ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2012-08-18 14:41:26
Вашето мнение относно Our Created Moon - Dr. Don DeYoung може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sasholoshia на 2012-08-18 17:19:09
А, креативистка пропаганда?
публикувано от komita на 2012-08-18 22:31:48
Не, просто еволюционистките глупости как Луната се била образувала като "нещо" ударило Земята и от отлетялата маса се образувала Луната, трябва да отидат на боклука. Без Луна - няма живот. "Някой" или "нещо", който (което) иска да има биологичен, триизмерен живот би трябвало да постави Луната, за да стабилизира Земята. Всякви съотношения и "съвпадения" са прекалено очевадни, за да ги наречем случайни.
публикувано от DemonX на 2012-08-18 23:40:00
@komita: Ами то е доказано че Земята и Луната имат идентичен геологичен профил, още през 1968.
Нещо си проспал. От поне 30 години официалната версия е че астероид е ударил Земята и от изхвърлената маса се е формирала Луната. Тия неща които си изнаписал са тиражираните във тая поредица на някаква християнска телевизия индоктринация. И аз съм християнин, но глупостите които се говорят нямат нищо общо с науката и физиката.
публикувано от DemonX на 2012-08-18 23:40:07
@komita: Ами то е доказано че Земята и Луната имат идентичен геологичен профил, още през 1968.
Нещо си проспал. От поне 30 години официалната версия е че астероид е ударил Земята и от изхвърлената маса се е формирала Луната. Тия неща които си изнаписал са тиражираните във тая поредица на някаква християнска телевизия индоктринация. И аз съм християнин, но глупостите които се говорят нямат нищо общо с науката и физиката.
публикувано от keitriel1 на 2012-08-19 01:34:14
слава богу че съм атеист
публикувано от scannjer на 2012-08-19 07:47:35
Не съм гледал това филмче... но като ви чета коментарите :) Ми се струва, че инфото ви е "Out of date"...
По-добре се поинтересувайте малко отколкото да бръщолевите глупости!
публикувано от samanta_tv на 2012-08-21 09:51:09
има версия ,че луната е изкуствен ,не естествен спътник .! както фобус на марс !!!
публикувано от FearMe на 2012-08-21 21:23:03
Ти кога се върна от фобУс, че си проверила дали е изкуствен? ;)
публикувано от turnokopa на 2012-08-24 21:13:23
Благодаря за страхотните коментари. Много ме развеселявате. А това компенсира липсата на комедии на последък.
Само така и за напред и вообще не е нужно да гледате никакви там филми. Само си ги коментирайте. !!!
публикувано от maldini_sz на 2012-08-28 08:06:46
Бойна звездар е Луната
публикувано от maldini_sz на 2012-08-28 08:09:15
Извинявам се! Бойна звезда е Луната.
публикувано от mumba на 2012-09-03 09:27:14
DemonX: Вярно,е че изотопите на кислорода са идентични,но това не означава ,че теорията за удара с друго небесно тяло е вярна.Тя изисква не астероид а планета с големината на Марс и плюс това изисква и втори удар от срещуположната страна, за да се обясни днешната скорост на въртене на Земята.Което вече звучи като насосване,за да се излезе от ситуация.Също така може да се разровиш и за резултатите от акустичните тестове,които показват,че луната или няма ядро или то е съвсем малко ,накратко ехтяла е като камбана-като кухо тяло.И просто няма естествен механизъм чрез който да се обясни това.Може да се поинтересуваш и за масконите(масови концентрации), с които първите сонди са имали проблеми,защото предизвикват нехомогенност на гравитационното ѝ поле.За тях също няма обяснение чрез естествен механизъм.Истината ,е че Луната е пълна загадка, и това ,че е приета тази теория е защото няма друга по-сносна.
публикувано от sasholoshia на 2012-09-08 14:30:13
Комита, значи господът ти не е можел да създаде планета с такъв цикъл на денонощия и сезони и наклон на оста без да прикрепи към нея друга скала?