ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2008-02-06 16:53:04
Вашето мнение относно Окото може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от gruntz на 2008-02-06 21:02:26
Ей като вземат всички да се правят на разбирачи и критици много мразя. И стига всички сте питали дали е хубав филма. На един човек му харесва, на друг не. Всеки си има вкус и ей така защото сте прочели, че на някои не му е харесал някои филм, ще пропуснете нещо хубаво...
публикувано от Kirijas на 2008-02-06 17:45:45
аз съм гледал японските версии доста са добри те са 2-части
публикувано от sickside на 2008-02-06 18:08:19
Kirijas японските версий как се казват и от каде мога да ги намеря
публикувано от djanluka на 2008-02-06 18:30:33
а субс кога 6е излизат
публикувано от branchev на 2008-02-06 19:15:46
това качество ще е добро.
публикувано от Brain1296 на 2008-02-06 19:51:40
Поредния дебилен римейк на азиатски хорър, който за съжаление ще бъде последван от още такива (излезлите Ju-On, The Ring, One Missed Call и предстоящите Shutter, A Tale Of Two Sisters и Battle Royale, сигурно пропускам някой.) Но все пак след като американците се издъниха здраво в историческите филми, адаптациите по филми и игри, сега са решили да сложат ръка и на чуждите идеи, като и тук за пореден път доказват некадърността си. Не само за азиатското кино, вземете и примера с американския римейк на Такси, който беше просто плачевен.

публикувано от Brain1296 на 2008-02-06 21:18:15
gruntz, не съм казал че се правя на разбирач, но все пак смея да твърдя че знам доста за хорър жанра, тъй като го следя от поне 4 години и не обръщам внимание само на "хитовите" заглавия, които много често се оказват и най-разочароващи.

От известно време в Холивуд се проявява т. нар. творческа импотентност, при това не само в този жанр. Адаптации на игри, романи, комикси, продължения на дадени заглавия, имитации на доказали се филми и естествено римейкове. Мисля че съвсем пресния пример с Resident Evil: Extinction е достатъчно красноречив за това, какви са съвременните тенденции в киното. Я ми кажи колко НАИСТИНА стойностни филми са излезли за последната година. Простата сметка показва някъде около 5-10 процента от общата продукция на американското кино, което откъдето и да го погледнеш е съвсем малко. Филмите излизат като на конвейер, не защото могат да предложат нещо ново, а просто ей така - за бройката.
публикувано от john_gotti на 2008-02-06 21:44:59
а субтитри дали ще има?
публикувано от xamsa на 2008-02-06 22:55:07
Филмът ще е много добър:thumbsup::thumbsup::thumbsup:чакам го от както трейлърът излезе и нямам търпение да го дръпна с хубаво качество, тъй като с тва замацаното не можеш да се ориентираш ко стааа защото по-интересното е на тъмно :-/:-/ Браво на ъпа:thumbsup:
публикувано от daemia на 2008-02-08 23:42:18
Ако искате мога да ви кача няколко азиатски психарии, между които и оригиналите Окото 1 и 2, Шутър, всички Рингове (4 май бяха), Буншинсаба и т.н.
публикувано от daemia на 2008-02-12 12:57:31
[color=orange]Brain1296[/color], като допълнение към казаното от теб ще кажа, че явно разчитат главно на популярността напоследък на Джесика Алба (не съм запозната с нейното творчество особено, сещам се само за сладникавия "Любовен речник" или нещо подобно, защото скоро го даваха по ТВ). Но това говори още повече за повърхностния характер на филма, в който съм убедена и преди да съм го гледала. И не разбирам защо са нужни 1:1 копия (като сценарий имам предвид), след като оригиналите са си достатъчно добри. Защото думата римейк насочва уж към нещо по-добро направено, а всъщност се оказва обратното. И към кого е насочено това серийно производство на римейкове, след като истинските фенове на жанра всъщност умират от смях?
п.п. Единствените читави римейкове са Грудж 1 и отчасти 2, не за друго, а защото са режисиари отново от Такаши Шимитсу.
публикувано от lyusi_bg на 2008-02-14 06:00:04
иска ли някои който го е гледал да ни сподели какво е качеството ?
публикувано от kalpataro на 2008-02-18 15:35:43
хаха , жени, какво нападате Джесика, освен че е страхотна мадама , ролите които играе перфектно я вкарват директно в топ 5 на мъжките фантазии, но това една жена няма как да го разбере нали:lol: , а бай дъ уей филма се казва Тhe Sleeping Dictionary и изобщо не е някаква "сладникава" историйка , а си е доста приличен филм, много по-стойностен от тия психарщини, които ми цитирате.
публикувано от Kay на 2008-02-18 19:10:41
[quote=daemia , 2008-02-12 12:57:31]
Brain1296, като допълнение към казаното от теб ще кажа, че явно разчитат главно на популярността напоследък на Джесика Алба (не съм запозната с нейното творчество особено, сещам се само за сладникавия "Любовен речник" [/quote]

Ееее в Into The Blue беше супер.Мн ми хареса там,заедно с тоя пич от Fast&Furious ...
Мацката е лудница,да не съм чул лоша дума ! :grrr:
публикувано от Brain1296 на 2008-02-18 19:42:56
kalpataro, значи ще преведеш заглавието на филма "Спящия речник"?

http://www.imdb.com/name/nm0004695/ Да ви имам представите за красота...
публикувано от MissMystic на 2008-02-20 17:12:07
Говорете си каквото щете... Филама е супер готин! :P
публикувано от karpa4ko на 2008-02-22 19:01:04
качество то е ужасно лошо и съб. не ги отваря общо взето:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от VTC на 2008-03-25 17:57:20
Филмчето е много добро само не е за хора със слаби нерви че току виж се увеличи бройката на Четвърти киолометър:)Така че споко всичко е само филм с повече ефекти.;)