ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от dani.savova на 2008-09-16 06:04:22
Вашето мнение относно Оцеляване на предела С05 Е05 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от DISSESHOWEDO на 2008-09-16 10:34:02
И Аз,този е страшен изрод на какви места ходи само и какво прави:fun:
публикувано от MrGreeny на 2008-09-16 14:59:07
Хм.. 500 символа...

Та гедай епизода 'Мохаве' за опастност.

Ловеца на крокодили няма нищо общо с оцеляване.
За инструкци по оцеляване - Ray Mears.
публикувано от Bastor на 2008-09-16 12:25:59
Само да спомена 2 неща
1во Винаги е с поне още 4-5 човека (микрофони две-три камери)
2ро Никога не следвайте примера на този човек в подобни ситуации. За този човек всеки снимачен ден има по 3 топли яденета, дори и да не спи на легло спи в палатка и т.н. Той никога не е имал реален риск за живота си и неведнъж е признавал, че това, което прави не е правилно в реална ситуация за оцеляване...

Ако искате да гледате нещо реално,а не режисирано гледайте Ловеца на Крокодили
публикувано от MrGreeny на 2008-09-16 14:50:38
Че е с екип - с екип е. Екипа обаче му помага в случаи когато наистина трябва.
Никой не казва, че е една седмица нон стоп в дадената местност. Част от предизвикателствата му са подготвени от екипа.
Предполагам е малко трудно с голи ръце да изкопаеш 2х2 дупка в леда за да демонстрираш как се излиза от ледена вода. :D

Никога не е казвал че не е неправилно да се прави нещо в реална ситуация. Това което казва е, че някои от нещата които показва не ги препоръчва, освен ако ситуацията не е буквално на живот и смърт.

Ако говориш че не е бил в опастност в предаването - гледай отново епизода в пустинята 'Мохаве'

Трите топли яденета не знам откъде си ги измислил. :lol: Аз като си живея в къщи не ям три топли яденета на ден :D

За реални инструкции - Ray Mears.
публикувано от crazymage на 2008-09-16 15:50:47
Стига плюваите човека, че прави ненужни неща. Той просто показжа какво да се прави ако изпаднеш в най-лошата ситуация... Иначе е голям цар тоя :)
публикувано от shin01 на 2008-09-16 18:05:35
мисля че тука има и доза Холивуд и доза реализъм...нормално е това, а за този знам че е служил в С.А.С. във Великобритания така че не е за подценяване.Аз да питам дали някой не може да качи субтитри че да се разбира без проблем?
публикувано от xvoina на 2008-09-29 23:05:31
като не знаете не пишете само глупавите ви "размисли"!!! ето : http://beargrylls.com/biography.html ,както пише в нея Беар е изкачил Еверест и предполагам това по вашите "разсъждения" е незначително, щот е спал в палатка и е имал 3 ядената на ден!!???!!!
публикувано от mandarinka на 2008-10-31 02:34:20
сложете субс моля ви :'(
публикувано от dani.pis на 2008-12-30 00:36:58
от каде мога да се сдобия със субтитри че мн сам запален на тази поредица ако някои знае нещо ще сам мн благодарен да пише на ЛС мс предварително