ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от skamber на 2012-10-27 13:31:22
Вашето мнение относно Падналият ангел може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от tedikey на 2012-10-27 16:40:28
Страхотен Филм, само който не го е гледал никога няма да узнае това. Благодарим за филма. може ли за напред субтитрите да бъдат с променен нов шрифт защото на някои плеъри трептят
публикувано от mardafi на 2012-10-27 17:27:13
Проблемът , който те притеснява приятелю Теди не е в шрифта. Бих разделил така наречения проблем на две части. Първо - не бива да забравяме , че ДВД тата са предназначени за преглед на устройства - това е най-често срещаното объркване при потребителите. Второ - от шота със субтитрите изглежда шрифта е Ариал - това се чете навсякъде и от всичко - Но нарочно го пиша с главна буква - програмите, които създават субтитри за ДВД рядко използват черен контур - при рипване на субтитри от ДВД ще забележиш, че контура в 90% от случаите е сив.
Обаче черния контур е просто по-готин - аз постъпвам аналогично . В интерес на истината съм виждал да трептят субтитри - по точно казано плеъра не успява да предаде добре контура . Но записано на диск ще върви чудесно.
публикувано от skamber на 2012-10-27 18:47:12
Теди, мисля че с теб си писахме веднъж относно проблема ти със субтитрите и стигнахме до извода, че причината най-вероятно е в плейъра ти (беше Pioneer, ако не се лъжа). Аз също не мисля, че шрифтът има някаква връзка с това.
Ако някой друг има подобен проблем на домашен плейър, нека да пише.
публикувано от balcanmaster на 2012-10-27 19:20:42
Абе голем филм, става със секви субки, щото е страхотен, ама верно да....
публикувано от tigerbt на 2012-10-27 19:33:56
Изключително добър и завладяващ криминален трилър. Велик филм. Гледайте го!
Благодарности към ъплоудъра!
публикувано от tedikey на 2012-10-27 20:11:55
при записан диск субтитрите трептят при всички модели двд плеъри pioneer, но при гледане на pc нямат проблем.
публикувано от SVETLJO на 2012-10-27 22:43:59
Много силен филм, завиждам на тези, които ще го гледат за пръв път… ;)
публикувано от PeshoSt на 2012-10-30 07:03:28
При мен трептене на субтитрите се получава, когато присадя едър размер субтитри на двд на панасоник двд плеър, на китайски ментеливи плеъри въввят безпроблемно. Ако шрифга е по-дребен не трептят и на панасоника.Може би проблема е на марковите плеъри.
публикувано от tedikey на 2012-11-01 15:31:58
аз затова предложих след като има подаден проблем вече да се направи нещо