ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от BonchoVoice92 на 2016-03-16 14:43:25
Вашето мнение относно Откраднат живот С01 Е04 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kcc на 2016-03-16 19:01:59
Серияла е страхотен. Сърдечно благодаря на хората, благодарение на които ние го сваляме и гледаме в друго време. Моля само са го качвате навреме за да можем ние да го гледаме своевременно. Благодаря Ви предварително.
публикувано от Ulquiorra на 2016-03-16 20:38:33
разбира се че оценяваме,жалко че малко хора го правят.Сърдечно благодаря! И без значение дали ще го вземеш напредвид но занапред и да ти е кофти и да се чустваш да кажем неодоценен или пак пфф един вид кво се мъча,я маии таа им.Вместо това го прави просто за собствен невреден а напротив полезен егоизам,Ха Качих го кефче ми е,нека хората зяпат,да се радват.Както имаше една поговрка прави добро и ще ти отвръщат с добро,колкото и вярно да е има случаи в които просто не е така.Тоест прави добро мисля аз и не очакваи на 100% да ти отвръщат с същото,това е собствен и може би единствения егоизам които не е нещо лошо.Желая Лека и спокоина вечер!
публикувано от avenge на 2016-03-16 21:17:56
Това спиране на картината на места на какво се дължи? Не се ли преглеждат тези торенти преди да се качат?
публикувано от kcc на 2016-03-16 21:54:56
На моменти филма спира, а говора продължава. Малко е дразнещо. Ако е възможно, моля да избегнете това с малко повече прецизност в качването на филма. Благодаря предварително.
публикувано от mrobertova на 2016-03-16 21:59:49
Много благодаря за труда и "екстрата", че мога да гледам сериала в удобно за мен време. Надяван се и с другите серрии да е атака :-) Поздрави
публикувано от avenge на 2016-03-16 22:54:56
Няма проблеми по добре с рекламите (лесно се превъртат на компютър) и логото, отколкото това гадно спиране :)