ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от tahi на 2012-02-02 12:58:33
Вашето мнение относно Опасен метод може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от masterand на 2012-02-02 13:26:17
Филмът показва по-скоро как у Карл Юнг възникват нови идеи, довели по-късно до разрива с неговия учител Фройд и създаването на качествено нова школа по аналитична психология. Без да има претенциите за точност по отношение на самите идеи, филмът пресъздава чудесно атмосферата в два от центровете на тази революционна за времето си практика - Виена и Цюрих. Актьорите са блестящи, диалогът е стегнат и смислен, а самото действие носи вълнуващ заряд. Оценката 7/10 е по-скоро реална.
публикувано от diuk на 2012-02-02 14:07:15
Няма да коментирам преди да съм изгледал филма, но не мога да се здържа, да не отбележа, че потребителят над мен, е направил наистина обективен коментар. Браво, за което! Писнало ми е да, коментари от мрънкалници за субтитри, коментари от хора, които се хилят как било преведено дадено заглавие и т.н и т.н. Ще сваля филма и ще го гледам, заинтересован съм от материята.
публикувано от tahi на 2012-02-02 14:21:05
Благодаря за двата коментара над мен!!
Ето така трябва да изглеждат смислените коментари от умни хора а това е единственото нещо,за което работи целият екип тук.Да бъде оценен труда ти ;)
публикувано от fuckooofff на 2012-02-02 19:53:28
филмът е за доста ограничена аудитория, няма да се хареса на всеки... наистина не парадира с историческа достоверност на събитията, но винаги има по-няколко различни начина как да се опише един и същ момент от човешката история, в частност - етап от развитието на психоанализата, и според мен сценаристът се е справил доста добре за момента... :fun: следващият се надявам да бъде за отделен клиничен случай от психоанализата на Фройд... последователи винаги ще има...
публикувано от vox на 2012-02-02 23:59:39
Прекрасен Виго Мортенсен.
Преиграваща Кира Найтли.
Скучен филм, неузнаваем Кроненбърг.

публикувано от sd на 2012-02-07 23:54:04
Психо-Благодаря O:- Хубава игра на актьорите.