Аз съм гей.Знам че съм такъв от както се помня.Никой не знаеше,че съм такъв докато аз не пожелах да споделя на мнозина.Все още малко хора знаят за мен, защото аз не се различавам кой знае колко от всеки нормален хетеросексуален мъж.Престанете да плюете по нас - педерастите.Какво ще стане ако аз започна да плюя по селяци и простаци, които заливат форумите с помията си.Според статистиката в някои страни процента на хомосексуални стига до 10%.Никой не избира своята хомосексуалност.Биолозите имат обяснение за нашата природна различност.Четете и се образовайте.Филмите за гейове бъркат в очите на много хора.Винаги съм се чудел защо е така.Има повече различност,чувствителност и социална сатира.Гей-филмите са контрастни, резки и: или се харесват или тотално отричат.Извода е един-човек би харесал гей филм, ако в него е останала човещина и разбирателство. Ако обаче е дриопитек не бих очаквал да му хареса подобен филм.Има и много скрити педали, които чрез обидните си коментари се опитват да се скрият в миша дупка.Те са най-опасни.Te плюят наи-много по форумите.Огледайте се и ще ги откриете много бързо,особено ако сте учили психология.Един хетеросексуален не би се подавал на подобно губене на времето си в излишни критики.Да отрича нещо, което не му пречи.
Относно филма сега.МакГрегър е уникален в ролята си,превъплътен до неузнаваемост."Писател в сянка" - последния му филм само доразвива таланта му.Кери играе на ръба на истерията:между болензнен реализъм и черна комедия.Ролята му показва колко пластичен и гъвкав хамелеон е.Преувеличенията в пресъздаването на персонажа му блъскат по мутрите на всички хомофоби,с една дума:подиграва се с тях.Същото което направи и Саша Барон Коен в "Бруно".Със здраве и бъдете себе си!