19 ей
публикувано от zaiko88baiko на 2020-05-03 05:48:50
Сега разбирам защо правителството не искат да кажат за извънцемните официално... вижте как реагират хората на ковид 19... Мисля,че ако беше толкоа опасно щеше да се пази в публична тайна. Хората щяха да говорят от уста на уста да разпространяват и споделят кои как умрял без диагноза как лекарите пазят тайна не дават информация. Отдавна медиите спряха да казват нещата каквито са.
публикувано от g13hazeg13haze на 2020-05-03 19:36:25
PROPAGANDA EXTREME