Ами, ако погледнете реално, футбол се гледа заради красотата на играта. Вярно е, че в останалите 2 мача имаше повече голове, но в този мач имаше 2, и двата бяха шедьоври. Честно казано, предпочитам да гледам 2 гола като тези, от колкото да видя 5 гола засечени на гол-линията след пас и груба грешка в защитата. Очаквах победа, макар и да не изкючвах равенството (както и стана). Няма значене. Радвам се и за трите ни отбора :) Мисля, че няма да има издънки на реваншите и всички БГ тимове ще продължат. А относно говеждите ревове.. то практиката се е показала - като удариш някой малък (и в двата смисъла на думата) и започват да се леят наравно сълзи и ругатни.. просто не им обръщайте внимание :) Аз лично съм на мнение, че български футбол има, но футбол в България - няма! Точно затова, не ме интересува кой е шампион на България (кой е платил най-много), а какви са успехите в европа. Сега Уефски си седи вкъщи и наблюдава футбола по ТВ. Останалите ни отбори ще поиграят в европа още малко и после и те ще се присъединят към тях, така че никой да не се изхвърля колко е велик! Пожелавам успех на всичкит ни отбори и дано да стигнат максимално далече :)