ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2018-06-11 20:21:45
Вашето мнение относно Отвъд небето (2018) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от hypno73ch на 2018-06-12 21:29:19
"Inspired by true events" hahahahahahaha, доста наивно
публикувано от niki.largo на 2018-06-17 17:02:34
Сценарии, история и сюжет - търпими ; режисура, кинематография, пейстинг и едитинг - слаби ; музика, актьорска игра , снимачни постановки и костюми - слаби . Филмът представя изтъркан до болка сценарии, слаба режисура, филмът е заснет некоректно, едитинга никакъв го няма, има доста логични грешки в сценария и пейстинга ролите на персонажите и техните взаимоотношения, актьорската игра е неемпатична и като цяло посредствена. Бих препоръчал филма единствено на върлите фенове на този жанр т.е историята и посланието зад филма се открояват и това ще бъде нещото, което ще заинтересува зрителя в този случай ... добра идея, но продукцията не е реализирана успешно. Оценка 4/10 . Благодаря за торента !
публикувано от JORO1333 на 2018-06-17 23:55:49
Евала оценка.......кино критиците вън......

публикувано от LuSaN на 2018-06-25 21:01:24
Здравейте,
тъй като всички изглежда че правят изключение относно ''не коментирането'' в арена - ще го направя и аз. Коментари от както съществува сайта не съм писал (или поне не помня да съм).
Двамата се захапахте в този вербален двубой доста кадърно ако мога така да се изразя, даже ми беше интересно да ви прочета отговорите.
Но това не изключва факта че много бих искал да получа някакво реално мнение за филма и струва ли си да се гледа.
Благодаря предварително, успех с перата момчета !
публикувано от farmmbigg на 2018-06-27 11:31:12
i cant download