ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от chitrak на 2014-06-01 22:11:51
Вашето мнение относно Отвлечен от извънземни може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от petar_dosev на 2014-06-02 15:28:48
Филмчето си е добро даже бих казал че лично на мен много ми хареса!!!А и благодаря на човека погрижил се той да стигне до нас-БЛАГОДАРЯ ти човече!!!
публикувано от membership на 2014-06-02 19:31:18
Добро ли?!! Явно критериите доста са се занижили... На мен ми се видя адски банален и дори дразнещ филм, пълен с недомислици и вечната движеща се (тип "любителска") камера. Дори не е заснет като хората, да не говорим пък за подобието на сюжет!
публикувано от dj_airfield на 2014-06-02 21:12:26
Филмът като сюжет ми хареса, но реализацията куца. Поне, както каза колегата по-горе, можеше да си спестят любителската камера или поне от време на време да я включват. Реално има доста случаи, дори описани в книги за намиране на изоставени кораби в историческо време и то така изоставени, че сами плавали. Докато от екипажите нямало и следа. Дори нямало следи на насилие в повечето случаи (разбира се е имало и изключение). Имаше и едно изказване на един известен автор (не съм сигурен дали вече е само теория), че подобни филми се правят, за да могат "масите" да свикват постепенно с реалността. Но, както и да е...
Пак казвам, като идея е филмът е добър, но само толкова.
публикувано от Ivan Ivanov Ivanov на 2014-06-04 19:05:46
Аз можеше да го направя по- интересен. Например трябваше да са 2 ма братя и големия брат да вземе гаджето си на излета . И нямаше да копирам проклятието "Блеър" толкова много или пък да го лиша съвсем от логика : 1 отшелник без кола и без пушка оцелява толкова дълго,
и защо чак накрая на филма ги засмукаха нагоре без логика
публикувано от membership на 2014-06-04 19:45:28
Дааа... а върха на идиотията е, че камерата (и съответно записите на които се гради филма) оцелява при падането си от космоса на Земята ( без "загуба на качеството" :) ) Странно защо тогава дори по-големи метеорити от тази камера изгарят в атмосферата.... ама на кой му дреме за фактите, то зрителя нали си е прост...