ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от dargen на 2009-02-15 09:49:30
Вашето мнение относно Operaciya.Slava.E02.SDTV.XviD-DargeN може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от vasko.nikolaev на 2009-02-15 10:38:05
[b]Благодаря за торента! :thumbsup: България над всичко![/b]
публикувано от 86112063 на 2009-02-15 11:23:18
трябва повече такива предавания да има , за да знаят децата че Иван Вазов не е певец!
публикувано от swords на 2009-02-15 11:55:37
Росене, Росене, прост си беше и прост ще си останеш
публикувано от USSR на 2009-02-15 12:44:52
Това предаване е върха! И Петко Йотов, и Росен, и Гергина Тончева...Много силен епизод. Историята на братята Вазови беше уникална! Много документални кадри, добър разказ, добър водещ, оставя гостите да говорят за разлика от шоуто, в което работеше преди:)Ако БТВ имат акъл това нещо трябва да си е всяка седмица:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Ако не знаем каква България сме имали, никога няма да разбререм каква България можем да имаме!Браво,Роска!:thumbsup:
публикувано от NikeBG на 2009-02-15 13:12:51
Благодаря за торента!
публикувано от n3di4a на 2009-02-15 16:30:25
Да гледат ония ... да не казвам какви от парламента !
публикувано от tinkertrain на 2009-02-15 21:00:56
Благодаря за рипа. Много въздействащо предаване
публикувано от saifurBG на 2009-02-16 19:00:38
Нито някакво смешни предаване нито каквото и да е ще промени нещо в тая потънала в помия, простотия , корупция и чалга държава.

Други държави които са били зле са имали нещо което в БГ никога няма да има - политици които като са идвали на власт са искали да направят нещо за държавата , имали са някакви морални ценности и някаква идея за развитието на страната си. Това в БГ няма да видиш никога , и след 50 години пак ще е същото , дори по- скоро по -зле , помни ми думите.

Само с едни голи думи и патриотични безмислени надъхвания не става и няма да стане. Освен това забравяте че днешната младеж затъпява прогресивно , телевизия не гледа , на училище почти не ходи и книги не чете. А това са хората които някой ден ще управляват. Повечето от днешните политици поне някакво образование и обща култура имат. Бъдещите и това няма да имат...
публикувано от saifurBG на 2009-02-16 19:01:25
Само с едни голи думи и патриотични безмислени надъхвания не става и няма да стане. Освен това забравяте че днешната младеж затъпява прогресивно , телевизия не гледа , на училище почти не ходи и книги не чете. А това са хората които някой ден ще управляват. Повечето от днешните политици поне някакво образование и обща култура имат. Бъдещите и това няма да имат...
публикувано от stefan.tb на 2009-02-16 19:24:25
Само едно нещо искам да кажа.Боже какви достойни българи е имало,а сега какви мрънкящи и вечно недоволни жалки хора сме се превърнали.
публикувано от lob на 2009-02-16 22:16:58
Сам факта, че в препоръчани стои Кеча , а не предавания като това, сам по себе си говори какво ни е дережето...
публикувано от Valeri1959 на 2009-02-18 02:47:16
Браво и благодаря за торента. Разбира се и едно голямо браво за самото предаване. Лично според мен то дава една голяма надежда - че е имало достойни българи и достойна България. И то не някога си, а само преди едно - две поколения. От мен ако зависи, такива предавания трябва да стана задължителни за гледане в училищата - не заради водещия, а заради самите деца, които ще намерят смисъл и причина да бъдат по-достойни. А за по-горните постове, в които мърморят и скимтят, че "нямало никога достойна България, че било помия и т.н." - ами че кой я прави тая България такава сега - нали именно Вие, дето все всичко ви е криво. Със сигурност и по времето на Вазов е имало такива, дето само са се оплаквали какво е в момента "колко хубаво ни беше преди... колко спокойно...". Ами че като толкова недоволствате защо не ги изметете тия, от които недоволствате а? Кой ги сложи същите тия да ни съсипват държавата - нали Вие и аз, и всички ние. И по времето на Левски и Вазов, и Стамболов е имало дрязги между тях - Каравелов и Ботев не са си говорели, носел се е слух, че Каравелов активно е "спомогнал" за осъждането и обесването на Левски (Левски е осъден официално на смърт заради убийството на момчето, а документите, които като единствен екземпляр са се намирали у жената на Каравелов - сръбкиня - само за две седмици мистериозно са попаднали на разположение на турския съд, който основавайки се именно на тези документи осъжда Левски на смърт). Та - и за тях не е било песен едно време (уверен съм, че им е било много, ама много по трудно отколкото ни е на нас сега). Ама затова те са ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ, а не лигльовци които само да се оплакват. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ - включително и сегашните - и затова тези управници сега са такива, защото НИЕ ВСИЧКИ сме ги допуснали и научили да ни разкатават м..... и държавата. Когато има достойни българи - има и достойна България. Ама само като циврим в къщи тайно и пред PC-цата си - и ставаме точно това, на което ни оприличиха в Европа (нали знаете, че от страни се вижда по-добре) - ставаме на кенеф. Ама ние, сега - но не и нашите дядовци и прадеди. И лично аз изпитвам само едно нещо пред тях - изпитвам огромен срам, че България по моето време не е това, заради коеот са умряли толкова много мои и ваши прадеди.
публикувано от kamakuma на 2009-02-22 01:00:19
Благогодаря на ъпа и на Арена.Нямах време да гледам предаването и благодарение на вас го гледах.Имам усещането,че не са го доизпипали професионално.Доста неподредено и непълно изглежда и прекалено емоционално.Росен ако иска да се развива като водещ на шоу да погледне по-сериозно на нещата.Доста забележки има към предаването.Добре е,че го има.
публикувано от kamenxp на 2009-03-01 09:48:48
България не се предава!
България не се продава!
България - това е слава!
публикувано от andirope на 2009-03-08 21:12:03
Много добро предаване.Възхитен съм.The best...