ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2014-07-05 12:08:04
Вашето мнение относно Ной (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от iamgod на 2014-07-05 17:13:21
Баси тъпия филм!Жалко за Кроу!
публикувано от Monstersss на 2014-07-06 01:48:00
В цялостната визия на филма обаче няма компромиси – от невероятните пейзажи (снимани в Исландия), през сценографията и костюмите, цялостния дизайн на света, в това число и Райската градина, Стражите и самия Ковчег, до специалните ефекти. Доста хора се оплакват от тях, но за мен това е просто инерция – същата тази инерция, която ражда изказвания като тези, че тигрите в „Гладиатор” са ужасно нарисувани. В 90% от случаите те бяха отлични – дори и в сцените с животните, които по принцип са трудни.За финал, „Ной” не е нито креационистка, нито атеистична пропаганда, а развлекателна фентъзи приказка с поуки за човешкия морал и влиянието ни върху околната среда. Филм с недостатъци и плюсове като всеки друг. Филм, който си заслужава да се гледа на голям екран, защото не е нещо типично, което виждаме често – какъвто е случаят с 99% от големите продукции през последните незнайно колко години. А защо не казах това с две думи, а се впуснах в разтягане на локуми? Защото истината е, че ми се говори за филма и искам да кажа още доста неща.:)
публикувано от dobrom1r на 2014-07-06 02:03:48
Лично мен, филма не ме впечатли, но определено ми допадна посланието, което носи! За всички, които очакват повече, не на всеки би се харесал филма! Благодаря на Ъпа!
публикувано от Dr3adLoX на 2014-07-06 13:51:14
EJmo, ти трябва никога да не си чел религиозна книга за да го кажеш тва. каква "човешка история" видя в тоя филм, като е лъжа от началото до края и жалка подигравка с религията на хората. само един пример ще дам - падналите ангели (сатаната), видиш ли, не били паднали, ами сами слязли доброволно, да помогнат на хората и този зъл, зъл Бог ги наказал за добрината им... и за всичко са виновни хората, не сатаната... - не се учете от холивуд, на човешка история, прочетете го от източника.
публикувано от An0n1m3n на 2014-07-06 21:48:28