ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от spk на 2011-07-25 06:43:00
Вашето мнение относно Падащи Небеса С01 Е07 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Trifedno на 2011-08-01 00:58:05
Кога излиза осми епизод?
публикувано от speedo111 на 2011-07-30 21:48:51
vsi4ki ste golemi darveta i razbira4i, v jivota dve stotinki ne struvate..ina4e golemi filosofi,razbira4i i tapka4i...izgledali cqla arena i kompetentni..nikoga ne se namesvam, no tove e edno ot malkoto ne6ta koito stavat za gledane naposledak...e++++ bg naroda prosti 4algavartelki no golemi razbira4i...tap tap ama stignali do 7mi epizod...ili ste tolkvoa napred s materiala 4e ste full s svobodno vreme ta gledate dori i seriali, koito ne vi kefat..ami pro4etete kniga...
публикувано от bokomoko на 2011-07-28 10:03:47
Поне представя много вероятен сценарий на евентуална извънземна намеса - ТЕ не приличат на хора, мислят по различен начин, директно нападат управленските центрове, избиват повечето народ, а с останалата шепа дразнители хич и не се занимават толкова..

очаквам да става и по-интересно с неочаквани обрати, освен ако не показва как просто няма как да се справим с нашествието..
един много вероятен сценарий....
публикувано от peterbach на 2011-07-26 22:23:34
близо 3000 души са го свалили и нито един коментар.
публикувано от rogerdablack на 2011-07-26 23:56:06
Все едно да коментираш "Парламентарен контрол"
публикувано от DanielX на 2011-07-27 01:48:42
Сериала е супер.
КАкво да коментираш на Спилбърг?
Сваляш теглиш и като си наместиш увисналата челюст казваш "благодаря".
публикувано от ck_keith на 2011-07-27 14:07:55
gadmin какво тогава правиш тука бе като нети харесва не гледай и толко ,иначе макар ,че съм фен сериала найстина не е нищо особено и за съжаление със всеки следващ епизид става по и по-зле дано нещо да се промени
публикувано от OcaMa на 2011-07-27 16:05:19
Доста е зле сериала. Noah Wyle се справя, но останалата част от каста са супер зле. Няма нито един герой, които да те грабне. Историята с децата е голяма боза - разбирам, че идеята е да си съпричастен, но с този игра и трагичните диалози пълни с клишета, нямам търпение да ги избията... или кактото и да е само да ги махнат от екрана.
Спилбърг е продуцент... не е режисьор или сценарист... и то един от 5 главни продуценти та не знам точно колко му е дейно участието в снимачния процес. Да добавим и това, че има проблеми с другия сериал, на който е продуцент (Terra Nova - имайте предвид, че Terra Nova е доста по-голяма инвестиция) и започвам да се чудя дали Спилбърг някога е виждал сценария или стъпвал на снимачната плошадка.

"Falling skies" - "The Bold and the Beautiful" with aliens
публикувано от milenee на 2011-11-06 22:10:14
Немога да разбера какво не му харесвате на серияла. На мен лично ми харесва. Старгейт да не би да по - хубав толкова плиткуумно фентази, пълно с клишета колко велики борци за свобода са Съединените Американски Щати. Или пък този "Тера нова" ха ха ха. Не че е нещо велико но на мен ми харесва добър си е филма.:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от afromedusa на 2011-11-20 23:58:55
абе пичове кажете някои як сериал дето си заслужава8)