ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-06-09 11:57:50
Вашето мнение относно Огледалце, огледалце може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от greekuser на 2012-06-09 12:42:59
Само като й видя мутрата на Джулия Робъртс и ми се придрайфва.
публикувано от div-co на 2012-06-09 13:38:39
даааааа, изключително тъп филм.
публикувано от todorcveti на 2012-06-09 14:30:02
Съжелявам за спама, но не мога да се въздържа просто:
* Към greekuser - Много, ама наистина много ми се иска да видя твоята мутра. Имам сериозни подозрения, че си доста по-отвратителен от Джулия. И освен това се чух с нея тези дни и ми каза, че е много разстроена, задето едно малко българско л...о, дето няма 10 лева дори да отиде на кино, не я харесвало и мислела да не излиза повече от тях и да не снима филма, за да не те дразни... Смешник си ти, брато!

*Към div-co - Да вземеш да прибавиш едно "Аз мисля, че...", защото се питам кой си ти всъщност, че да даваш меродавни мнения. Най-вероятно си велик сценарист и режисьор със сто филма с Оскар зад гърба си и имаш право да отсичаш кое е хубаво и кое не..., ама друг път...

За останалите /да се надявам нормални хора/ - Филмчето е леко и неангажиращо и на мен доста ми допадна. Със сигурност много хора ще се намерят сред персонажите и може би това няма да им хареса, но пък ще им е от полза... А Джулия, мисля, още си я бива, макар и вече да не е първа младост.
публикувано от uniqaudio на 2012-06-09 16:45:15
Искаш да кажеш Тодоре, че на жена ти Цвети филмчето много и е харесало и се е възмутила, как може да има коментар и то отрицателен за този изключително тъп филм. А ти самият ако си мазохист, е много възможно да харесваш Джълия в този филм. Има филми, където играе добре, но този с тази до болка предъвквана история, не е такъв.

Според мен филмът е поредният американски боклук, предназначен за домакини , а и продуцентите да изкарат някой долар.

По-добре потърсете нещо по-стойностно.
публикувано от pitty на 2012-06-10 00:42:00
Дойде Тодор и Цвети на този свят и ни каза, че сме нормални хора, но сгреши - тъй като в този филм само графиката или компютърната анимация заедно с гардероба стават за възхищение! До колко е лек филма - ДА много е лек - два пъти заспах та трябваше да връщам с глупавата идея, че може би съм изпуснал нещо, но уви!
ТА до всички т.н. нормални хора: Слушайте коментари от този сорт на гореспоменатите и ще стигнате делеч в иВскуВството на губене на време и сиви клетки ;)
Благодаря за вниманието!
публикувано от novakbg на 2012-06-10 00:42:04
Интересна интерпретация, която е поднесена на зрителя с умение за режисура и добра актьорска игра.
публикувано от f3s на 2012-06-10 01:21:14
филма > 0-10 .. 3 < Губене на време !!!
публикувано от rybinio на 2012-06-10 16:27:38
Няма такава тъпотия......ужассс :p
публикувано от ivo_iiliev на 2012-06-12 23:51:24
заради коментара на "pitty" ще го гледам
публикувано от ivo_iiliev на 2012-06-13 00:43:19
звука и картината са добри,а филма прилича на театрална постановка.спретната за неделната вечерника на текезесето от трактористите и картофоберачките.
публикувано от spark33 на 2012-06-14 12:43:52
За мен коментара на Питти е най-добрия :) А на г-н режисьора Тодор, мога да му кажа само, че всеки си има мнение и право на мнение и може да го изказва тук. Това, дали филма е тъп или хубав или пък е приспивателен мога да си го реша аз и само аз без да ми го налагат някакви коментари.
публикувано от TheSergeant на 2012-06-15 19:28:45
Безсмислено е да четеш коментари, 90% поне от които са писани от тъпи хлапета неумеещи да си напишат името без правописни грешки. И, разбира се, доста е глупаво да се влияеш от подобни коментари. Най-добре се е изказал spark33 - един трезвомислещ човек, вероятно. На Пити ще и (му) кажа - ако си пускаш филми с цел да се приспиваш - повечето филми ще те приспиват...
публикувано от greekuser на 2012-06-16 14:36:27
Сержанте, от твоя коментар мога да съдя, че този филм влиза в личната ти десятка на най-добри филми, или си мазохист?
публикувано от Tosspint на 2012-06-17 03:18:18
И на мен ми много антипатична Джулия Робъртс .... и кво сега? Всички почваме да драйфаме в ритъм ли ? :Д
публикувано от konsa_ltd на 2012-06-17 15:00:32
Да ви кажа честно, коментарите ви са по- забавни от филма
публикувано от konsa_ltd на 2012-06-17 15:15:29
А, относно филма. Не знам какво не й харесвате на Джулия, ама на мен Снежанка нещо ми бяга с тия вежди.
Ако ви се гледа тази приказка, има я в друг вариант, който наистина е пипнат и си заслужава. Snow white and the Huntsman
публикувано от basallo на 2012-06-17 17:51:39
Не знам защо продължават да лансират филми с тази овца, след като никой не я харесва ..., всъщност май никой мъж не я харесва, а повечето жени- да... Колкото и да е хубав 1 филм, ако тя участва, просто не го гледам! :-)
публикувано от renderbg на 2012-06-17 22:34:30
Явно някои нямат друга работа и ходят из торентите да си пишат "компетентни" мнения..това за предходните коментари..Филма е приказка, ако нямате душа на дете или всичко у вас е мъртво, не го гледайте..инак ще пишете после тъпи коментари за тъп филм..Не може всеки филм да е шедьовър..или екшън с купища ефекти и тъпотии..има и леки свестни филмчета..за гледане и за настроение..това е точно такъв филм и то доста добре направен .
публикувано от blackd0nald на 2012-06-18 12:32:36
Damn those вежди maan! Колкото за филма, не знам какво толкова се палите, по самата обложка мисля че перфектно може да се прецени :)
публикувано от M1L3N на 2012-06-19 00:31:57
Интерпретацията си е прилична. Аз също не можах да разбера за какво се палите. Пише си, че филмът е с Джулия Робъртс, така че който не я харесва - да не го гледа. Пише си, че филмът е за Снежамка. Вие отегчените - какво очаквате?! Преследване с космически кораби или пък секс с джуджета?!? За съжаление половината познават интерпретации на "Снежанка и седемте джуджета" само от раздел ХХХ. Гледайте си "Бързи и яростни 18" и "Роки 37" и не пишете глупости.
публикувано от drugshow на 2012-06-19 08:43:26
aбе големи критици се навъдихте,от такива като вас ще фалира киноиндустрията.интересно е само кога младежа по-горе успя да направи тест за интелигентност на г-жа Робъртс та установи колко била тъпа?
публикувано от Holzwart на 2012-06-24 15:12:03
в момента го тегла,нещо не ми хареса горенаписаното,но все пак това е Джулиа
публикувано от Renegat на 2012-07-02 04:46:22
Благодаря ви за уникалните коментари искрено ме разсмяхте, и все пак можете да бъдете по-толерантни към филма и сдържани към другите тук.
публикувано от didi_AR на 2012-09-14 20:09:33
"огледалце, огледалце.." е съвсем различна приказка от "снежанка и седемте джуджета"! а смесицата става безсмислена...малко да четат приказки преди да ги режисират! иначе другото си е суперско, който не му се гледат филми с актьори които мразят да не гледа, готино е филмчето, дано и анимация да има!