ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2007-08-16 22:38:20
Вашето мнение относно Omonia-CSKA.SDTV.Rip.Divx-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от gerry на 2007-08-16 22:55:59
ЕЕее защо трябваше да дават цска.Локото и Литекс мноо по добре са се справили.Поне да бехме гледали нещо по добро:fun:
публикувано от Fastuka на 2007-08-16 23:03:39
Че и тях ги даваха по сателитния;)
публикувано от vodaro на 2007-08-16 23:05:11
Предлагам да не започваме спор Левски-ЦСКА или нещо от сорта. От канал 1 немогат да предвидят кой мач ще е по-интересен за да излъчат него...
публикувано от emo92 на 2007-08-16 23:25:36
vodaro така е прав си.
Много съм радостен и от трите мача на българаските отбори.Силно се надявам да продължат в следващия кръг.Еваларката.
публикувано от gerry на 2007-08-16 23:46:32
Е разбира се не могат да предвидят.Но винаги Левски и цска са били с привилегии:-/
публикувано от DJ_CrazY_PacO на 2007-08-17 00:00:08
Е какво се оплаквате,даваха мач и по ТВ България,да сте го гледали ;)
публикувано от divaco на 2007-08-17 00:04:57
Еми ЦСКА и Локото ги даваха,а в Албания не са и чували за телевизия,а вие искате да ги дават:lol:
От БГ предполагам ще ги дават;)
публикувано от defender12 на 2007-08-17 00:22:51
мача на Литекс го давали по някаква албанска тв.,но за жалост тя е платена.:-/:-/
публикувано от inzaghi на 2007-08-17 02:13:56
Браво ,че пак рипнахте и Локото.Вижда се какви българи сте.НЕЩАСТНИЦИ.
публикувано от burn1ngsun на 2007-08-17 09:16:52
цска .. цска ... 7 : 2 ,,.. 7 :2 :D:D:D:lol::lol::lol::lol: АЬУаьуЬХх айде са ше им се затфори устата на сички чорбарчета .... Оминия ше ги отнесе и да мълчат там в кочината и да не говорат за ЛеВСКИ !! !!! :fun:
публикувано от godzi на 2007-08-17 12:26:08
Anditko Албания е в режим след като спряхме реакторите на АЕЦ-а. а това че като отидеш в албания и видиш последните модели мерцедеси ,хамъри, бмв-та и други американски коли с такива номера е друг въпрос. Държавата бедна , народа богат това е. А що се отнася до мача на Литекс идеално са се справили с лесния противник. аз най се радвам на Локото. дано все пак и трите отбора продължат напред защото Левски брани българските интереси дотук. Сега сте вие. :thumbsup:
публикувано от BlackDiamond на 2007-08-17 12:34:24
Ами, ако погледнете реално, футбол се гледа заради красотата на играта. Вярно е, че в останалите 2 мача имаше повече голове, но в този мач имаше 2, и двата бяха шедьоври. Честно казано, предпочитам да гледам 2 гола като тези, от колкото да видя 5 гола засечени на гол-линията след пас и груба грешка в защитата. Очаквах победа, макар и да не изкючвах равенството (както и стана). Няма значене. Радвам се и за трите ни отбора :) Мисля, че няма да има издънки на реваншите и всички БГ тимове ще продължат. А относно говеждите ревове.. то практиката се е показала - като удариш някой малък (и в двата смисъла на думата) и започват да се леят наравно сълзи и ругатни.. просто не им обръщайте внимание :) Аз лично съм на мнение, че български футбол има, но футбол в България - няма! Точно затова, не ме интересува кой е шампион на България (кой е платил най-много), а какви са успехите в европа. Сега Уефски си седи вкъщи и наблюдава футбола по ТВ. Останалите ни отбори ще поиграят в европа още малко и после и те ще се присъединят към тях, така че никой да не се изхвърля колко е велик! Пожелавам успех на всичкит ни отбори и дано да стигнат максимално далече :)