Момичета - с няколко думи само батко ви Tech да ви обясни за какво иде реч, че гледам някои от вас не са много наясно с материята. Филма определено става за гледане, но само ако не си някой побъркан шнур, дето търси "истината" какво наистина се е случило, аджеба. Актьорите са мно000го зле (няма да коментирам тези, които играят 2Pac, Lil Cease и Diddy щото просто няма място за коментар това...) Аз лично бях чул, че The Realest ще играе 2Pac и честно казано се зарадвах, щото тоя манго донякъде прилича в лице на въпросния манго, а на запис гласовете на двамата са почти идентични... както и да е Диди-то е решил да спести някой лев и е решил да използва някакъв сенегалец вместо актьор, например (Повярвайте ми, разлика има :yes: :shit: ) Както и да е... най-голямата комедия обаче се разиграва, когато Биджи :lol: тръгва да спасява 2Pac с двете чифтета, разбираш ли?!? И в заключение да добавя макар и да понеса справедливия ви гняв - предпочитам Biggie пред Pac, щото предпочитам Biggie пред 2Pac...абе ко съм се разписал и аз да обяснявам, ай отивам са напуша, че не мога да се трая вече колко съм умен :judge: I rest my case - court dismissed !!!