ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от chimaira на 2013-04-12 17:33:17
Вашето мнение относно Обетована земя може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от vlax на 2013-04-12 21:17:36
Rarely stupid movie.
публикувано от metaldoktor на 2013-04-14 13:53:32
You are realy stupid man,vlax!Филмът е за човешката алчност и безскруполните "шистови газаджии"Това ,че не си го разбрал не го прави тъп!!!!!!!!!!!
публикувано от kaas на 2013-04-14 20:34:07
Още не съм гледал филма. Тази вечер ще го направя. Но смятам, че повече хора задължително трябва да го гледаме, защото американски фирми искаха и в България да сондират за шистов газ. Струва ми се, че за сега разума надделя, но дано не е само за сега!? И смятам, че подобни филми не излизат случайно. Целта им е населението да получи инфо относно това, колко опасни са тези сондажи. Т.е. при такива филми по-важно е какво ни казват, отколкото какви са ефектите.
публикувано от snuupy_bad_azz на 2013-04-15 13:33:26
Страхотен филм, много реален и социален... Това го имаше и в България... Хубаво е хората да са информирани за опасносста!
публикувано от llammiatta на 2013-04-15 22:32:36
препоръчвам филма...и вярвам, че все още има хора като главния герой (Стивън) и те не са никак малко...иначе не би имало никакъв смисъл за който и да било от нас...
публикувано от johngotty8 на 2013-04-16 16:20:16
наистина филм който трябва да се гледа, хората който коментираха за шистовия газ ги подкрепям напълно.САЩ показа че това е висок приоритет за тях, след като едно от първите послания на новия посланник на САЩ у нас беше нещо от сорта на "очакваме да задействате нещата с шистовия газ а ние в замяна ще махнем визите" което си е чисто и арогантно изнудване.Ако напишете в гугъл шеврон.бг (на латиница разбира се) ще видите отдолу послание за нас как сондажа на шистовия газ е "безопасен" и много "полезен" . Също исках да кажа че старото име на корпорация Шеврон е "Standart oil California" което директно го свързва с фамилията Рокфелер (от там нататък си правете изводи)
публикувано от Biggi Diggi на 2013-04-16 22:56:46
Ей - големи специалисти по шистов газ в тоя сайт, голямо чудо. Като се има предвид, че 99% от доводите на т.нар. "еколози" (всъщност по-хитрите от тях са добре платени от една североизточна държава, която изведнъж се оказа изпреварена с няколко десетилетия за пореден път в историята си, останалите просто са твърде наивни), се изчерпват с един кадър от "Gasland", в който някакъв алкохолизиран реднек си пали водата от чешмата. Кадър, който отдавна беше обяснен, както и всичко останало във филма, ама няма кой да чете - YouTube е по-лесен като "източник" на знания. Благодаря все пак, че ме предупредихте, че това е нещо подобно, за да не го гледам.
публикувано от metaldoktor на 2013-04-17 10:54:29
Ти Биги пиги, Газланд изобщо гледал ли си го?Проблемът изобщо не е само в паленето на водата и в цитирания от теб филм е обяснено.Защо заблуждаваш хората?ДОБИВАНЕТО НА ШИСТОВ ГАЗ Е КОФТИ.А пропо аз съм отявлен русофоб,ако изобщо ти говори нещо този израз.
публикувано от morrt на 2013-04-17 13:39:30
А за филма няма ли някой коментар? Или ще спорите само по принципни въпроси?
И най-обикновено мнение ще свърши работа - "хареса ми", "не ми хареса", "силен Деймън, слаб филм" или обратното. Но да е нещо за филма.
публикувано от kaas на 2013-04-17 23:37:22
На талантливият мистър Деймън ролята му пасва идеално.
На хората, които влагат мисъл , филма ще им хареса.
На мозъчните донори тип Арена с пуканки и кола - НЕ.
Спокоен, без излишни драми, без преиграване, без американски изцепки.
Ако на някой това не му стига, да го изгледа и ще разбере.
публикувано от morrt на 2013-04-21 21:13:45
Благодаря. Сега вече ще го гледам.
Поздрави, kaas!
публикувано от batkovan на 2013-06-09 23:20:37
рядко има смислени филми напоследък, силни актьори и силен филм. 6тица от мен.