ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от dargen на 2008-08-16 13:29:59
Вашето мнение относно Olympics.2008.Volleyball.Mens.Preliminary.Pool.A.Match.22.Italy-Bulgaria.SDTV.XviD-DargeN може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от icop на 2008-08-16 14:14:36
срам срам тупат на както си искат,а иначе с големи надежди тръгнахме,ама сами сме си виновни българска му работа иначе 10х за ъпа
публикувано от Bastor на 2008-08-16 14:59:38
Бедна държава сме...не можем да си заредим спортистите с химикалите,с които например онзи Майкъл е набутан....Да си го кажем честно това не са човешки постижения, което гледаме на олимпиадата това е само химия и кой има по-добра...
публикувано от Pontifex на 2008-08-16 15:10:54
Бедна държава сме...не можем да си заредим спортистите с химикалите,с които например онзи Майкъл е набутан....Да си го кажем честно това не са човешки постижения, което гледаме на олимпиадата това е само химия и кой има по-добра...

Не е само до химия, а най-вече до мотивация. Италия са ни редовни абонати, а на най-важния турнир се нас*ахме. Винаги го праив мна важните форуми...:-/
публикувано от dargen на 2008-08-16 15:15:51
Пълни глупости. Къде си тръгнал да ни сравняваш постиженията с тези на Фелпс. Той просто си е добър и то много. Никаква химия, а много труд. Ти ко мислиш, че не му зимат проби ли? Точно, защото прави таклива рекорди постоянно го проверяват и все е чист. Пък и тези постижения не са нищо ново в кариерата му, за да може да се каже, че сега е взел и е станал велик, понеже на миналата олимпияда е взел 6 титли и е бил на 19години, да не говорим за другите първенства и успехте му, че ще отнеме много време.

А сега за волейбола. Просто бяха разконцентрирани момчетата, не им вървеше играта.И аз съм играл волейбол(печелил съм и турнири) и знам как като ти сломят духа с няколко поредни блока се сдухваш и грешиш още повече. Радостната новина е, че (поне доколкото съм информиран) Пламен днес лети за Пекин и ще играе срещу Венецуела:)
публикувано от dargen на 2008-08-16 15:16:49
А сега за волейбола. Просто бяха разконцентрирани момчетата, не им вървеше играта.И аз съм играл волейбол(печелил съм и турнири) и знам как като ти сломят духа с няколко поредни блока се сдухваш и грешиш още повече. Радостната новина е, че (поне доколкото съм информиран) Пламен днес лети за Пекин и ще играе срещу Венецуела:)
публикувано от Glavorezo на 2008-08-16 15:57:32
следващия мач е наш !!!:)
публикувано от danigod на 2008-08-16 16:00:50
Наистина чакаме с нетърпение Пламен - дано помогне, че ако не стигнем за медали си е резил. Венецуела трябва да ги смачкаме, само дано да играем в нашия си ритъм.
публикувано от Bastor на 2008-08-16 16:58:45
dragen много си се объркал...повярвай ми много добре знам как седят нещата и това, че не намират не означава, че няма просто означава, че е по-добро от това, което намират в нашите.....да ок 70% до труд е, но без химията никой не стига до там....всяка държава си наблъсква състезателите с възможно най-добрата химия, която да не се покаже на тестовете....ние като нямаме пари виж, че изловиха щангистите ни....
публикувано от AngelEyes на 2008-08-16 17:02:52
Жалко, че момчетата са толкова демотивирани. Радвам се, че ще се върне Пламен, дано това ги накара отново влязат в крачка. Сега ни трябват само победи, иначе отпадаме и от група А отиват САЩ и Италия.
публикувано от dargen на 2008-08-16 17:06:57
Само да уточня, че първие 4 отбора отиват на четвартфиналие, така че и да паднем следващия мач, което е невъзможно пак имаме шансове да продължим
публикувано от toschev на 2008-08-16 17:48:34
първите 4 се класират и първия най-вероятно ще играе с Сърбия, а последния с Русия, така че по добре да сме втори или трети.
публикувано от spidersvetli на 2008-08-16 18:27:44
/офтопик
Майкъл Фелпс е чист, колкото Марион Джоунс е била чиста преди.
/офтопик

Важен е четвъртфинала, но можеше да на падаме толкова грубо...
публикувано от varvarinaa на 2008-08-16 18:27:48
Ами жалкото е,че сме 3 в наща група (почти сигурно),което означава,че ще играем евентуално с Бразилия.А иначе ние не показахме нищо в този мач,но се надявам да се стегнем за Венецуела и да покажем,че още имаме амбиций и хъс за ПОБЕДА!
публикувано от Lord of Memories на 2008-08-16 19:50:18
не е ясно с кой ще играем ако сме втори или трети, само първите и четвъртите от двете групи играят на кръст другите четири отбора (тия дето са на второ и трето място от двете групи)се тегли жребий така че както може да ни се падне Полша и Бразилия, така може и тия дето ни разбиха днеска, чрез жребий.
публикувано от e!ns7e!n на 2008-08-16 21:07:22
ако сме трети сме с Италия ! влизаме в урната с нашия втори! Ако сме втори влизаме в урната с полша или Бразилия!
публикувано от AngelEyes на 2008-08-17 00:11:12
Аааа, ясно .. явно съм в грешка. Не знам защо реших, че влизат 1вите два отбора от всяка група. Това ме радва, но както писаха преди мен .. нямаше нужда да падаме толкова грубо, особено от Италия, които са ни абонати по принцип.
публикувано от mikk84 на 2008-08-18 09:42:14
Относно жребия е такъв,че не се знае кой с кого ще играе на 1/4 финала.Тегли се измежду 2,3 от едната и другата група,така че може да се паднем и с Италия,Бразилия или Поша(ако Русия бие Полша де)