Поклон пред перлата в короната на ъплоудерите!Кой друг ще ни направи такъв подарък, ако не Ивет? Благодаря ти! Велика си!За мен още по-ценно е, че за филма има български субтитри и превода е на вездесъщата Ивет, която за пореден път демонстрира невероятно добър вкус и широк спектър на интереси-от американски, английски, френски и италиански до съветски и сега вече руски филми, без нито един от тях да е слаб или неинтересен. Бях го изтеглил с азиатските, сега разбирам, че са японски субтитри и след дълги колебания го изтрих, но сега веднага го тегля отново.Този филм ме връща в моето юношество и е емблема за доброто старо френско кино.От този период са и "Брачен живот" с Жак Шарие и Мари Жозе Нат и "Питон 357" с Ив Монтан и Симон Синьоре, които също са много добри,остават филмова класика и би било добре,ако някой може да ги качи. Имам "Чудото на вълците" с Жан Маре, както и любимия ми "Ричард ІІІ" с Лоурънс Оливие, но и двата без субтитри. Пазя ги с надеждата, че някога ще има субтитри и за тях.