ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamAnime на 2008-03-22 08:04:36
Вашето мнение относно Ну погоди! може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от BusterBlader на 2008-03-22 08:24:06
хаха това е много яко трябва да си го сваля :thumbsup:
публикувано от ffw на 2008-03-22 09:26:08
Браво за филмчето.
Може ли да направя една заявка, защото не ме допуска до Форума. Може ли да качите "Пиф и Еркюл" мисля, че всеки знае кои са те ето и снимка [url=http://www.ypsfanpage.de/sonst/piff/pif2.jpg]Тук[/url]
публикувано от bloodvoid на 2008-03-22 11:37:09
[b]ffw[/b] - не знам дали всички го знаят това филмче "Пиф и Еркюл",обаче аз си го спомням много добре,даже го имам записано на касета,щот като записвах "Ну пагади" от TV веднага след него даваха и "Пиф и Еркюл"..Аз също ще помоля ъплоъдърите да се опитат да намерят това филмче и за да ги улесня,ще кажа как е на английски - [b]Spiff And Hercules[/b] :)
публикувано от bloodvoid на 2008-03-22 11:38:51
[b][size=2]Spiff And Hercules[/size][/b] се пише на английски... ;)
публикувано от Poe на 2008-03-22 14:15:27
Това е една от легендите в анимационното кино. Младото поколение като цяло не е запознато с този страхотен сериал и според мен е желателно, да не кажа задължително, по-възрастните близки на днешните малчугани да насочат внимамнието им към него.
В описанието на торента прочетох, че епизодите са дублирани на английски. Аз съм свикнал с гласовете на Анатолий Папанов и Клара Румянова, затова ще ми бъде любопитно да чуя сериала озвучен от други артисти, макар дълбоко да се съмнявам, че ще ми въздействат по същия начин.
Огромни благодарности на TeamAnime. :thumbsup:
публикувано от myeets на 2008-03-22 16:58:52
Аз имам колекцията 'Ну Погоди' но е от 18 серии.Преди съм виждал колекцията от 18 серии.тези 2 серии нови ли са?
публикувано от kurshuma13 на 2008-03-24 00:58:43
ffw - Приятел, ако намерим цялата анимация или повечето серии - ще ги кача, не се съмнявай! :) И аз съм израснал с тези герои и са едни от любимите ми! ;)

bloodvoid - Приятел, само да намеря нещо повече, от наличните 6 серии, ще го кача. Имах един филм стях, но в момента не се сещам къде съм го записъл... :-/

bmyeets - Да, за сега са само 20 серии, но е много вероятно да направят още... :)
публикувано от myeets на 2008-03-24 06:46:54
Тези двама герои са страхотни и ако намериш нещо повече с тях те моля да ги качиш...Мерси много...
публикувано от savchev на 2008-06-13 06:53:39
Абе пичове!!!
Как може да се подигравате така бе?!?!?!?
Децата на английски ще го гледат и слушат....
и превода е калпав и монтажа също - няма ли кой да сложи отгиналното????
Това дето е разбираемо, да трябва да учи детито език за да го разбира.....
Май ще трябва да направя един торент тракер само за оргинални продукции.. или фтп ???